- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #39.161
günaydın canım çok geçmiş olsunGünaydın kızlar. Nasılsınız bugün? Ben grip oldum, her yerim ağrıyorİşe geldim bu halde bir de. Ahhh şimdi evde olup da uyumak vardı...
ahahahah günaydın çok alemsin yaa. tespitlerinde çok haklısın, tam bir american horror story :):) ailecek manyaklar. tadımız kaçmasın aman kaçmasın diye diye herifi gebertti, aileyide parça pinçik etti. eski dizileri izlemeyi bende çok severim ama bu dizi gerçekten bir değişik. ama benim eskilerden favorim kaygısızlar :) 20 yıl geçsede izler izler gülerim. çocukluğumun vazgeçilmez dizisiydi.
Maşallah nasıl sarılmış sana sankianneci olcak belli. Huzurla uyusun koynunda da inşallah.
Maşallah canım bizim oğlan inatla kapatıyor yüzünü
ayy çok tatlı bunlar annesi. güle güle giysin minnakın inş. ^.^ inş üzerinde göreceğimiz günlerde gelir.
oyyyy yerim ben onu maşallah ya, ne güzel durmuş öyle. annesi bak bak doyulmaz bu poza.
Cok sagol canim benim darisi sizin hayirli saglikli muayenelerinize insdemistim ki sen de muayene olmusun masallah kurban olsunlar ne guzel poz vermis annesii yicezz bunlarin hepsinii bal ball
Masallah pasana canim rabbim aldiklarini saglikla giydirsin insallah .. ecmain
off off hiç sorma aynı durumdayım. ne olacak bizim halimiz böyle?bir diyorum eylüde çıkaryatım aradan ekimde ayrılayım sonra ağrılar başlıyor diyorum bayramla birlikte çıkayım iznine yatarım evde ohh mis. sonra diyorum ne gerek var 1 ay 1 aydır hem bebişin eksiklerini alırım maaşım yatar. iyice şapşik bir şey oldum çıktım. sen ne zaman ayrılmayı düşünüyorsun?
Maalesef canım ya... Bugün önemli bir toplantı var ve benim kesin olmam gerek... Mecbur hasta hasta günü bitirmeye çalışacağımgünaydın canım çok geçmiş olsunizin alma şansın falan olmaz mı ki biraz sonra dayanamıyorum desen :/
ay sorma tadımız kaçmasın dimi anahtar kelime bu!! kaygısızları ben de çok severdim yaaa küçük abimle oturur oturur izlerdik memnun hostes eleman şorayın ordaki adı neydi ya bak hatırlayamadım ama ilk çıktığı dizi oydu diye hatırlıyorum
offf kötü olmuş belki toplantının orta yerinde böyle uzuuuunn uzun öğüre öğüre öksürebilirsinMaalesef canım ya... Bugün önemli bir toplantı var ve benim kesin olmam gerek... Mecbur hasta hasta günü bitirmeye çalışacağım
sorma yaa :))) ben oldum olası böyle sabahın köründe kalkarım çocukluğumdan beri annem deli olurdu haftasonu sabahın köründe deli kovalamış gibi çizgifilm açardım :))Tatlım yaa sen tatilde değil misin? Neden uyumuyorsun da sabahın köründe kalkıyorsun??? Deli misin kız sen?Bizim imkanımız olsa saat 10dan aşşa uyanmayız valla...
Geçmiş olsun canım bende bacaktan yana dertliyim sabah bi girdi sağ bacağıma kram hala agriyorGünaydın kızlar. Nasılsınız bugün? Ben grip oldum, her yerim ağrıyorİşe geldim bu halde bir de. Ahhh şimdi evde olup da uyumak vardı...
temiz çıktıysa neden durduk yere manurol vermişki sanaKızlar doktorumla görüştüm.idrar kültürüm yine temiz çıkmış üreme yokmuş.monurol şase iç dedi.içince geccek mi şimdi yabi daha 3 haftasonra randevum.beklemeden ilacı içince gitsem mi tekrar idrar testi için.
