bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar ben de lohusa gecelik sabahlik bunu aldim aplamizda cok sık dursada bi hayaller hayatlar olayi olmadi degil
Güle güle kullan çok güzel ama üşümezmisin askılı ben kışın çok üşüyen biriyim o yüzden uzun kollu alacam doğum çantama patik bile koymayı düşünüyorum önceki doğumumu da ocak da yapmıştım ameliyat çıkışı ayaklarım donmuştu o üşümeyi hala unutmuyorum

ben de internetten alsam mı diye düşünüyordum da, güvenemiyorum öyle her siteye. önlüğe bayıldım ya, süper güle güle kullansın bebişin :)
N11 de sorun yasayan duymadim canim alabilirsin en kotusu parani iade ederler sen de magazadan alirsin bir kac hafta sonra Onlugu gorunce ben de bayildim buarada carters oshkosh da sezon sonu indirimi var yeni sezon gelecekmis haftaya oyuzden biseyler almak isteyen varsa yari fiyata yakin bir indirim var 79 tl ise urun 55 liraya 25 ler 12 liraya filan dusmus sagol canim saglikla dogsunlar da keratalar bir

Canim ameliyat sonrasi hemen usunebilir dedigin gibi ama sonrasinda bebisin de durdugu oda oldugu icin cok sicak oluyor diye sectim bunu cantama mutlaka kalin biselerde koyarim.

Emel hanima gidiodum sevgide. O ayrilmis bende haftaya nurettin beye randevu aldim normalde eyluldeydi ama doktor degisince erkenden yenisine baslamak lazim diye dusundum
Bu malum olaylardan oturu isten cikanlar cok oldu canim.bende carsamba gunu nurettin beye gelcm nasipse.hayirlisi olsun hakkinda.

Tek başıma yim 2 gündür kizler sikildm ya kocasızlik çok kotu.ne yemek yapıp yeniyo ne bsy yapiliyo.bi dizi fln izlesem bari yabancı.ne izlesem önerilerinizi bekliyrm doctor Who izledm bi bölüm sevmedm
Haklısın canım Allah kavuştursun benim ki de bu yaz sürekli işi çıktı gitti Allahtan oğlum var yoksa temek bile yapıp doğru düzgün tek başıma yiyemezdim oğlum söylüyor ne pişireceğimi ekmek almaya da gitmeye başladı kuzum. İnşallah sen de yavruna kavuşursun can yoldaşı olur sana Rabbim çocuklarımızı bize bağışlasın

canim bi dusuk bi dis gebelik yasadim. dusugun sebebi rahim acilmasi dendi bu hamileligimde 13. haftada rahme dikis atildi doktorum kesinlikle yatma bu onlem amacliydi diyo ama ben elimden geldigince yatmaya ozen gosterdim simdi bu aralar ayaklanfim disari falan cikiyorum ondan psikolojik faliba surekli bisey olcak diye korkuyoum bide doktorum duruma gore 30. haftada ciger gelistirici yapalim nolur nolmaz diyince tum tirstim

Anladim cnm gecmis olsun cok Normalmis ama o psikolojin sorunu olmayan gebeler bile yasiyor o korkuyu ki sen basindan gecirmissin ama derler ya cok deme cagirirsin diye sen elinden geldigince dikkat et yapman gerekenlere canim kontrollerin da daha sık peiyodlardadir sanirim degilse de 2 ya da 3 haftaya cek onun disinda da huzurlu ve mutlu ol hep insallah cok guzel bir anne olacak senden

Ben benimkine klasik muzik dinletiyorum suandinleten var mi? varsa tepkiler nasil? Benimkinde tekmeler basladi ama sevineyim mi bilemedim yine asagi asagi napicam ben bu edepsizle hic bilmiyorum

Telefonu varsa doktorunu ara canim nereye gitmis sen de uygunsa sana o hastaneye git ama ayip ya hakikaten! Olacak is degil dr.un numarasi yoksa da hastaneden ogren canim.ulassinlar doktoruna sen gebesin vermek zorundalar sana..

ayy canim benim.insallah valla cok yoruluyoz yipraniyoz ama sonu guzel olacak diye katlaniyoz allah her isteyene tattirsin valla bi cop almadik daha ne olacagimiz belli diye insallah kimse korktuguna ugramadan kucaklar bebegini

Tek başıma yim 2 gündür kizler sikildm ya kocasızlik çok kotu.ne yemek yapıp yeniyo ne bsy yapiliyo.bi dizi fln izlesem bari yabancı.ne izlesem önerilerinizi bekliyrm doctor Who izledm bi bölüm sevmedm
Strager things i izledim gecen sanseseri canim konusu 80lerde gecen uzayli dizisi hosuma gitti benim.
American horror story vardi izledigim, davinci ile sherlock var izlemediysen, limitless vardi bi de bilemedim biraydir ben de dizi izlemiyorum hic iyi hatirlattin bakiyim neler varmis

Arrow izledm biraz ama sonunu getiremedm baslari guzeldi snra sikildm game of thrones da son sezon izleyesim gelmedi.six feet under diye dizi izledm cok sevdm onu ondan snra dizileri begenemiyorm
Six feet under guzelse biz de izleyelim o zaman :)

Az ara vericeksin zaten 3 4 sene sonra yaparsan digerini sorun olmaz herhalde doktoruna sor canim onu 4. Kesilme olacak eger kardes dusunursek kac sene sonra yapmaliyiz diye hazir surekli gittigimiz elimizin altinda doktrlar varken
Cnm ah işte miyom olmasa dediğin gibi 3 sene beklenir ama miyom da olunca o kadar bekleme lüksüm yok maalesef 2 sene olmadan bi daha calismaya başlamak lazm

Outlander ilginc bir konusu var siddetle tavsiye ederim.fringe isimli ayni sekilde cok enteresan. Vampire dairies izlemelisin. Walking dead aynen. Vikings... Baska da var aklima gelmedi.. Yabanci dizi benden sorulur.
Sadece Outlander izlemedim cnm diğerlerini izledm six feet under öneririm bn de.

Amin cnm inşallh.maşallah oğluşuna darısı bana:) bn de oğluma güveniyorum azcık buyuse yine bana can Yoldaş olur bnm koca asker sürekli görev çıkıyor gidiyor annem fln geliyor ama her zmn olmuyor krdesm babam var evde.yemek yapamadm abur cubur yiyip duruyorm aksama kadar

American Horror storyden korkmstum hele yalnzm ki hc izleyemem:)diğerlerini izlemedm ama bi bakicam cnm sağ ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…