bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayyy gitme canim git uzan dinlen uyu.
Dogru duzgun konusmayi ogrenene kadar oyle

Kizlar bizde daha kiyafet alisverisi yapmadik 7. Ayin sonu alirim 8in basinda yikar utuler kaldiririm die dusunuyorum deneyimli anneler yanlis mi dusunuyorum
Bende de durumlar ayni canim zaten kumaslari daha kalin oluyor dediler eylul ekimde gelecek urunlerin.. bizimkiler de kis bebesi olacak ya

Iste alirken ona dikkat edicen canim benimki hafif cok agir deil bi de tek elle katlaniyor.. tasirmisim gibi geliyor

Doktora gidene kadar bol su tüketmeye bak. İdrar tahlilini ihmal etmemek lazım benim şuan baskılarım azaldı her an doğuracak hale geldiydi baskı.

baski yok da oyle igne batmalari olunca korktum ilk defa bu hafta oldu ya bebek agirlasti bide erken dogumdan korktugumdan surekli vucudumu dinliyorim

Hadi ya bu kötü haber o Zaman aksi gibi unutkanlık hat safhada ama yaşadığım olumsuz şeyleri sürekli hatırlıyorum ve rüyama giriyor.. Zaten bu gün depresifim
Zaman zaman oluyo öyle. Dışarı çıkıp yürüyüş yapmayı deneyebilirsin. İyi geliyo bana. Özellikle akşamları.

Kizlar ben de lohusa gecelik sabahlik bunu aldim aplamizda cok sık dursada bi hayaller hayatlar olayi olmadi degil
Kaç beden aldin kuzum ben 61 kiloyum şuanda internette çok güzel gecelikler var cesaret edip sipariş veremiyorum beden yüzünden ,birde sen usumuycekmisin açık gibi geldi bana ama çok güzel sade ve şık doğrusu

Kaç beden aldin kuzum ben 61 kiloyum şuanda internette çok güzel gecelikler var cesaret edip sipariş veremiyorum beden yüzünden ,birde sen usumuycekmisin açık gibi geldi bana ama çok güzel sade ve şık doğrusu
Normalde M giyiyordum L aldim canim. Hastane odasinin cok sicak olcagini dusunerek bu takimi ince aldim. Ben 70 im suan canim sen daha zayifsin m den buyuk alma sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…