bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
İnşallah canım ya Allah hepimize nasip etsin , en azından mutlu mesut evlendiğini coluga çocuğa karistigini gorup gitsem bana yeter
Ölümü çok düşünmeye başlamıştım. zaten düşünmek de gerek.kararinca tabi depresyona girecek kadar degil.ama artık bebişlerimiz var bn de diyorm oğlumu görüp büyütmeyi nasip et diye kısmet tabi bilemeyiz kaderimizde ne var. analı babalı büyütmek nasip olur hepimize insallah

Kesinlikle eninde sonunda olucegimizi biliyoruz ama bunu düşünerek psikolojiyi bozmaya gerek yok herşey nasip kısmet ecel ne zaman gelirse gidicez Rabbim gocup gidene kadar güç versin mutluluk versin huzur versin ecmain

Annem geldi odaya cik kizim dedi boyle daha mutlu olur dedi. Bi de anneme diyormus git antihindistana soyle ercana demesin. Ciktim kahve yapmis yengem. Dondum kayinvalideme. Benim herif boyle bisey dememis aradim sordum dedim. Yuzu dustu geldigime pisman oldum keske gelmeseydim dedi ortaligi niye karistiriyorsun esini arayarak dedi. Bende iste size her geldigimde oyle diyorum dedim. Beni her gordugunde laf sokuyorsun uzecek laflari bilip hep bilerek soyluyorsun dedim. Ban sana ne yaptim dedim. Benim derdim evladim sizin derdiniz bizi bosandirmak olmus dedim. O nasil laf bosansaniz benim neyime dedi. Sonra sustum. Annem bakakaldi. Kadin ilkkez beni boyle konusurken gordu yuzu dustu sonra bisi olmamis gb sana komposto yapim yollim. Ne kan yaparsa onlardan yapim getirim sonra kaynanasi bakmiyor der annen diyo. La havle.

Yok yok normal değil tabi kendi salladığı nasıl da belli yalanı çıkacak diye oğluna denmesini istemiyor. Susma cevabını her daim ver ses sustukça alışmış laf söylemeye. İçinde tutup sana dert olacağına söyle ona dert olsun.

Portbebe de ağır Die okudum ama farklı model mydi acaba.benm baktgm modeller Hem portbebe hemde araba olanlar varya o tarzdi.iskeletyle birlikte mi yazmslrdi o agirlklri bilemedm.6 kilo kadar yaziodu.
Canim bendeki modelim portbebesi agir tek elde tasimasi zor.anca iskeletine yerlestirip araba olarak kullanmak mantikli

Ohh bi rahatladim sorma laf soyledim ya suan cok mutluyum. Anlamistir bence artik eskisi kadar laf soyleyemez bence. Geri cevap alirim diye. Ayy insallah bakalim.

bu kadar şeyi bi de anneciğinin yanında mı yaptı sana?? Allah ıslah etsin harbi dayaklık bu kadın

Ohh bi rahatladim sorma laf soyledim ya suan cok mutluyum. Anlamistir bence artik eskisi kadar laf soyleyemez bence. Geri cevap alirim diye. Ayy insallah bakalim.

Söylemeseydin onlar içinde kalıp sana dert olacaktı şimdi kv düşünsün bundan sonra da aynı sistem bağıra çağıra kavga et demiyorum strese hiç girmeden bişey mi dedi senin doğrun neyse onu söyle bak nasıl hafiflersin

Kesinlikle eninde sonunda olucegimizi biliyoruz ama bunu düşünerek psikolojiyi bozmaya gerek yok herşey nasip kısmet ecel ne zaman gelirse gidicez Rabbim gocup gidene kadar güç versin mutluluk versin huzur versin ecmain
Evet cnm bn ne zman ölümü düşünmek lazm desem hep çevremden tepki aldm insanlar korkuyor o yüzden mesajda da belirttim psikolojiyi bozmadan diye.ay niye düşünüyorsun bilmem ne diyolar hc ölmucekms gibi yaşamak iyi bsy değil bn sadece bu bilinç olursa insan davranışlarına daha dikkat ediyor kiracağın birini kirmiyorsun mesela daha şefkatli oluyorsun hırslı olmuyrsun ölümlü dünya diyip geçiyorsun.bn bunları anlatmaya calisiyorum ama anlamiyo lar. Yani ölümü dusununce bn paranoyak bi tip degil aksine melek gibi oluyorum:) bu konuda doluyum o yüzden yazdm cnm sen üstüne alınma lütfen :)

Zaten bagira cagira soylemedim bu defa da gayet sakin tek duze konustum. Ama gercekten ohhh icim rahatladi.

Kizlar dün vajinal muayene olmustum dun yazmistim buraya doktor kanama olabilir korkma demişti ama hala kahverengi kan pihtilari geliyor bebegim hareketli ama çok stres yapıyorum

Arabadan ayrı normal bez satilanlar var onları mı diosun cnm.cantasyla takım gibi olan.
Arkadasm da Geçen yıl Kasım da doğum yaptı.puseti kullandı ama sıkıntı yaşamadı.battaniyeyle falan sarilirsa sıkıntı olmaz zannediorm.
Bende puseti kullancam gibi

Kizlar dün vajinal muayene olmustum dun yazmistim buraya doktor kanama olabilir korkma demişti ama hala kahverengi kan pihtilari geliyor bebegim hareketli ama çok stres yapıyorum
Doktoruna soyledinmi canim devam ettigini.bende kizima hamileyken vajinal muayne oldum ama benden kan fln gelmedi.plastik bisey sokup bakmisti buyuk birseydi.

Doktor ne dedi kanaman icin bebege zarari varmiymis?? Kanaman devam ediyorsa istersen baska bir doktora daha gorun bu haftalarda kanamayi sevmez pek doktorlar.

Canım bence korkutmak gibi olmasın ama bi acile git. Muayeneden böyle pıhtılı kan gelmez. Kızımda ben çok vajinal muayene oldum elle yada o diğer aletlerle çok muayene oldum hiç böyle kanama falan olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…