bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
dün akşam aynı konu geçti aramızda eşimle.. son dizi izlemelerimiz dedik zaten dizinin orta yerinde de bizim zıpır zıplamaya başladı biz de diziyi bıraktık onu izlemeye başladık

mutlaka bu idrar tahlili ve damar kontrolünü yaptırıcam canım çok saol ilgilendiğin için.. peki bişey sorsam o bana sadece bi gün oldu gerçi o gün bile bebek çok hareketliydi yani ben ayaktayken yatarken hiç farketmiyo maşallah bebeğim acaip hareketli bu bi ölçüt olabilir mi allah korusun beslenemese bu kadar hareketli olabilir mi ki acaba??

belkide öyledir. malum hassas bir dönemden geçiyoruz, her şeye alınır oldum. neyse ki genel olarak anlaşıyoruz. Rabbim daha kötüsünden korusun. şu hormonlar yüzünden aramız daha kötü olmadan bu süreç gelsin gitsin istiyorum.

ben de internetten alsam mı diye düşünüyordum da, güvenemiyorum öyle her siteye. önlüğe bayıldım ya, süper güle güle kullansın bebişin :)
ben netten aldım çarşamba gece 12den sonra sipariş verdim ctesi öğlen evdeydi antepte olduğum halde marmara bölgesinde yaşıyosan daha kısa sürede gelicektir.. n11 comdan şimdiye dek 3 kez alışveriş yaptım hiç bi sorun yaşamadım ama n11 sadece aracı olan bi firma yani herhangi bi sıkıntı durumunda muhatabınız ben diilim diyebilir..ha ctesi günü ordan da iki ayrı mağazadan bebek nevresimi aldım onlarda da hiç bi sıkıntı yaşamadım..n11 comda alışveriş yaptığın mağazaların puanları yorumları var onlara dikkat et.. son olarak küvet takımını e bebekten aldım ben fiyatı diğer sitelerle aynı olunca..kolay gelsin şimdiden :)

Bu arada musmutlu haftalarrrrr hepimizeee oglum bu ara asiri derece tembel tipki anasi gibi cok zor hissediyorum hareketlerini hayirlisi bakalim haftaya denizin alisveris olayini tamamlamayi dusunuyoruz esimle liste cikaricam bakalim cok bisey alinmiycak ada dan kalma hersey var arabaydi pusetti donenceydi hersey var sadece tekstil ve havlu filan alicam patik ivir zivir bakslim liste cikarcm

Bencede o gormemistir kocaman bebek 600 gramlik daha nolsun ay

ay zayıfta kızsın yani kilolu olsan karnını kilodan falan zaannetmiştir dicem ama :) etrafta fark edilmek insanın hoşuna gidiyor ya :) geçen gün lavaboda bi kadın bana sırasını vermek istedi :) nasıl bi ayrıcalıkmış bide diyorum otobüste ayaktayken yer verdiler mi bitti bu iş garip fantazilerim var

bu hareketlerinin azaldığı dönemde bi dr kontrolü geçirdiniz dimi canım?? orda bi sıkıntı çıkmadıysa sorun yoktur rahat ol..

O gunde usg sirasini verdi bi adam bana hem hamile hem sksk beklemesin demis hemsireye once ben girdim cok mutlu oldum

Aynrn canım N11 i bende tek geçerim hiç sorunsuz bir site üstelik kargo ücretsiz seçenekleri de var eskiden hepsi buradaydi vazgecilmezim şimdi n11

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…