bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ay sorma tadımız kaçmasın dimi anahtar kelime bu!! kaygısızları ben de çok severdim yaaa küçük abimle oturur oturur izlerdik memnun hostes eleman şorayın ordaki adı neydi ya bak hatırlayamadım ama ilk çıktığı dizi oydu diye hatırlıyorum

Maşallah nasıl sarılmış sana sanki anneci olcak belli. Huzurla uyusun koynunda da inşallah.

Zaten tamamen babasına benziyor sıpa. İnsan azıcık annesinden birşeyler alır değil mi? Sanırım bu yaptığının karşılığını anneci olarak ödeyecek Şaka bir yana onlar iyi olsun da kime benzerlerse benzesinler, hiiiç önemli değil :)

Maşallah canım bizim oğlan inatla kapatıyor yüzünü

Ay sorma kuzu bizimki de öyleydi, hep yüzünü elleri ile kapatırdı, ilk defa bu kadar net görebildik yüzünü. Paşa sonunda annesini üzmeyip güzel pozlar verdi. Umarım seninki de bir sonraki kontrolde böyle artistlik pozlar verir size :)

ayy çok tatlı bunlar annesi. güle güle giysin minnakın inş. ^.^ inş üzerinde göreceğimiz günlerde gelir.

Amin canım, inşallah. Şuan en büyük duam bu...

oyyyy yerim ben onu maşallah ya, ne güzel durmuş öyle. annesi bak bak doyulmaz bu poza.

Ben de gün için de sürekli ona bakıyorum zaten. Seviyorum fındığı. Bir gelsin, biraz büyüsün ısırcam onun her yerini :)

Cok sagol canim benim darisi sizin hayirli saglikli muayenelerinize ins demistim ki sen de muayene olmusun masallah kurban olsunlar ne guzel poz vermis annesii yicezz bunlarin hepsinii bal ball

Hem de nasıl yiyeceğiz. Rabbim o günleri göstersin inşallah...

Masallah pasana canim rabbim aldiklarini saglikla giydirsin insallah .. ecmain

Amin, Rabbim hepimizin minişlerini kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Valla canım ben 35. hafta gibi ayrılmayı düşünüyorum kısmetse. O da Ekim sonu yapıyor. Ekim maaşımı da tam alayım diyorum. İzinlerimi de biriktiriyorum bu arada. Ben de her sabah aynı şekilde uyanıyorum. Bugün işe gitmesem??? Sonra sorumluluklarımı düşünüp kalk Yasemin kalp deyip hazırlanıp, gidiyorum mecbur...

Tatlım yaa sen tatilde değil misin? Neden uyumuyorsun da sabahın köründe kalkıyorsun??? Deli misin kız sen? Bizim imkanımız olsa saat 10dan aşşa uyanmayız valla...

Maalesef canım ya... Bugün önemli bir toplantı var ve benim kesin olmam gerek... Mecbur hasta hasta günü bitirmeye çalışacağım
offf kötü olmuş belki toplantının orta yerinde böyle uzuuuunn uzun öğüre öğüre öksürebilirsin tmm kötü bi taktik oldu bu vazgeçtim allah yardımcın olsun canım

Tatlım yaa sen tatilde değil misin? Neden uyumuyorsun da sabahın köründe kalkıyorsun??? Deli misin kız sen? Bizim imkanımız olsa saat 10dan aşşa uyanmayız valla...
sorma yaa :))) ben oldum olası böyle sabahın köründe kalkarım çocukluğumdan beri annem deli olurdu haftasonu sabahın köründe deli kovalamış gibi çizgifilm açardım :))

temiz çıktıysa neden durduk yere manurol vermişki sana Benimki de tam tersi ilaç yazsın diye yalvarıcam artık

biz bayramda örende yazlıktayken ebebek aramıştık novada edremitte var, hatta anne bebek çantamı da oradan almıştım. oraya bakabilirsin canım.
Biliyorum yeni acildi oraya.su 5 tl lik paketler varmis ya 7 aylik hamislere bende hangi magaza veriyor onu bakabilir mi arkadaslar diye sordum.facebooktan belli oluyormus.
Oren benim memleket canim.bayramda burdamiydiniz.

temiz çıktıysa neden durduk yere manurol vermişki sana Benimki de tam tersi ilaç yazsın diye yalvarıcam artık

Normal idrar testimde bakteri çıktı lokosit falan.antibiyotiklik olmussn dedi.kulturune de bakalm dedi.kültür temiz çıkmış.Benim bariz bi şikayetim yok idrarla ilgili ama testlrm böyle çıkıo.İnşallah bu son olur
Atlatan arkadaşlar varsa nasıl atlattilar merak ediorm.Sadece dikkat ederek Tek doz monurolle mi acaba
senin şikayetin mi vardi

ülke olarak bu psikolojiyi daha yeni yeni atlatmıştık ki sen tekrar anıları canlandırdın Ferhunde iyidir iyi

Aynen canim 5 kilo aldim gecen ay bebisimde normal sinirlar icindeydi.benim tatliyla hiiiccc aram yok ama nasil seker cikti bilmiyorum ve diyetteyim dusmuyorda hala. ruby87

offf kötü olmuş belki toplantının orta yerinde böyle uzuuuunn uzun öğüre öğüre öksürebilirsin tmm kötü bi taktik oldu bu vazgeçtim allah yardımcın olsun canım

Sağ ol canım benim...

sorma yaa :))) ben oldum olası böyle sabahın köründe kalkarım çocukluğumdan beri annem deli olurdu haftasonu sabahın köründe deli kovalamış gibi çizgifilm açardım :))

Hmmm bu hallerin çocukluktan geliyor yaniii Çocukluğuna bir inmek gerek senin Şaka şaka. Çok tatlısın valla. hep böyle kal

Sabah sabah ilk krampim girdi

Geçmiş olsun canım bende bacaktan yana dertliyim sabah bi girdi sağ bacağıma kram hala agriyor

Sağ ol canım. Sana da geçmiş olsun. Ay sabaha karşı bana da kramp girdi, uykumdan uyandırdı valla acısı... Allah'tan çabuk geçti...

ayyy çok geçmiş olsun canım Dikkat et kendine bol ıhlamur iç hamileilkte zararsız ve rahatlatır

Sağ ol canım benim. Zaten başka bir şey yardımcı olmuyor ki bize... Benim bir de soğuk algınlığı için harika bir bitkisel çay tarifim var, eve gidince onu yapıp içtim mi yarına daha iyi olurum inşallah...

Canm eğer kültürde çıkmadıysa üreme olmuyor demektir oyuzden tek doz manurol yeterli olacaktır Dr.un demiştir herhalde gece yatmadan iç ve sabah idrara cık ki iyice temizlesin idrar yollarını... Bol su bol hijyen dışarılarda özellikle hijyene cok dikkat et cnm eve gelince değiştir.. Tekrarlamaz canım ozaman ama tekrarlarsa da korkulacak birşey yok kontrol altında tutarsın ara ara 2 ayda bır kontrol ettir. Çözümü olan bir şey oldğu için canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…