bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kıyamam kız yakın olsak dizi film gecesi yapardık.. Lie to me çok güzel bi dene bence

2016 kasımın güzel anneleri nasılsınız :) kızlar hepinizi çok özledim arada bakıyorum ama yazamadim hiç nasıl gidiyor :) çok az kaldı miniklerinize kavuşmaya
canim massalah 12 haftalara gelmisin rabbim saglikla tamamina erdirsin insallah diger 8 haftadaydi degilmi canim birde rahmin hangi tarafinda ise bebegin tersine don yat canim diger tarafa buyusun insallah bebegin insallah bu defa bebegin saglikla gelicek insallah kun fe yekun... dua ile ecmain

Bu daha zorlu bi hamilelik aslında ama cok şükür bu haftaya kadar gelebildim diğeri altıncı haftada gelişimi durmuştu tabi ben dokuzuncu haftada öğrenmiştim. İnşallah cnm çok dua bekliyorum hepinizzden. Seni de çok merak ediyordum nasıl miniklerin :)

Canım yaa inşallah Rabbim gönlüne göre verir sen kendine dikkat et enerjinin hiç kaybetme annesi emin ol yavrun 38 _ 39 'a kadar sabredecek

baski yok da oyle igne batmalari olunca korktum ilk defa bu hafta oldu ya bebek agirlasti bide erken dogumdan korktugumdan surekli vucudumu dinliyorim
Niyeki canim erken dogumu gerektirecek bir durumun mu var? Dinleme oyle cok kendini bu kez de durup dururken stres oluyoruz eger serviks boyun 2.5 cmden fazlaysa tiroid hastasi degilsen daha once dusuk gerceklestirmediysen bi de siddtli uzun sureli tedavi edilmemis enfeksyon gecirmiyorsan vb. keyfini cikartmak lazim bu surecin
Süper inşallah bıdıkları içinde yıkayıp fotolarını da koyarız buraya
Ayyyy ne guzel olur

Son düzenleme:
Evet cnm emel hanima gidiodum. Alaaddin bey bu haftadan sonra bakmiomus. Cevremde de nurettin beye gidenler varmis memnun olduklarini soylediler haftaya persembeye aldim randevuyu. Emel hanimin yerine ali isimli bi doktor gelcekmis ama hastaneyi aradigimda soyismini sordum onu da bilmediklerini soylediler. Bakal vardir bi hikmet ne diyim

İsteriz cnm kardeşsiz olmaz:) bnm 2.cocuk 4.kesilme olacak kısmet bakalım ne olur bilemiyorm
Az ara vericeksin zaten 3 4 sene sonra yaparsan digerini sorun olmaz herhalde doktoruna sor canim onu 4. Kesilme olacak eger kardes dusunursek kac sene sonra yapmaliyiz diye hazir surekli gittigimiz elimizin altinda doktrlar varken

canım nerden aldın küvet takımını?
canım nerden aldın küvet takımını?

Burdada var cnm n11.comda da var google a babyjam kuvet takimi yazinca cikiyor ama ben joker e gittim urunu goreyim dedim.. takim olarak satmiyorlar ben takim yaptim seti aynisindan ayni fiyata geldi oyuzden aldim yoksa internetten alicaktim ben de cartersdan da onluk aldim bitane

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/b2/cf/35/b2cf35c23629e772ff620e791aeec3c0.jpg

Kizlarrrr bizde 1 ay önce aldığımız beşiğimizi kurdukkk Nasıl heycanli Nasıl guzel seyler bunlar yaa allahım sağ salim kucağımıza almayı guzel günlerde kullanmayı nasip etsin

Canim cok hos gule gule kullansin prensesin linkini atabilirmisin canim :))

ben de internetten alsam mı diye düşünüyordum da, güvenemiyorum öyle her siteye. önlüğe bayıldım ya, süper güle güle kullansın bebişin :)

Tek başıma yim 2 gündür kizler sikildm ya kocasızlik çok kotu.ne yemek yapıp yeniyo ne bsy yapiliyo.bi dizi fln izlesem bari yabancı.ne izlesem önerilerinizi bekliyrm doctor Who izledm bi bölüm sevmedm
Outlander ilginc bir konusu var siddetle tavsiye ederim.fringe isimli ayni sekilde cok enteresan. Vampire dairies izlemelisin. Walking dead aynen. Vikings... Baska da var aklima gelmedi.. Yabanci dizi benden sorulur.

Nasilsiniz kizlar off ben cok.skldm kizlar belim de agriyo
O bel bende de sorun canim normalde sola yatarim cts tetanoz oldum agridan sola da yatamiyorum dogru durust yamuk yumuk yatmaktan bebis de agirlik yapiyor iyice beller agrimaya basladi benimki de kilolu azcik valla isimiz zor su hamile platesleri var onlari yapmak lazim yavas yavas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…