- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #38.221
doğumdan sonra dedik tatlım sen rahat ol ver siparişini :))Diyet mi dedinizbende bu akşam kocişe ne sipariş etsem diye düşünüp duruyordum vazmıgeçsem acaba
evet işteyim maalesef. 10 dk önce revire gittim uzandım çikolata yedim hafiften oynadı. sonra doktor yoktu aldım steteskopu elime taktım kulağıma, çok anlayacağım ya :) horul, foş, foş değişik sesler geldi. ama beni rahatlattı. öncesindede yatarken hafif hissettim. şükürler olsun sanırım pambık kızım iyi. 2,5 ay bana zulüm gibi.
Ayni haftada sen 5 ben 7 kilo almisim canisi suan idolumsun acil nasil beslendigini paylas bu minnos arkadaslarinlaDiyet mi dedinizbende bu akşam kocişe ne sipariş etsem diye düşünüp duruyordum vazmıgeçsem acaba
canm bunları hangi markadan aldın ve kaç lira yazabilir misn?Ben de kiyafetler disindakileri aldim canim gogus pompasi sterilizator ve sut isitici 1 tane biberon bebek arabasi ana kucagi bebek odasikendim icin de gogus kalkani ile hamile yastigi aldim ama hic kiyafeti havlusu battaniyesi yok bebisimin
cnm çok güzeller güle güle giysin bebişin inşallah :) Bende Tatilden döndüm. Dikiş makinesi almıştık bana tatile gitmeden önce çok tatlı kumaşlar aldım bebeğe minder, baby nest falan öyle şeyler yapacağım :) bi tane küçük minik ince elyaf yorgan var ona yüz dikeceğim :) ip aldım annem de süveter yelek örecek :))) artık son 3 ay kaldı hazırlıklara başlamak lazım ama bazen içimi bi korku sarıyor ya ona bir şey olursa diyeIkitanede zibin takimi aldim ama dosya buyuk diyor onlarida sonra atarim tulumlarda kisa kolluydu almadim eylulde diger hepsini alirim artik prenseslerime :)) neyse katladim oyle yuklendi :))Eki Görüntüle 1869508
Eki Görüntüle 1869510 Eki Görüntüle 1869511 Eki Görüntüle 1869512 Eki Görüntüle 1869513 Eki Görüntüle 1869524
Özel bişey yapmıyorum sadece hamur işi ekmek yemiyorum fazla. Sebze et bakliyat besleniyorum aralarda meyve ve kuruyemiş tatlı çok canım isterse yiyorum böyle işt.Ayni haftada sen 5 ben 7 kilo almisim canisi suan idolumsun acil nasil beslendigini paylas bu minnos arkadaslarinla
sorma canım var böyle ilginç insanlar.. aslında çok da iyi tatlı bi kadındır sanki bi ezikliği var çocukluğuna inmek lazımkızını soruyorum nasıl diye "napsın iyi işte yine hep bildiğin gibi zayıf manken gibi" diyo yaaa delirmemek işten diil banane teyzeemmm kızının fiziğinden evlenicek miyim hollandada tövbeee deli ederler insanı
Ay beni bu ekmek mahvetti hep boyle ekmeklere asik oldum ben (yeni siirim)Özel bişey yapmıyorum sadece hamur işi ekmek yemiyorum fazla. Sebze et bakliyat besleniyorum aralarda meyve ve kuruyemiş tatlı çok canım isterse yiyorum böyle işt.
senin yine boyun varmış en fazla hükümet gibi hatun derler .. ya ben 1.60 boyumla adile naşite mi bağlarım hüsmen dayıya mı bilemedim canısı
tıp incelesin böyle tipleri :))canım çevrende bekar felan varsa öner diye mi acaba bilemedim şimdi lafa bak manken gibiymiş
yaaa bende de var o potansiyel vallaseçilmiş anneleriz biz
Saol canım ben napıyorum ki anca laylaylom sen daha zorunu yapıyosun acılarını hatırlamak pahasına tecrübelerini paylaşıyosun bizimle.. Sen de iyi ki varsın :) anneler konusuna gelince hakkaten iyi ki varlar annemle babam da teee Tekirdağdan buraya geliyolar sırf bizim balığa bakmak için.. Yoksa burda güvenebileceğim bi bakıcı falan yok :/
hastane çok güzel, aynı zamanda temiz. eminim çok seveceksin. evet yenidoğan ünitesi çok önemli. suit olmayan odaları güzel ama tabi çokta büyük değil. ben süite gerek duymam diye düşünüyorum. ek para o da sonuçta. hastaneye anlattım ama anlamadı sandıki ben doktorumu dışarıdna kendim getireceğim. sanırım isimden tanıyamadı. o yüzden daha sormam :) sen sor bakalım ne diyecekler banada yaz ama.
Ikitanede zibin takimi aldim ama dosya buyuk diyor onlarida sonra atarim tulumlarda kisa kolluydu almadim eylulde diger hepsini alirim artik prenseslerime :)) neyse katladim oyle yuklendi :))Eki Görüntüle 1869508
Eki Görüntüle 1869510 Eki Görüntüle 1869511 Eki Görüntüle 1869512 Eki Görüntüle 1869513 Eki Görüntüle 1869524
evet işteyim maalesef. 10 dk önce revire gittim uzandım çikolata yedim hafiften oynadı. sonra doktor yoktu aldım steteskopu elime taktım kulağıma, çok anlayacağım ya :) horul, foş, foş değişik sesler geldi. ama beni rahatlattı. öncesindede yatarken hafif hissettim. şükürler olsun sanırım pambık kızım iyi. 2,5 ay bana zulüm gibi.
boyle dusunursek hic birsey yapmayalim o zaman pozitif dusun rabbim minnoslarimizi korusun motive olalim hayata sukur bugunlerimize rabbim cumlemizi korusun .. ecmaincnm çok güzeller güle güle giysin bebişin inşallah :) Bende Tatilden döndüm. Dikiş makinesi almıştık bana tatile gitmeden önce çok tatlı kumaşlar aldım bebeğe minder, baby nest falan öyle şeyler yapacağım :) bi tane küçük minik ince elyaf yorgan var ona yüz dikeceğim :) ip aldım annem de süveter yelek örecek :))) artık son 3 ay kaldı hazırlıklara başlamak lazım ama bazen içimi bi korku sarıyor ya ona bir şey olursa diyeDün internette bi yerde okudum 6 aylık hamileyken ikizleri karnında ölmüş kıyafet bi sürü şey almış Böyle hikayeler beni çok etkiliyor inşallah hepimiz bebişlerini sağlıkla sıkıntısız kucağımıza alırız rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın
doğurana kadar bebekleri düşünmekten delirmesek bari steteskopu iyi fikirmiş
O değilde sen söyleyince bi merak ettim foş foş seslerini
ruby27 kim bilmiyorum ama kimse günahını almayalım ben 87 imyaaa bende de var o potansiyel vallaseçilmiş anneleriz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?