- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #39.201
Vaktin oldugunda en azindan bebisin cantasina koyacagin kiyafetleri hazirla koy.digerlerini daha sonra yavas yavas da yaparsin.ben ilk cocugumda 0 hazirlikla doguma gittim o yuzden tedbirliyim bebisimin cantasi hazir suan.suyum geliyor sancim bi yandan nasil bavul hazirladigimi bilmiyorum oglumda.Kısslar ben bu sabah namazdn sonra uyuyamadm.Ağustos annelrne bakındım.1 ay önceden çok doğum yapan var.daha hastane çantasını hazirlamams olan Vs.
Benm bi daha ki doktor randevum ay sonu Eylül başı.ondan sonra kiyafetlri yıkayıp yerlstrp hastane çantamı hazirlamyi dusunuyrm İnşallah.çok mu erken olur ki.Eylül 15 Ekim 15 Kasım 15daha çok var galiba.Eylül sonu mu yapsam.
Siz ne dusunuosnz hazırlık zamanı olarak
Ilaci icecegin gece yatma saatinden en az 2 saat once sivi tuketimini birak ve sık sık tuvalte git ilaci icene kadar.ben oyle yapiyorum en azindan o gece rahat oluyor.boyle deneyebilirsin.İnşallah cnm çok sağol.geçen monurolu içip yattığımda taş çatlasın Yarım saat 1 saat sonra tuvalete kalktım.İnşallah etki etmiştir demiştim.gecede en az 2 3 kere tuvalete kalkiorm.Nasıl olcak bilmiorm.şifa niyetine diyip iccem artık :)
dün akşam kendi ellerimle başlattığım bi dizi vardı eşimi.. pazar günü bi bölüm izledik the night of.. ben polisiye suç falan derken dizi baya felsefik derin çıktı iyi mi.. adalet sisteminin çarpıklığını falan inceliyo dün tutturdu devam edelim diye yav diyorum ki hapishane sahneli dizi filmlerden sonra kas gevşeticiler bile işe yaramıyo ben de..travmatik etki bıraktı birinci sınıfta bi ödevim vardı amerikan ırak savaşıyla ilgili ebu el garib midir ne zıkkımsa psikolojimi alt üst eden bi yerle ilgili araştırma yapmıştım ordan kaldı bu da :/ neyse izledik 2 bölüm daha burnundan getirdim ondan sonra herşeye azarladım!! şu an bize böyle çıtır çerez kıvamında mümkünse içinde eleştiri falan barındırmayan lay lay lom diziler filmler lazımBen korktuktan sonra adamın da faydası yokstrese ve adama gerek olmayan tür izle sonra dönüş yaparsınız korku filmlerine
Evet 2 ogun yiyordum simdi cogaldi ogunlerim.insülinde bi bozulma varmış demek ki canım.. inşallah düzelir düzenli beslenmeyle diycem de zaten senin öyle pilav hamurişi tatlıyla da aran yokmuş.. bence en büyük etken daha önce söylemiştin hani iki öğün yemen
ben oglumda 36.hafta hazirlamistim cantasini ama oglum 40+2de geldi. bunu kurban bayramindan sonra hazırlamayı düşünüyorum erken dogum riskin yoksa bence eylül sonuna doğru hazirlayabilirsin canim
yok kuzum o senin unutkanlığın diil benim manyaklığımEvet 2 ogun yiyordum simdi cogaldi ogunlerim.
Ne guzel herseyi hatirliyorsunuz ya ben yaslandim galiba.hafiza super sizlerde.hamileliktenmidir nedir cok unutkanim ben.
Vaktin oldugunda en azindan bebisin cantasina koyacagin kiyafetleri hazirla koy.digerlerini daha sonra yavas yavas da yaparsin.ben ilk cocugumda 0 hazirlikla doguma gittim o yuzden tedbirliyim bebisimin cantasi hazir suan.suyum geliyor sancim bi yandan nasil bavul hazirladigimi bilmiyorum oglumda.
