bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Herkese mutlu hafta sonlari. Hafta ici doktorumu 32.hafta calisabilir raporuni sormak icin aradim randevum bayram sonrasiydi cunku. Bi de ne ogreniyim. Doktor hastaneyi birakmis. Calismicakmis artik ve ben sansa ogrendim yani. Hastaneye mail attim gittigimde de soylicem. Bi arayip soylemeleri gerekmez miydi hastane olarak bizde yeni doktor bulalim. Ay nasil sinirim bozuldu yaa Allahtan son haftamda fln degilim yoksa doguma giderken ogrencektim doktorun ayrildigini bi de lafta ozel hastane yani

kızlar oğluşuma bundan yapmayı düşünüyorum süpriz yastıkmış adı nasıl çok beğendim ben

bu cok kullanisli bisey ya hele misafirliklerde acaip ise yariyo kuzenimde var disarda kimseden yastikdi ustune biseydi istemeye gerek kalmiyo hemde hic yer kaplamiyo bebeginin cantasinda gezdiriyo bende boyle ytenek olmadigindan bi yerde gorursem alayim diyorum da bi yerde bulamadik daha. masallah burdaki hanimlar pek hamarat bende pek is yok

Amin canm benim çok saol dualarla inşallah herşey güzel olacak bebeğim o kadar dayandı bundan sonrasinada dayanacak inşallah :)

Sen naslsn canm nasıl gidiyor :)

Kimmis ki o dr bende seni merak ediyordum hanidir yazmadin canim.iyimisin

Hadi ya ....emel hanıma gidiyordun sen öyle hatırlıyorum ...sevgi hastanesi iyice garip oldu zaten ...Nurettin beyle afşin bey mi kaldı acaba...afşin beyde fena değildi ben şimdi tahliller işin İzmir yolundaki şubeye Tülin hanıma gidiyorum demeyebilirdin idare ediyor birde aladdin beyede uğruyorum Can'ım isterse :))) üniversitede Ertan hoca var bak o çok iyi bir doktor

Tek başıma yim 2 gündür kizler sikildm ya kocasızlik çok kotu.ne yemek yapıp yeniyo ne bsy yapiliyo.bi dizi fln izlesem bari yabancı.ne izlesem önerilerinizi bekliyrm doctor Who izledm bi bölüm sevmedm
Game of thrones izledim tüm seriyi bitirdim şimdide arrow izliyorum :)))) doğuma kadar izlemediğim ne kadar dizi varsa izleyeceğim heralde :)

Tek başıma yim 2 gündür kizler sikildm ya kocasızlik çok kotu.ne yemek yapıp yeniyo ne bsy yapiliyo.bi dizi fln izlesem bari yabancı.ne izlesem önerilerinizi bekliyrm doctor Who izledm bi bölüm sevmedm

prison break oneririm canim.bende yattigim donemde izledim 4 sezon ilkini onceden izlemistim 3 sezonu 1 haftada falan bitirdim o derece surukleyici

Insallah canim bir bunlari kucagimiza alalim iyice yorsunlar bizi de bakalim ne olacak fikirler belki de isteriz hakikaten

Game of thrones izledim tüm seriyi bitirdim şimdide arrow izliyorum :)))) doğuma kadar izlemediğim ne kadar dizi varsa izleyeceğim heralde :)
Arrow izledm biraz ama sonunu getiremedm baslari guzeldi snra sikildm game of thrones da son sezon izleyesim gelmedi.six feet under diye dizi izledm cok sevdm onu ondan snra dizileri begenemiyorm

Bilirim kocasızlığı canım bi süre mecburen ayrı kalmıştık biz de ne güzel 10kilo vermiştim geldiği gibi geri aldım dizi önerisi olarak da stranger things, The Night of veya lie to me önerebilirim... Haa bak person of interest de çok hoş bi dizi... Eğer çizgi roman uyarlaması diziler seviyorsan heroes izlemediysen olabilir ve vildan_drs nin söylediği arrow ve flash önerebilirim

prison break oneririm canim.bende yattigim donemde izledim 4 sezon ilkini onceden izlemistim 3 sezonu 1 haftada falan bitirdim o derece surukleyici
Evet cnm çok güzeldi o unvrsitedeyden izlemstm.ona bnzer hapishane dizisi oz diye bi dizi var blki onu izleyebilirim çok övüyorlar onu da

Hmm senin dediklerini hc birini izlemedim lie to me ye bi bakayim cnm.evet ya çok zor sikildm baya bi markete çıkıp geldm o kadr gece zaten geçmek blmyrm koltuk tepesinde ışık açık tv açık zor geçiyor görümcem vardı o da gtti ha deyince de cagramiyosin hrks uzakta kaldm böyle yalnz

Amin canm benim çok saol dualarla inşallah herşey güzel olacak bebeğim o kadar dayandı bundan sonrasinada dayanacak inşallah :)

Sen naslsn canm nasıl gidiyor :)
Valla nolsun canım bebiş tekmeliyo habire çoook güzel bi duygu yakında sen de hissedecek yaşıcaksın inşallah:)

Valla nolsun canım bebiş tekmeliyo habire çoook güzel bi duygu yakında sen de hissedecek yaşıcaksın inşallah:)

İnşallah canm benm :)
İnşallah sağlıkla kavusursun miniğine çok az kaldı dua ediyorum size bi avazda dogurun dye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…