bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Amin canim insallah agrimaz gerci iste kasik tarafima dogru benim myiom belki o regl agrim ondandir bilemedim rahim genislemesi olqbilir dedi doktorum ama sol taraf miyomlu taraf daha cok agriyor . Allahtan dayanilmayacak duzeyde degil insallah da boyle devam eder deme yaa benim ilk cocuk ikinciyi istermiyiz bilmiuorum ozama hic artmasa bari myomlar

Yirim onlarin kemikli burusuk hallerini bize nasil guzel geliyorlar halbuki :) neyseki bi sonraki randevunda guzel bi fotosu olur bebisinin canim. Benim doktorun ultrasonu 4 boyutlu umarim yarin guzel poz verir oglusum da elimiz bos donmeyiz
Insallah canim net bir sekilde gorursun hatta bazilari gulup esniyormus galiba o hallerini de gosterir sana umarim ben daha yuzunu hic goremedim net birsekilde sabirsizlaniyorum oyuzden cok burusuk murusuk mini minnacik biseyler zaten her halleri sevimlidir onlarin

Benimde genelde 70-85 arası çıkıyo hamilelikte ama son zamanlarda 96 100 108 bile çıktı bebek büyüdükçe çarpıntı olurmuş diyolar ama bakalım inşallah bir sorun yoktur canım
Valla canım ben çok başlarda bi kaç gün yoğun çarpıntı hissettim o dönem araştırmıştım doktoruma da sormuştum nefes almada zorluk çekmiyosak bi sıkıntı yokmuş..kaldı ki her hızlı nabız çarpıntı olmuyo aslında..çarpıntı böyle kuş kanat çırpması gibi bi his.. nefes darlığın yoksa sıkıntı yok bebiş yapıyo

Dogrudur ben ara ara nefes almakta zorlaniyorum ama sicaklardan sanirim doktorum ultrasona aldiginda beni carpintin oldu dedi ama hissetmedim onu heyecandan olmustur muhtemelen

Kızlar bizim bebisler malum soğuk havalarda dogucaklar bebek arabasının yaninda anakucagi alicaz ama ben portbebede almayi dusunuyorum hastaneden çıkarken yada doğumdan sonra dışarı çıkınca usumesin yavrum diye sizler ne dusunuyorsunuz sadece anakucagimi yada portbebe dediğim gibi gerekli mi bizim bebeklere??

Evlat işte amin Allah hepimize yavrularimiza kavuşmayı nasip etsin

Ben travel sistem aldim canim arabayi anakucagiyla birlikte ilk 6 ay anakucagini kullanirim canim iyice sarar sarmalariz portbebede emin degilim ama imkanin varsa istersen al

Ben travel sistem aldim canim arabayi anakucagiyla birlikte ilk 6 ay anakucagini kullanirim canim iyice sarar sarmalariz portbebede emin degilim ama imkanin varsa istersen al
Bende travel sistem alcamda kuzum, onla babalar daha rahat taşır çok ağır 5 6 kilo rahat gelir yani, ben tek dışarı çıkınca nasıl tasirim nasıl yaparım bilmiyorum :) birde kalın peluş battaniye ile sarıp sarmalasak bebeği içine sigarmi acaba anakucaginin o zaman usumez tabi ne biliyim bi yanim portbebeden yana sıcacık hem uzanıyorda bebiş hayirlisi valla alcam galiba

Bende bu sabah baktım hep arabalara.Travel sistem istiyrm ama begendgm modeller hep 1500 üstü portbebe içinde varsa alinablr ama fazla kullancgmi zannetmiorm ya.az olsun öz olsun gibisndn.puset daha kullanışlı gelio.bi onu bi onu kullanmam herhalde.bi de agirlklri yaziodu da çok ağır ya.Nasıl olcak bilmiorum

Kayinvalidecigim gecmis olsuna geldi. Neden evimde degilmisim din aksam evime gitmis yokmusum. Bahce isi yapsaymisim hic mi cocugum olmayacakmis is yapmayla cocuk mu dusermis. Sonra konusurken dedi ki esim demis ki dun aksam nerden yaptim cocugu bebek benim neyime demis. Laf arasinda pat bunu soyledi bogazim dugunlendi hemen kalktim yanindan odada aglama krizi gecirdim. Esimi aradim sacmalama oyle bisey demedim dedi. Kadin hala evde ben oda da oturuyorum gitmeyecegim yanina.

Evet çok ağır canım bende ondan korkuyorum yanı içinde bebek varken ben tasiyamam onu eşim taşır ancak, ben portbebe ile tasiyabilirim oda şart aslında bu çocuk dışarı çıkmak zorunda kalicak kışın içine sarıp sarmalar yatirirda çıkarım diye dusunuyorum

Dogrudur ben ara ara nefes almakta zorlaniyorum ama sicaklardan sanirim doktorum ultrasona aldiginda beni carpintin oldu dedi ama hissetmedim onu heyecandan olmustur muhtemelen
Tabii doktorlar bilmiyo ki biz ne heyecanlarla bekliyoruz kapılarında ben ilk iki randevuda salya sümük ağlamıştım kapıyı gördüğüm anda :))

o ne ki canım bizim dr ölçüyo mu onu bile bilmiyorum.. inşallah geçici bi durumdur bozma hemen moralini düzelir inşallah
Riskli gebelik canim benimki detayli ultrasonda cikti 10 mm ustune cikarsa problem oldugunu gosterirmis.benimki gecen hafta 9.2 cikmisti dun 9.4 cikti.insallah daha fazla buyumez ve kuculmeye baslar

Saçmalama kuzucum beee o lafı edecek adam hiç senin drunla bile bu kadar ilgilenip senin sağlığını kızının sağlığını düşünür mü?? Sırf fitnelik yapmış yeminle yatacak yeri yok böyle kara kalpli insanların!! Lütfen söyle o kadına evet eskiden insanlar çoook ağır işler yapıyomuş başta benim kendi annem var işte örnek kadın traktör tepesinden inmemiş 9ay.. Ama o dönemlerde de sürekli çocuğu düşen kadınlar varmış mesela yazık demek ki o kadıncağızlar da bizim imkanlarımıza sahip olsalardı sapasağlam yavruları kucakklarında olucaktı.. Demek ki neymiiiişş çalışmakla çocuk düşebiliyomuş.. Son söz olarak da söyle kayınvaliden teknolojinin hiç bi nimetinden yararlanmasın.. Gitsin çeşmeden su çeksin mesela aaaaaayyyy eskiden musluk mu varmış şekerim evlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…