bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bugün kontrolün var.daha seker ölçümü yapilmadi.en son 22. Haftada gitmistim.1 ay sonra bekliyorum dedi o kadar.saat 13:00 de randevu.sekreter de bisey demedi.e ben mecbur yemek yiyip gidicem.AC duramam o saate kadar.seker ölçümün de AC mi gidiyoduk doktora.2. Bebeğim ama unutmusum valla.

Facebook hesbi olan arkadaslar bi zahmet balikesirde hangi magazalarda varmis edremitte varmis mi mesela birde balikesir merkezde.rica etsem bakabilirmi????

biz bayramda örende yazlıktayken ebebek aramıştık novada edremitte var, hatta anne bebek çantamı da oradan almıştım. oraya bakabilirsin canım.

Aç gidiliyor da 1 e kadar da nasıl aç duracaksın. Şeker yüklemeden şekersizlik vurur sana. Asistanını ara acaba yükleme yapmayacak mı.

Aç gidiliyor da 1 e kadar da nasıl aç duracaksın. Şeker yüklemeden şekersizlik vurur sana. Asistanını ara acaba yükleme yapmayacak mı.

bende 27.haftamdayım ama doktorum şeker yüklemesinin lafını bile etmedi. acaba gerek mi duymadı, yoksa zamanı mı var. inş hiç gerek kalmaz :/

ya kızlar ben dün tv2de şu yaprak dökümünün eski bölümlerine denk geldim oturdum izledim biraz.. zaten az buçuk biliyorum annemle ablam da izlerdi teee ben üniversitedeyken..arkadaş bu diziyi izlemek için manyak falan olmak lazım bi tane iyi bişey olmaz mı bi dizide karakterlerin hepsi tam sopalık o ali rıza bey bence en başından intihar etmeliydi hayriye karısının kafasını dörde bölmek lazım o muşmula suratlı dudaklarını şişir şişir bi hal olan necla mıydı o leyla mı oğuzdan hamile olan hah işte onun saçlarını yolmak istedim o kazulet şevketin yanına hala giden o bi tane mıymıntı var komşu kızı nehir miydi neydi o salak da ayrı bi koyma akıllı haaa bu arada ben ferhundeye hiç kızmadım bu kadar salak tipi bir arada görünce insan melek olsa zebaniye bağlar anlamadığım şey ben oturup kendime bu işkenceyi niye yaptım

canım bana da hiç bahsetmedi doktorum kaldı ki ben reaktif hipoglisemiyim ama bilmiyorum yaptırmadım ben de..gerek mi duymadılar belli şeylere bakarak nedir anlamadım.. ama bu öyle annenin bebeğin kilosuna bkılarak anlaşılıcak bişey gibi durmuyo baksana gonulll ne fazla kilo almıştı ne de bebişin anormal bi kilosu vardı ama şekeri hala yüksek..
bende 27.haftamdayım ama doktorum şeker yüklemesinin lafını bile etmedi. acaba gerek mi duymadı, yoksa zamanı mı var. inş hiç gerek kalmaz :/

ahahahah günaydın çok alemsin yaa. tespitlerinde çok haklısın, tam bir american horror story :):) ailecek manyaklar. tadımız kaçmasın aman kaçmasın diye diye herifi gebertti, aileyide parça pinçik etti. eski dizileri izlemeyi bende çok severim ama bu dizi gerçekten bir değişik. ama benim eskilerden favorim kaygısızlar :) 20 yıl geçsede izler izler gülerim. çocukluğumun vazgeçilmez dizisiydi.

bilemedim. neye göre karar veriyorlar. bende sormadım hiç bu konuda ne düşünüyor, ne yapacak hiç bir fikrim yok.

Günaydın kızlar. Nasılsınız bugün? Ben grip oldum, her yerim ağrıyor İşe geldim bu halde bir de. Ahhh şimdi evde olup da uyumak vardı...

off off hiç sorma aynı durumdayım. ne olacak bizim halimiz böyle? bir diyorum eylüde çıkaryatım aradan ekimde ayrılayım sonra ağrılar başlıyor diyorum bayramla birlikte çıkayım iznine yatarım evde ohh mis. sonra diyorum ne gerek var 1 ay 1 aydır hem bebişin eksiklerini alırım maaşım yatar. iyice şapşik bir şey oldum çıktım. sen ne zaman ayrılmayı düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…