bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar aramızda göbeği çatlayan oldu mu ? Şuan bende bisey yok ama sadece dogum çizgim var . İnsallah çatlamadan kurtuluruz

Bende de hiç yok canım, Mustafamda da olmamıştı hiç. Ama zaten asıl doğumdan sonra belli oluyormuş çatlayıp, çatlamadığı. Ben de çok korkuyorum çatlayacak diye

Benim bildiğim de preeklampsi gelişen gebelerde kan damarları iyi besleyemiyor bebişleri.. Güzel konuya değindin Belirtisi olarak da yüksek tansiyon(gebelikte düşük tansiyon istenir 10-6 gibi) ödem ve fazla kilo artışı olabiliyor diye biliyorum Kimsenin başına gelmesin kontrol ettirmek lazım ara ara Bi de az tuzlu tüketmek en iyisi gebeyken heleki son aylarda

Önemli değil canım, hiç aklımdan çıkmıyor ki... O sebeple sizden biri hareketsiz bebeğim, şöyle oldu böyle oldu deyince inan sizin kadar ben de telaşlanıyorum ve belki de sizi de pimpiriklendiriyorum. Biz elimizden geleni yapalım da yavrularımız için, gerisi Rabbimin takdiri...

aynen kuzum bu minnacık canlar bize emanet tamam panik yapmayalım ama tedbiri de elden bırakmamak lazım

Canım benim tansiyonum hiiiiç yükselmedi. (Gizli preeklampsi deniliyormuş buna, Perinatolog öyle şöylemişti...) O sebeple tansiyona da güvenmemek gerek ve kontrolleri yaptırmak gerek Dr. istemese de TİT yaptırmak gerek...

aynen ya evlilikte bi yerden sonra böyle garip bi boşluk oluyo ne kadar gezsen saatlerce sohbet etsen film dizi izlesen de bi boşluk.. onu bebiş doldurucak inşallah hem de ne doldurma
Evet cnm diyorm ya hc bsyle dolmuyor dünyaları verseler dolmuyor yani.inşallah sağ salim gelecek evlatlarimiz:)

Bende de hiç yok canım, Mustafamda da olmamıştı hiç. Ama zaten asıl doğumdan sonra belli oluyormuş çatlayıp, çatlamadığı. Ben de çok korkuyorum çatlayacak diye

bende akşamlar duştan sonra karnıma bebe yağı sürüyordum, sabahları da palmersin kakao kremini. bebe yağı hep alerji yaptı karnımı, böyle isilik gibi. ben sıcaktan sanıyordum meğersem bebe yağındanmış. doktor görür görmez anladı. bende bıraktım bebe yağını sadece bacaklara sürüyorum. seninde aklında olsun, ya da kullanan var sa bırakın derim.

tabi canım bebegi besleyen damarlara baktırmak lazım ara ara... her zaman o belirtiler olmayabiliyor cunku kilo artısı oluyor normal gorulebiliyor kişiye gore değişen şeyler hep sonuç itibari ile ... Mesela benim 10,5 -6 ya da 7 tansıyonu vardı gebelik oncesi gebelikte 10-6 ve aşağısına iyi dediler.. (Bana düşük gelse de bu değerler normalmiş)
benim bakıldı damarlara ayrıtılı ultrasonlarda 12. haftamda bide 22. haftamda en azından 2 ayda bir kontrol istemek lazım 30. haftamda da isteyeceğim doktorumdan tedbirden zarar gelmez hiçbir zaman

Ne güzel cnm annen varsa zaten yaninda kayinvaliden mecburen biraz 2.planda kalcak ama pek farkında değil hrhlde kndisi:)acı olacak ama ogrenecek:)

aaaa o bende de oldu biooil sürüyorum ben biraz abartıyorum sanırm haftada 3-4 gun suruyorum diye yaglayıp öyle geziyorum evin içinde 3 -4 saat sonra da silip yatıyorum minik minik sivilce gibi şeyler cıktı bende de ondan herhalde

dün akşam aynı konu geçti aramızda eşimle.. son dizi izlemelerimiz dedik zaten dizinin orta yerinde de bizim zıpır zıplamaya başladı biz de diziyi bıraktık onu izlemeye başladık

aynen biz de aynı düşüncedeyiz. bebiş olmadan evde canımız ne isterse yapıyoruz :):) bol bol dizi izliyoruz. şimdide biraz daha korku olanlardan arınmak adına hint filmlerine merak sardık. gerilmeden eğlenerek izliyorum. hoş ben dün 3 aptal filminde bile ağladım eşimde bir güzel güldü karşımda. ne bilsin tabi hamişler bu dönemlerde yılmaz morgüle bağlıyor.

Cnm esimin tyZesi 45inde cok saglikli bi bebek dogirdu.geç degil yani Allah vrdjkten snra.Geçen gün tvde izledm 2 oğlu var yurttan da bi kız almslar adını da hayat koyms kadın kızım da kızım ne güzel anlatıyordu zor bi karar ama çok mutlulardi ozendim yani

aaahhh yılmaz morgül ya bak iyi hatırlattın onun yılllaaar önce daha müge anlı magazin programı yaparken bi videosu var ağlıyo ama nasıl güzel ağlıyo gülmekten ölürsün eşine söyle çok gülmesin hamilelerin sağı solu belli olmaz ağlamanın hemen arkasından ani bi sinir krizi sonra bi kahkaha krizi gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…