bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Siz burda dizilerden bahsediyorsunuz ne guzel.ben dizi izlemeyi birak bazen haber izlemeye vaktim olmuyor cocuklarla.kis geceleri uzun olunca cocuklarda daha erken yatiyor o zmn bazen firsat bulabiliyordum ama bu kis o da olmaz.simdinin tadini cikartin.tek cocuklada insan rahat ama 2 den sonra zor oluyor biraz.biraz buyuyene kadar insan kendine biraz zor vakit ayiriyor.ama hersey onlarla guzel yinede.

American Horror storyden korkmstum hele yalnzm ki hc izleyemem:)diğerlerini izlemedm ama bi bakicam cnm sağ ol
Digerleri korku degil canim davinci zaten sifreler ve davincinin icatlari ile ilgili sozde tarihi bir yani da olan bir dizi sherlock dedektif dizisi ben ortaokuldan beri bayilirdim romanlarina dizide de benedict cumberbatch oynuyor gordugum en basarili sherlock karakteri :) stranger things biraz korku gelebilir sana ozaman bilemedim su unlu oyuncu oynuyor winona ryder..

Cnm ah işte miyom olmasa dediğin gibi 3 sene beklenir ama miyom da olunca o kadar bekleme lüksüm yok maalesef 2 sene olmadan bi daha calismaya başlamak lazm
Orasi oyle de ben de yaşi gecirmeden yaparsam yaptim sonrasi zor ama doktorlara danismakta fayda var mesala benim doktorum 18_20 kiloyu verdikten 4 ay sonra hamile kalmama uzuldu acikcasi tüh dedi resmen keske 1 sene bekleseydin dedi dedigi gibi de oldu gebelik oncesi de olcumlerim oluyordu normal degerlerde olmasina ragmen gebe kalmamla birlikte kan degerlerim cok dusuktu ve ilk 3 ay cok zorlandim 58lerde dusuk seker, dusuk tansiyon kabus gibiydi vucut toparlayamamis iste iyot vs degerlerim de ciddi seviyede dusuk cikti gebelik suresince ilaclar yemek hizli kilo artisi(ilk 3ay) derken toparladik.. Allahtan kilo artisi ile sonradan tansiyon damar seker sorunlari olmadi.. doktorum da ondan korkuyordu en cok.. insalah da olmaz zamanla gorecegiz bakalim

Evet cnm boşluktan izleniyor iste cocuk hc bsye değişilmez.bi süre snra evde bi boşluk oluyor esinle Gezmek ten de sıkılıyorsun her şeyden de.o evladın boşluğunu hc bsy dolduramiyor maalesef.bn bilgisayar alıp bi köşeye eşim alıp bi köşeye cekiliyorduk.hamilelikte bile degsti hayatımıza bi anlam geldi inşallah kndisi gelince daha da güzel olcak Allah evlatlarınla mutlu uzun yıllar nasip etsin insallah

Da Vinciye bakabilirim o zaman:)korkulu bsy istemiyorm

Bi kere lafı geçmişti bebek sütten kesilir kalırsın fln dedi yani 2 sene civarı oluyor yine cnm ama dedigin doğru biraz toparlanmakta fayda var ama beklersem de bska miyomlar da çıkar yine ameliyatliksin diyebilirler.bu oğluşuma hamile kalmadan önce bile 3.ameliyt demsler di çok careszdjm yani mucize gibi geldi oğlum çok şükür.ama sen bekle tabi sıkıntı olmadığı sürece beklenir biraz

Bu malum olaylardan oturu isten cikanlar cok oldu canim.bende carsamba gunu nurettin beye gelcm nasipse.hayirlisi olsun hakkinda.
Tuh bende carsamba gelseydim keske kardilasirdik :) ama persembe gunune randevu bulabildim gecen hafta aradigimda muhtemelen simdi emel hanima giden herkes benim gibi nurettin beye aldi sira. Baskasindan diyduguma gore cocuklari varmis amerikada onlarin yaninda durcakmis egitimlerinde

Telefonu varsa doktorunu ara canim nereye gitmis sen de uygunsa sana o hastaneye git ama ayip ya hakikaten! Olacak is degil dr.un numarasi yoksa da hastaneden ogren canim.ulassinlar doktoruna sen gebesin vermek zorundalar sana..
Telefonu yok malesef sordum hastaneye tamamen birakmis cocuklarinin egitimi icin cocuklarinin yaninda durcakmis baskasindan duydugum bu yani.

aynen ya evlilikte bi yerden sonra böyle garip bi boşluk oluyo ne kadar gezsen saatlerce sohbet etsen film dizi izlesen de bi boşluk.. onu bebiş doldurucak inşallah hem de ne doldurma

zaten evde biri kalsın hiç istemiyorum, zaten kalacaksa annemle aynı sokakta oturuyoruz o kalır ya da gelir. kayın validem de istemezsem kalmaz ama o laf beni delirtmeye yetti. bir de insanın bırakacağı varsa da öyle söyleyince bırakası gelmiyor valla. bilmiyorum endişelerim var :)

günaydın kızlar bizim için bebişlerimiz için sağlıklı, huzurlu, sorunsuz, keyifli bi hafta olsun inşallah

Günaydın canım. Cumartesi günü yazdığın yazığı okudum da, böyle ışık çakması falan, preeklampsiden şüpheleniyorsan tansiyona falan güvenme tatlım. Benim tansiyonum hiç yükselmemişti ama preeklampsi geçirmişim ilk bebeğimde. O nedenle tavsiyem 2 haftada bir doktorun istemese de Tam İdrar Tahlili yaptırman. Büyük çoğunlukta preeklampsi idrar tahlilinde çıkıyor canım.

Ama bu hastalık öyle bir illet ki nadir de olsa idrarda da çıkmayabiliyormuş, bu konuyla ilgili son yazılan makalelerde buna değiniliyor. O sebeple hem idrar tahlili yaptır hem de her kontrole gittiğinde Dr.una söyle bebeği besleyen damarlarda direnç olup olmadığına baksın. Çünkü preeklampsinin ortaya çıkmasının en büyük sebebi bebeğin bir sebepten dolayı anne karnında beslenememesi. Sonunda da müdahale edilmezse hem bebek hem de anne kaybedilebiliniyor maalesef Rabbim hiç birimize yaşatmasın bu acıyı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…