bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Amaaan tatlım bırak Allah aşkına o dengesiz kadın için kocanla kötü olma , pis dedikoducu sana yok is yapmakla cocukmu dusermis yok o öyleymiş bu boyleymis derse ben yapmam da etmem de çocuğum daha önemli de geç ne takiyorsun onu kafaya boşuna gözyaslarina yazık bırak cahille cahil olma

Riskli gebelik canim benimki detayli ultrasonda cikti 10 mm ustune cikarsa problem oldugunu gosterirmis.benimki gecen hafta 9.2 cikmisti dun 9.4 cikti.insallah daha fazla buyumez ve kuculmeye baslar
Anladım canım allah şifa versin inşallah küçülücek.. Bi de bazen bu ultrason sonuçları çok yanıltıcı olabiliyo ya lütfen çok kafana takmamaya çalış.. Allah içine ferahlık versin..

bende enfeksiyondan korkuyorum zaten idrar rengimde turuncu gibi bu gittigimde bende idrar testi isteyim canim sagol

Doktora gidene kadar bol su tüketmeye bak. İdrar tahlilini ihmal etmemek lazım benim şuan baskılarım azaldı her an doğuracak hale geldiydi baskı.

Portbebe de ağır Die okudum ama farklı model mydi acaba.benm baktgm modeller Hem portbebe hemde araba olanlar varya o tarzdi.iskeletyle birlikte mi yazmslrdi o agirlklri bilemedm.6 kilo kadar yaziodu.

Portbebe de ağır Die okudum ama farklı model mydi acaba.benm baktgm modeller Hem portbebe hemde araba olanlar varya o tarzdi.iskeletyle birlikte mi yazmslrdi o agirlklri bilemedm.6 kilo kadar yaziodu.
O agir olan ana kucağı tatlım hem bebek arabasina hemde otomobile takılan çok iyi birşey onu kesin alicam da tam yazlık bebekler için, bizimkiler kışlık bebek kışın onunla dışarı çıkarmak sorun olur, benim dediğim kucakta taşınan çanta gibi olan varya portbebe denilen şey

Canim su kadina istedigini verme lutfen. sen uzul agla diye yapiyor sen de tutamiyorsun kendini. Huyu suyu belli kadinin senin acil taktik degistirmen lazim boyle olmaz kendini uzup mutlu etme su kadini

Canım dünkü pozitif düşünceli halini hatırla zor biliyorum hani bundan sonra ne derse takmıcam diyoruz ama ister istemez kafaya takılıyor. Artık senin kv yi hepimiz öğrendik. Bu kadın sadece senin moralini bozmak istiyor. Sakın ona kızıp iş falan yaparsın sakın sakın. Uzat ayaklarını otur totonun üstüne ben böyleyim de geç.

Allah korusun kuzum yavrunun sana ihtiyacı var Allah uzun ömürler versin
Amin canım cümlemize :) valla annelik başka bişeymiş ya eskiden bi hastalık bile olsa çok önemsemezdim.. ama şimdi yaşamak istiyorum fazla diil yavrucumla bi 100 yıl yaşasam yeter :))

Amin canım cümlemize :) valla annelik başka bişeymiş ya eskiden bi hastalık bile olsa çok önemsemezdim.. ama şimdi yaşamak istiyorum fazla diil yavrucumla bi 100 yıl yaşasam yeter :))

Pazarlık payı var mı töbe töbe Allâh hayırlı sağlıklı ömürler versin kuzum sende hemen internetten baş ağrısına bakıp kendine kanser tanısı koyanların ruh haline girmişsin

İstenir cnm niye istenmesin sen istemesen de bebişin birqz büyüsün kardes istyrm demeye baslicak çok duyuyorum çevremde kndisi istemese bile çocuğu istiyor diye 2.yi yapiyolar.bn kndm de istyrm oğluma kardes inşallah olur inşallah verir Rabbim.miyomlardan bi sorun olsaydı smdiye olurdu cnm artık rahatiz insallah:)

Pazarlık payı var mı töbe töbe Allâh hayırlı sağlıklı ömürler versin kuzum sende hemen internetten baş ağrısına bakıp kendine kanser tanısı koyanların ruh haline girmişsin
Yok kız doğumda heyecandan ölür müyüz diye konuşuyoduk :)) yok hastalık falan

İnşallah canım ya Allah hepimize nasip etsin , en azından mutlu mesut evlendiğini coluga çocuğa karistigini gorup gitsem bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…