bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ben de aynını düşünüyodum kuzum vazgeçtim zaten benim bi de iznimin 2-3 haftasının yarıyıl tatiline gitme durumu vardı.. o yüzden ekim başında ayrılıyorum inşallah

ahh sorma bacım hem de nasıl yerlerde yerin dibinde :)) bakma burda öküzümsü msjlar yazdığıma kedi yavrusu gibi hassasımdır :)) her şeyden hemencik etkilenirim hiç bişey olmazsa arşivden çıkarırım etkilendiğim şeyleri onlardan bi daha etkilenirim

Yok kuzum senin psikolojin beni de devlette ki doktoru da aşar

Kayısı aldım Hosafini yapicam canim insallah iyi gelir sıkıntı basiyo yoksa
bende de aynı dert vardı, hatta makatımda çatlaklar oldu zorlamadan ötürü. kuru üzüm ve kayısıyla hoşaf yaptım, sabahları aç karna içerek çözdüm. bir de bamya ye mutlaka o da alıp götürüyor içimizdeki kötülükleri

Bwnim esimde hic hevessiz cok uzuluyorum oglana bisey almaya bile gonlu yok sanki

ya ben çok tatlı yiyorum bu ara, durduramıyorum kendimi. kahvaltıda bal veya tahin- pekmez eksik olmuyor. irmik helvası falan yapıp yiyorum. meyve zaten gırla gidiyor. şekerim yükseliyordur kesin. dün içim cayır cayır yandı mesela. biri bana dur desin (

Yok kuzum senin psikolojin beni de devlette ki doktoru da aşar
evet ben de özele gittim sonra ama yok yani sarmadı hiçbiri devletteki saç kıl yoksunuydu özeldekinin de ellerinden gözümü alamıyodum zannedersin adamı ormanda orangutanlar evlat edinmiş izzet yıldızhan gibi ellerinin üstü bile kıl içindeydi peki ben doktorların istenmeyen tüyleriyle niye bu kadar ilgilendim onu da bilmiyorum aaaaaa bi dk kız benim oğlum olucaktı dimi ahh bu çenemin yayı kopsun

Günaydın Canlar biz kötü bir gece geçirdik oğlum sürekli kustu sabah doktora götürdük eve geldi yine kustu zaten zayıf yavrum iyice süzüldü.. Bende oturdum battaniyemi tamamlıyorum aslında bu Bebek için değil geçen şubat tatilinde elim boş olmasın diye koltuk şalı başlamıştım tv izlerken üzerimize örteriz diye sonra hamile Kaldım birdaha elime alamadım baktım bebiş geliyor mecbur bitireyim hem kış bebesi olcak kullanırım dedim

günydın canım çok geçmiş olsun.. nasıl güzelmiş o renkler bayıldım güle güle kullanın :)

merhaba kızlar nasılsınız?biz kızımla gezmelerdeyiz sırf ablamiz sıkılmasın diye ablamızın arkadaşlarını ziyaret ediyoruz.Sabah ta ablamızla kışlık kurutmaliklarimizi balkona koyduk bide salcamizi yaparsak çoğu bitti sayılır.Tabi minnagima da ilk olarak bez aldık çok uygun geldi unnoda dan aldık ağız mendili ve şampuanı.Buyugumede bayramlık aldık.

Geçmiş olsun canım.Ellerine sağlık renkler harika insanin ici açılıyor resmen

Hoşaf yapıyorum canim yararını görürüm insallah kotu biseymis ya valla :)

adamlar seni değil sen adamları incelemişsin olay orada kopmuş
Kaynımda bana benzer falan diyordu Allah göstermesin diyodum ki burcu da aynı olacak benzemez yok ya yok yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…