bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Vaktin oldugunda en azindan bebisin cantasina koyacagin kiyafetleri hazirla koy.digerlerini daha sonra yavas yavas da yaparsin.ben ilk cocugumda 0 hazirlikla doguma gittim o yuzden tedbirliyim bebisimin cantasi hazir suan.suyum geliyor sancim bi yandan nasil bavul hazirladigimi bilmiyorum oglumda.

Ilaci icecegin gece yatma saatinden en az 2 saat once sivi tuketimini birak ve sık sık tuvalte git ilaci icene kadar.ben oyle yapiyorum en azindan o gece rahat oluyor.boyle deneyebilirsin.

Ben korktuktan sonra adamın da faydası yok strese ve adama gerek olmayan tür izle sonra dönüş yaparsınız korku filmlerine
dün akşam kendi ellerimle başlattığım bi dizi vardı eşimi.. pazar günü bi bölüm izledik the night of.. ben polisiye suç falan derken dizi baya felsefik derin çıktı iyi mi.. adalet sisteminin çarpıklığını falan inceliyo dün tutturdu devam edelim diye yav diyorum ki hapishane sahneli dizi filmlerden sonra kas gevşeticiler bile işe yaramıyo ben de..travmatik etki bıraktı birinci sınıfta bi ödevim vardı amerikan ırak savaşıyla ilgili ebu el garib midir ne zıkkımsa psikolojimi alt üst eden bi yerle ilgili araştırma yapmıştım ordan kaldı bu da :/ neyse izledik 2 bölüm daha burnundan getirdim ondan sonra herşeye azarladım!! şu an bize böyle çıtır çerez kıvamında mümkünse içinde eleştiri falan barındırmayan lay lay lom diziler filmler lazım ama ben napıyorum gündüz kuşağı yaprak dökümü gece the night of!!

Evet 2 ogun yiyordum simdi cogaldi ogunlerim.
Ne guzel herseyi hatirliyorsunuz ya ben yaslandim galiba.hafiza super sizlerde.hamileliktenmidir nedir cok unutkanim ben.

ben oglumda 36.hafta hazirlamistim cantasini ama oglum 40+2de geldi. bunu kurban bayramindan sonra hazırlamayı düşünüyorum erken dogum riskin yoksa bence eylül sonuna doğru hazirlayabilirsin canim

Maşallah cnm.İnşallah bizde 40.haftayı görürüz.Ne kadar geç o kadar sağlıklı ne de olsa.
Erken doğum riskim var mı onu da bilmiorm.Şuan için yok.ama 1.5 aydır gecmeyen bi idrar yolu enfeksynmz var.bebegimn göbek kordonnda 1 damar eksik.bu sebeple gelisimnde yavaslama olablr ihtimali var.o durumda erken doğum olur mu bilemiyrm.bi de önceden doktorum.plesnta rahim kanalına yakın ama normal doğuma engel değil bel ağrısı yapar demişti.
Velhasıl durumum bu çok ciddi bişey yok çok şükür ama erken doğumla ilgili bişey konuşmadık.bidahaki randevumda sorarım artık riskim var mı Die.2 2.5 ay önceden hazirlk yapmak da gereksiz mi bilmiorm

Evet 2 ogun yiyordum simdi cogaldi ogunlerim.
Ne guzel herseyi hatirliyorsunuz ya ben yaslandim galiba.hafiza super sizlerde.hamileliktenmidir nedir cok unutkanim ben.
yok kuzum o senin unutkanlığın diil benim manyaklığım öğrencilerimin de herşeyini bilirim hatırlarım veliler gelince bazı arkadaşlar hatırlamaz çocuğu durumu kurtarır direk hatırlatırım arkadaşa da çaktırmadan burda da tüüm sayfaları bitirip tam yazmaya başlamam temmuzun sonun bulmuştu

Doğru diosun cnm.Allah m zamansız olan herseydn korusun.İnşallah bu sefer hem zamanlı olur Hem hazırlıklı

Ilaci icecegin gece yatma saatinden en az 2 saat once sivi tuketimini birak ve sık sık tuvalte git ilaci icene kadar.ben oyle yapiyorum en azindan o gece rahat oluyor.boyle deneyebilirsin.

Aynen cnm öyle yapaym İnşallah.çok susuyrm ama yapcak bişey yok.ilaclrmi da erken bitirym bugün.6 tane ilaç yatana kadar ara ara iciorm Ancak bitiorm

Biliyorum yeni acildi oraya.su 5 tl lik paketler varmis ya 7 aylik hamislere bende hangi magaza veriyor onu bakabilir mi arkadaslar diye sordum.facebooktan belli oluyormus.
Oren benim memleket canim.bayramda burdamiydiniz.

aynen evet oradaydık. eşimin ailesinin yazlığı orada iskelede. yeri güzelde sanırım artık benim için son tatildi :) bu bayramda evde pinekleyeceğiz. ne şanslısın ören güzel yer.

Herkese günaydın kızlar bu haftayı bir bitirseydik haftaya 5 gün izinliyim sonunda çok bunaldım işyerinde artık inş bi aksilik olmazsa izmire gidecez bizde haftaya hem tatil hem arkadaşımın düğününe
günaydın canım.. bunun gazıyla bile bu hafta biter zaten :)) çıkmaz bi aksilik de inşallah merak etme

günaydın canım.. bunun gazıyla bile bu hafta biter zaten :)) çıkmaz bi aksilik de inşallah merak etme

:) amin canım inşallah bende 37. haftaya kadar çalışırım diyordum ama yok sanırım dayanamıycam 35. hafta ayrılırım izne inş doğum öncesi az evde dinlenelim değilmi yani uyuyayım az sonra zaten uykusuz gecelere merhaba :))

haklısın valla, bende her sabah söyleniyorum. bende eylülü bitirmenin derdindeyim, diyorum en azından tam maaş alırım sonra ayrılırım. hemde iznim bitmez diyorum. sadece 3 hafta önce erken çıkmış olacağım yani ekim başında. tabi biz böyle planlar yapıyoruz ama Rabbim de bizim için planlar yapıyor :) ne malum tabi başka olacağı. o sebeple artık çantamı falan hazırlayacağım. ne olur ne olmaz.

Psikoloji yerlerde napıyon sen kendine ben komedi bile izleyemiyorum bu ara gülmekten hop hop zıplıyor yavrucum bende bir kaç korku film izlemiştim baktım bana göre değil korkmak orada noktayı koydum ama hala aklıma gelince korkarım

aaahhhhh şekerim benim çocukluğuma ne psikiyatristler inmek istedi de inemediler :))) hele devlette vardı bi tanesi anlattım şikayetlerimi adamcağız mala bağladı ama anlattığınız şikayetleriniz birbirine ters diyo bana!! eeeee onu da sen çözücen agaaa dedim(içimden tabii) zavallının tepesinde 2 tüyü vardı zaten benden sonra onlar da düşmüştür muhtemelen kalmıştır kelaynak kuşu gibi

kültegin :):) ne alem adamdı ya. hayatımda gördüğüm en şeker mah serserisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…