bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
doğurana kadar bebekleri düşünmekten delirmesek bari steteskopu iyi fikirmiş

ay bu bebişler neler yaptırıyo bize.. iyidir iyidir akşama da hasret giderirsin inşallah prensesinle
Ay Bu steteskopu senden beklerdim baktım R ruby27 yazıyor tekrar okudum tekrar isme baktım ruby yazıyor. dedim bizim topiğin çivisi çıkmış o değilde nasıl toplandık hepimiz Kasım annelerine

Ben de kiyafetler disindakileri aldim canim gogus pompasi sterilizator ve sut isitici 1 tane biberon bebek arabasi ana kucagi bebek odasi kendim icin de gogus kalkani ile hamile yastigi aldim ama hic kiyafeti havlusu battaniyesi yok bebisimin
canm bunları hangi markadan aldın ve kaç lira yazabilir misn?

cnm çok güzeller güle güle giysin bebişin inşallah :) Bende Tatilden döndüm. Dikiş makinesi almıştık bana tatile gitmeden önce çok tatlı kumaşlar aldım bebeğe minder, baby nest falan öyle şeyler yapacağım :) bi tane küçük minik ince elyaf yorgan var ona yüz dikeceğim :) ip aldım annem de süveter yelek örecek :))) artık son 3 ay kaldı hazırlıklara başlamak lazım ama bazen içimi bi korku sarıyor ya ona bir şey olursa diye Dün internette bi yerde okudum 6 aylık hamileyken ikizleri karnında ölmüş kıyafet bi sürü şey almış Böyle hikayeler beni çok etkiliyor inşallah hepimiz bebişlerini sağlıkla sıkıntısız kucağımıza alırız rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın

Ayni haftada sen 5 ben 7 kilo almisim canisi suan idolumsun acil nasil beslendigini paylas bu minnos arkadaslarinla
Özel bişey yapmıyorum sadece hamur işi ekmek yemiyorum fazla. Sebze et bakliyat besleniyorum aralarda meyve ve kuruyemiş tatlı çok canım isterse yiyorum böyle işt.

canım çevrende bekar felan varsa öner diye mi acaba bilemedim şimdi lafa bak manken gibiymiş

Kızlar 6-7 yıl önce nakış kursuna gitmiştim halk eğitime ve şirinleri çok sevdiğim için böyle bir şey işlemek istemiştim. şirinleri makinede nakış ile yapmıştım ve böyle pachwork gibi kumaşlar ile dikerek bebek yorganı yapmıştım :) Herkes bana ilerde oğlun olmazsa ne yapacaksın bunu keşke mor falan yapsaydın demişti ama ben mavi yapmıştım :) oğlum olmazsa bi arkadaşıma hediye veririm diye düşünmüştüm :) Ama kısmet oldu oğlum olacak inşallah :) İnşallah doğar sağ salim de bunu kullanmak ona nasip olur :)

Yaa bakıcılara hiç güven olmuyor gerçekten. Ben ünv.den mezun olduğum yıl doğmuştu ablamın kızı, sırf bakıcı elinde büyümesin yeğenim diye bir yıl iş miş aramadım, yeğenime baktım. Ablam öğretmen, yeğenim bir yaşını geçmişti ben işe başladığımda ve yaz tatilinden sonra 1,5 yaşında falan vermişti bakıcıya. Kendi bebeğimi de annemden başkasına emanet edemezdim valla. Hele ki İstanbul gibi bir şehirde...

Canım aradım hastaneyi. Fiyatı Bülent Bey verecekmiş. Benim mecbur sezaryen zaten, ama ben epidural olsun istiyorum. Epidural için +400 tl istiyorlar. Normal doğum için ise epidurale +600 tl diyor. Odalar için de standart odanın dışında geniş odaları ve suit odaları varmış. Geniş odası geceliği +120 tl, suit odası geceliği +250 tl. Bülent Bey'in verdiği ücret standart oda ücreti olacakmış.

Çok tatlılar ve eminim ki prenseslere çok yakışacaklar canım. Rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağımıza alıp, büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Canım sen benim dediğimi sakın unutma tamam mı? Damarda direnç var mı yok mu diye baksın, senin de için rahatlasın. Zaten doğsunlar o popolar birer şaplağı hak etti bence. Bazen benim ufaklık da yapıyor böyle şeyler, aklımı çıkarıyor. Son bir kola yüklemesinden sonra tepikler geliyor, içim rahatlıyor. Çok yaramazlar çok

My moonlight ahahahaha. çaresizlik işte insana neler yaptırıyor. ben bile güldüm kendime

Valla canım bazen ben de yapıyorum aynı şeyi. Anne yüreği işte, iyi olduğunu kendisi duymak istiyor. Ama ben de hiç beceremedim bu zamana kadar kalp atışlarını duymayı...

boyle dusunursek hic birsey yapmayalim o zaman pozitif dusun rabbim minnoslarimizi korusun motive olalim hayata sukur bugunlerimize rabbim cumlemizi korusun .. ecmain

doğurana kadar bebekleri düşünmekten delirmesek bari steteskopu iyi fikirmiş

valla iyice paranoya oldum ben. nerelere vursam kendimi ne yapsam bilemedim :) steteskopta yalnız çok ilginç bir deneyim oldu. kulaklarıma nasıl bası uyguladıysam çıkarttığımda ateş gibiydi. dedim anam bu doktorların işi ne zor Neyse ki odaya kimse gelmedi. yoksa buradan doğru erenköye hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…