bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar Show tv de merhaba Bebek diye bi program var guzel seyler var izleyin :)
Şimdi açtım bende.. Bu arada tipiğimizin ilk bebeği erken doğmuş şimdi okudum çok heyecanlandım rabbim annesine babasına bağışlasın inşaallah... Aklımıza geldikçe Eyüp Bebek için dua edelim inşaallah

Geçmiş olsun canım bende bazen ishal bazen kabız oluyorum orta yolu bulamadım. Korkma bundan sonra sancılara alışcaz sanırım. Hangi hastaneye gidiyorsun canım çok fiyat çıkarmışlar.

Medipol canım genel olarak pahalı bi hastane de bu kadar beklemiyordum. Zaten ishal de ilaçtan dolayıymış. Bugün eski doktoruma gittim o herşey normal nedeni enfeksiyon dedi. Birde ben oğlanın başı diye totosunu seviyor muşum

benimkiler uzun da sürmüyo o sertleşmeler.. zaten çok nadir oluyo.. hiç kötü düşünme zaten canım allahın izniyle alıcaz bebişlerimizi kucağımıza

Canim noldu yaaa saskinim rabbim hanimkizi 38 haftalarda saglikla nasip etsin insallah dikkat et canim bol bol dinlen stres olma pozitif dusun canim 11 defa sag elini gobegine koysun esin yada sen ayetel kursi okuyun rabbim sizi korusun insallah.. dua ile

Son düzenleme:
canım bende onu alacaktım ondan sordum.Buarada kendine ve ufaklığa dikkat et annesi büyük ihtimal sıcaklardandır.Geçmiş olsun

Allah yardimcin olsun cnm insallah tez vakitte sag saglim evinize gidersiniz kuzunla bebegin icin dik dur canim onun senin gucune sutune ihtiyaci var bizleri durumdan haberdar et olurmu dualarimizdasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…