bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Biliyorum yeni acildi oraya.su 5 tl lik paketler varmis ya 7 aylik hamislere bende hangi magaza veriyor onu bakabilir mi arkadaslar diye sordum.facebooktan belli oluyormus.
Oren benim memleket canim.bayramda burdamiydiniz.

Cnmcm balikesirde yaşayan facebook kullanan Başka bi arkadaş varsa facebook nn reklamlrnda çıkma ihtimali var.kesin facebooktan bakablr Die bişey yok.Sen istersen o şubeyi telefonla arayıp sor.En kesin bilgi öyle olur zannediorm.int.tn telefonunu bulablrsn

İnşallah cnm çok sağol.geçen monurolu içip yattığımda taş çatlasın Yarım saat 1 saat sonra tuvalete kalktım.İnşallah etki etmiştir demiştim.gecede en az 2 3 kere tuvalete kalkiorm.Nasıl olcak bilmiorm.şifa niyetine diyip iccem artık :)

Sanırsam yaşlandım yok yok hamileyim ondan galiba sağlık ocağına kan verip geldim ama hâlâ nefes nefeseyim

Kısslar ben bu sabah namazdn sonra uyuyamadm.Ağustos annelrne bakındım.1 ay önceden çok doğum yapan var.daha hastane çantasını hazirlamams olan Vs.
Benm bi daha ki doktor randevum ay sonu Eylül başı.ondan sonra kiyafetlri yıkayıp yerlstrp hastane çantamı hazirlamyi dusunuyrm İnşallah.çok mu erken olur ki.Eylül 15 Ekim 15 Kasım 15 daha çok var galiba.Eylül sonu mu yapsam.
Siz ne dusunuosnz hazırlık zamanı olarak

Normalde 32-34. Hafta sonrası düşünüyordum ama erken doğum riski olunca bu hafta ablam varken yıkayıp hazırlamayı düşünüyorum. Gerçi şuan sadece bebeğin kıyafetleri hazır kendime bişi alamadım daha.

yavas yavas basla cnm ben canta hazırladım. içinde suan sadece ped iç çamaşırı terlik ve havlu var :)

Bende daha kendime hiçbişey almadım.dediğin gibi 32.hafta en uygun gibi.bi dahaki randevum 30.hafta olcak inşallah.Ona göre sekillenirim bende.32 34 arasını tuttum Teşekkürler cnmcm:)

yavas yavas basla cnm ben canta hazırladım. içinde suan sadece ped iç çamaşırı terlik ve havlu var :)

Maşallah cnm baya hızlısın :) iç çamaşırı Şu emzirme sütyeni ve lohusa kilotu tarzında mi :) benm hamileliktn önce aldıgm koca bi ped paketim duruo.bu da kaldı demiştim.ise yariyacgi gün geldi desene hiç özlemedim

benım de eşim tutturdu çantanı hazırla cantanı hazırlayalım dıe:):):)

Ne güzel hevesli kızlar eslerinz ya.benm eşim o kadar yoğun calisio ki.yüzümüzü zor goruyrz yani.göbeğimn ne kadar buyudgnu Ancak algilayabilio
Bişeyler alınca edilecek doğum yaklasio Hiiiic farkında değil.İşte yuvayı dışı kuş yapar misali bebeğin kıyafet ihtiyacı bitti bile ama adamn ruhu duymadı

Ben herkesden gorulebiliyor zannettim tamam canim sagol.bulurum birini bakarim ordan.

ben oglumda 36.hafta hazirlamistim cantasini ama oglum 40+2de geldi. bunu kurban bayramindan sonra hazırlamayı düşünüyorum erken dogum riskin yoksa bence eylül sonuna doğru hazirlayabilirsin canim

Evet diger 2 cocugumda seker cikmadi ama benim ara ara sekerim 40 lara kadar dusuyordu 5-6 senedir.bayilcak gibi oluyordum.
insülinde bi bozulma varmış demek ki canım.. inşallah düzelir düzenli beslenmeyle diycem de zaten senin öyle pilav hamurişi tatlıyla da aran yokmuş.. bence en büyük etken daha önce söylemiştin hani iki öğün yemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…