Aynen canim 5 kilo aldim gecen ay bebisimde normal sinirlar icindeydi.benim tatliyla hiiiccc aram yok ama nasil seker cikti bilmiyorum ve diyetteyim dusmuyorda hala.ruby87
Ilaci icecegin gece yatma saatinden en az 2 saat once sivi tuketimini birak ve sık sık tuvalte git ilaci icene kadar.ben oyle yapiyorum en azindan o gece rahat oluyor.boyle deneyebilirsin.
neeeeee yaşlanmak mı dediiiiiiiinnnnnn kız sen 23 yaşında diil misin toplanır kovalarız seni burda 30 ve 30unu geçmiş anne adayları olarakSanırsam yaşlandım yok yok hamileyim ondan galibasağlık ocağına kan verip geldim ama hâlâ nefes nefeseyim
Biliyorum yeni acildi oraya.su 5 tl lik paketler varmis ya 7 aylik hamislere bende hangi magaza veriyor onu bakabilir mi arkadaslar diye sordum.facebooktan belli oluyormus.
Oren benim memleket canim.bayramda burdamiydiniz.
günaydın canım.. bunun gazıyla bile bu hafta biter zaten :)) çıkmaz bi aksilik de inşallah merak etmeHerkese günaydın kızlar bu haftayı bir bitirseydik haftaya 5 gün izinliyim sonunda çok bunaldım işyerinde artık inş bi aksilik olmazsa izmire gidecez bizde haftaya hem tatil hem arkadaşımın düğününe
Kizlarrr kabızlık sıkıntım varne iyi gelir ne yapıyım
günaydın canım.. bunun gazıyla bile bu hafta biter zaten :)) çıkmaz bi aksilik de inşallah merak etme
Valla canım ben 35. hafta gibi ayrılmayı düşünüyorum kısmetse. O da Ekim sonu yapıyor. Ekim maaşımı da tam alayım diyorum. İzinlerimi de biriktiriyorum bu arada. Ben de her sabah aynı şekilde uyanıyorum. Bugün işe gitmesem??? Sonra sorumluluklarımı düşünüp kalk Yasemin kalp deyip hazırlanıp, gidiyorum mecbur...
dün akşam kendi ellerimle başlattığım bi dizi vardı eşimi.. pazar günü bi bölüm izledik the night of.. ben polisiye suç falan derken dizi baya felsefik derin çıktı iyi mi.. adalet sisteminin çarpıklığını falan inceliyo dün tutturdu devam edelim diye yav diyorum ki hapishane sahneli dizi filmlerden sonra kas gevşeticiler bile işe yaramıyo ben de..travmatik etki bıraktı birinci sınıfta bi ödevim vardı amerikan ırak savaşıyla ilgili ebu el garib midir ne zıkkımsa psikolojimi alt üst eden bi yerle ilgili araştırma yapmıştım ordan kaldı bu da :/ neyse izledik 2 bölüm daha burnundan getirdim ondan sonra herşeye azarladım!! şu an bize böyle çıtır çerez kıvamında mümkünse içinde eleştiri falan barındırmayan lay lay lom diziler filmler lazımama ben napıyorum gündüz kuşağı yaprak dökümü gece the night of!!
aaahhhhh şekerim benim çocukluğuma ne psikiyatristler inmek istedi de inemediler :))) hele devlette vardı bi tanesi anlattım şikayetlerimi adamcağız mala bağladı ama anlattığınız şikayetleriniz birbirine ters diyo bana!! eeeee onu da sen çözücen agaaa dedim(içimden tabii) zavallının tepesinde 2 tüyü vardı zaten benden sonra onlar da düşmüştür muhtemelenSağ ol canım benim...
Hmmm bu hallerin çocukluktan geliyor yaniiiÇocukluğuna bir inmek gerek senin Şaka şaka. Çok tatlısın valla. hep böyle kal
Sağ ol canım. Sana da geçmiş olsun. Ay sabaha karşı bana da kramp girdi, uykumdan uyandırdı valla acısı... Allah'tan çabuk geçti...
Sağ ol canım benim. Zaten başka bir şey yardımcı olmuyor ki bize...Benim bir de soğuk algınlığı için harika bir bitkisel çay tarifim var, eve gidince onu yapıp içtim mi yarına daha iyi olurum inşallah...
ay sorma tadımız kaçmasın dimi anahtar kelime bu!! kaygısızları ben de çok severdim yaaa küçük abimle oturur oturur izlerdik memnun hostes eleman şorayın ordaki adı neydi ya bak hatırlayamadım ama ilk çıktığı dizi oydu diye hatırlıyorum
neeeeee yaşlanmak mı dediiiiiiiinnnnnn kız sen 23 yaşında diil misin toplanır kovalarız seni burda 30 ve 30unu geçmiş anne adayları olarak
e-bebekten almıştım, chicco'nun setleri. ben aldığımda indirimdeydi.cok guzeller saglicakla giysinn ins..nerden aldinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?