bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar dün vajinal muayene olmustum dun yazmistim buraya doktor kanama olabilir korkma demişti ama hala kahverengi kan pihtilari geliyor bebegim hareketli ama çok stres yapıyorum

Canım başka doktora da görün istersen ben de salı ve cuma günü vajinal usg oldum ikisinden sonra da bi sorun olmadı. Genelde son haftalarda elle yapılan çatı muayenesi sonrası gelebiliyor diyorlar ama vajinal usg de duymadım.

Cnm bana su sizintisindan suphelendigim icin spekulum denilen aletle bakti bakmadan oncede uyardi kanama olabilir korkma diye ama iste

Kızlar bebeğime bugüne kadar gordgmzu begendgmzi aldık.çok düşünmeden.açıkçası ben düşünmeye çalıştım da genelde annemler aldgi için pek etkili olamadım.
bugün liste yaptım neyimz var neyimz yok bileyim Die.kıyafet adına yenidogan kısmına iç zıbın ve tulum eklesem simdilik yeterli mi dersnz.
1 tane de 10 lu hastane çıkışı alcaz galiba.

Eklentiler

• 1471176907979-236023368.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 78
İyi günlerde kullanın inşallah cnmcm.
Portbebe aparatı ayrı mı 3 parça mı yoksa koltuk gibi olan portbebeye dönüşen modellerden mi.
1 tane iskelet ve 3 parcada digerleri.port bebenin cok hafifi bas kismi biraz yukariya kalkiyor ilk 6 aya kadar o kullaniliyor bebek oturmaya baslayincaya kadar.oturmaya baslayincada araba koltugu gibi olani kullaniyorsun daha sonrada digerine gecis yapiliyor.baston seklinde kapaniyor.kizimda rahatlikla kullandim.simdi nasipse bu bebisimde kullanicam.oglumun bebek arabasi budan degildi baston seklinde kapanmiyordu arabanin bagajina bile sigdiramiyorduk degistirdik o yuzden kizimda baska aldik.

Anladım cnm iskelet+ 2 koltuk şeklinde olanlar var.portbebeye de cevrilio ya.acaba o modellerde kullanışlı mdr.bi de 13 kg a kadar kullanilablir diolar.Kaç yaşında 13 kg oluo bebekler.az kullanilcak gibi geldi bana

Anladım cnm iskelet+ 2 koltuk şeklinde olanlar var.portbebeye de cevrilio ya.acaba o modellerde kullanışlı mdr.bi de 13 kg a kadar kullanilablir diolar.Kaç yaşında 13 kg oluo bebekler.az kullanilcak gibi geldi bana
Bebise bagli kilo durumu. 1 yasinda oyle olanlarda var 2 yasinda o kiloda olanlarda var.ama 10 ayliktan sonra o tip araba koltuklarinda rahat etmiyor bebisler.

Bebise bagli kilo durumu. 1 yasinda oyle olanlarda var 2 yasinda o kiloda olanlarda var.ama 10 ayliktan sonra o tip araba koltuklarinda rahat etmiyor bebisler.

Izledim şimdi senin arabanın videosunu cnm.hepsi bir arada bi modelmis.çok iyi aslinda ama biraz görsele takiliyrm belki.o kadar para verip 1 2 sene kullanmak da kötü ama ne bileyim.
Benm begendgm model bu.bu tarz bir iki modeli daha var.iskeletinn altı böyle olanları begeniorm ama nasip bakalım

http://m.babymall.com.tr/pierre-car...PRC-405V-TRN?gclid=CN7RzKPMwM4CFcIV0wodrKgHkg

Sanirim artabilir. Doktor 6. Aydan sonra oluyor dedi. Neden suphelendigini anlamadım :)
Hadi ya bu kötü haber o Zaman aksi gibi unutkanlık hat safhada ama yaşadığım olumsuz şeyleri sürekli hatırlıyorum ve rüyama giriyor.. Zaten bu gün depresifim

Kislar midem bulaniyo kafam kazan gibi deniz hareket etmio sabahtan beri cok canim sikkin halbuki havada serin sicaklardan desem degil keske bi hareket etse evlatcim icime bi su serpilse
Canim ne yedigimde hareket ediyorsa ye bakalim sonra uzan guzel seyler dusun bakalim uyanacak mi??

Hayır canım olurmu haklisin bende aynı sen gibi dusunuyorum, biz en iyisini yapıyoruz ölümü düşünüyoruz ama siyirmiyoruz kafayi bu yuzden bilincli bir şekilde yaşiyoruz tabii en güzeli dünyevi şeyler gelip geçici

Aynen canım çantalı set halinde satilanlar ben almayi dusunmuyordum ama sonra dusununce alabilirim belki soğuğa karşı iyi birşey

Maşallah size baya alışverişler tamamlanıyor ben daha hiçbirşey almadım çok mu rahatım ne eylülü bekliyorum.. Hatta daha ismi bile belli değil garibimin.. Bu araşar sütyenler çok rahatsız ediyor, yeni almak da istemiyorum doğumdan sonra kullanamıcam diye ben emzirme sütyenini hiç sevmedim onlar öylece duruyor emzirme atleti çok hoşuma gitti yine öyle ondan alıcam ayrıca sütyen ramak eziyet birde üstüne atlet giyince hiçbir anlamı kalmıyor birde puset araştırmalıyım oğlumun ki çok kötüydü yenilememiz şart sizin yorumlarınıza bakıyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…