Bu idrar testini nasıl temizliicz ya
Annesi vefat edince izninimi uzatti napti bilmiyorum artik.Yok cnm beni aramadilar Allah Allah niye erteliolar ki acaba ikide bir belki bugunde beni ararlar ertelendi diye.
ayyy çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar. Nasılsınız bugün? Ben grip oldum, her yerim ağrıyorİşe geldim bu halde bir de. Ahhh şimdi evde olup da uyumak vardı...
Biliyorum yeni acildi oraya.su 5 tl lik paketler varmis ya 7 aylik hamislere bende hangi magaza veriyor onu bakabilir mi arkadaslar diye sordum.facebooktan belli oluyormus.biz bayramda örende yazlıktayken ebebek aramıştık novada edremitte var, hatta anne bebek çantamı da oradan almıştım. oraya bakabilirsin canım.
temiz çıktıysa neden durduk yere manurol vermişki sanaBenimki de tam tersi ilaç yazsın diye yalvarıcam artık
ya kızlar ben dün tv2de şu yaprak dökümünün eski bölümlerine denk geldim oturdum izledim biraz.. zaten az buçuk biliyorum annemle ablam da izlerdi teee ben üniversitedeyken..arkadaş bu diziyi izlemek için manyak falan olmak lazımbi tane iyi bişey olmaz mı bi dizide karakterlerin hepsi tam sopalık o ali rıza bey bence en başından intihar etmeliydi hayriye karısının kafasını dörde bölmek lazım o muşmula suratlı dudaklarını şişir şişir bi hal olan necla mıydı o leyla mı oğuzdan hamile olan hah işte onun saçlarını yolmak istedim o kazulet şevketin yanına hala giden o bi tane mıymıntı var komşu kızı nehir miydi neydi o salak da ayrı bi koyma akıllı haaa bu arada ben ferhundeye hiç kızmadım bu kadar salak tipi bir arada görünce insan melek olsa zebaniye bağlar anlamadığım şey ben oturup kendime bu işkenceyi niye yaptım
Aynen canim 5 kilo aldim gecen ay bebisimde normal sinirlar icindeydi.benim tatliyla hiiiccc aram yok ama nasil seker cikti bilmiyorum ve diyetteyim dusmuyorda hala.canım bana da hiç bahsetmedi doktorum kaldı ki ben reaktif hipoglisemiyim ama bilmiyorum yaptırmadım ben de..gerek mi duymadılar belli şeylere bakarak nedir anlamadım.. ama bu öyle annenin bebeğin kilosuna bkılarak anlaşılıcak bişey gibi durmuyo baksanagonulll ne fazla kilo almıştı ne de bebişin anormal bi kilosu vardı ama şekeri hala yüksek..
hakkaten ilginç önceki çocuklarında da olmamış metabolik bişey mi ki acep?? bakalım drun ne diycekAynen canim 5 kilo aldim gecen ay bebisimde normal sinirlar icindeydi.benim tatliyla hiiiccc aram yok ama nasil seker cikti bilmiyorum ve diyetteyim dusmuyorda hala.ruby87
offf kötü olmuş belki toplantının orta yerinde böyle uzuuuunn uzun öğüre öğüre öksürebilirsintmm kötü bi taktik oldu bu vazgeçtim allah yardımcın olsun canım
sorma yaa :))) ben oldum olası böyle sabahın köründe kalkarım çocukluğumdan beri annem deli olurdu haftasonu sabahın köründe deli kovalamış gibi çizgifilm açardım :))
Sabah sabah ilk krampim girdi
Geçmiş olsun canım bende bacaktan yana dertliyim sabah bi girdi sağ bacağıma kram hala agriyor
ayyy çok geçmiş olsun canımDikkat et kendine bol ıhlamur iç hamileilkte zararsız ve rahatlatır
Canm eğer kültürde çıkmadıysa üreme olmuyor demektir oyuzden tek doz manurol yeterli olacaktırNormal idrar testimde bakteri çıktı lokosit falan.antibiyotiklik olmussn dedi.kulturune de bakalm dedi.kültür temiz çıkmış.Benim bariz bi şikayetim yok idrarla ilgili ama testlrm böyle çıkıo.İnşallah bu son olur
Atlatan arkadaşlar varsa nasıl atlattilar merak ediorm.Sadece dikkat ederek Tek doz monurolle mi acaba
senin şikayetin mi vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?