bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Geçmiş olsun canım eline emeğine sağlık

ben de aynını düşünüyodum kuzum vazgeçtim zaten benim bi de iznimin 2-3 haftasının yarıyıl tatiline gitme durumu vardı.. o yüzden ekim başında ayrılıyorum inşallah

Bende izin bitince hemen yıllık iznimi başlatacam 40 gün iznim olacak kullanmıycam kalsın doğum sonrası için onlarda bitince raporlara başlayacam inş alabilirsem sağlık ocağından biraz sonra heyet ne kadar alabilirsem

adamlar seni değil sen adamları incelemişsin olay orada kopmuş
Kaynımda bana benzer falan diyordu Allah göstermesin diyodum ki burcu da aynı olacak benzemez yok ya yok yok
tabiiiiii yaa onlar beni gözlemlemeliydi neyse artık bu arada cano hakkaten kimi kınarsak bu yavrular onlara benzicek mi yaaa eşimin ailesinden girip bi takım salak hareketler sergileyen öğrencilerimden çıkmıştım ben bi zamanlar napiciiiizz bilmiyorum valla allahım sen affet

Gecmis olsun canim. Cok guzel battaniye gule gule kullansin oglusun

Ben ücretsiz alacam biraz bakacak kimsem yok çünkü cnm ama işte uzatabildiğim kadar uzatmam lazım malum bebekle masraflar artacak tek maaş zorlanacaz
olsun bitanem be iyi tarafından bakarsak yavrunu kendin büyütüceksin.. benim kociş de doğuma kadar fabrikatör falan olursa ya da armatör ben de istiyorum :)) şaka bi yana annemler gelemicek olsa mecburen benim yapıcağım şey de oydu da allahtan annemler geliyo

Şimdi kimi kınarsak yaşamadan görmeden ölmezmişiz ki ben bunun örneğini çok gördüm ama ben kınamadım yok ya benim ki sadece durum analizi idi.

aynı ben valla. geçen dvdci ye gittik. american horror story i 2.sezonu almaya. adam dedi ya siz niye bunları izliyorsunuz hala çocuğa yazık falan. dedim çok normal şeyler mi yaşıyorum sence, beni kesmez romantik aşk komedileri. sen sar bir paket ordan horror yeminlen adam bebişe kıyamadı bir tane komedi filimi hediye etti. bilmiyor ki ben halka da ki çocuk gibi izliyorum hala korku filmlerini ama haftasonu kahvaltıda izliyoruz eşimle komedileri, onlarda fena değilmiş :)

Aynı ben çok üzülüyorum ama kendimi durduramıyorum insan hergun tatlı yermi bide şerbetli filan istiyorda canım ben kendimi frenleyip en azından sufle tarzı yiyorum napicaz ya daha şimdiden 11 kilo aldım

Şimdi kimi kınarsak yaşamadan görmeden ölmezmişiz ki ben bunun örneğini çok gördüm ama ben kınamadım yok ya benim ki sadece durum analizi idi.
haaaaaahhh ben de aynısından yaptım inan ki derste sıradan alıcağı varmış gibi sallanan o arada ağzını kapatmayı hep unutan öğrencimi de analiz ettim kayınpederciğimi de görümcemi kaynımı kaynımın oğlunu...... amaaaaaann off allah affetsin kuzucum halim harap

benimde tatlı ihtiyacım çok çoğaldı bu ara. dün akşama kadar tatlı bir şey dedim. iyi bir şey yapmıyoruz, sanırım az az ara ara yemek lazım.

:)) yaa dimi şöyle bi fabrikatör olsalardı ahh ahh :)
neyse şaka bi yana çok şükür halimize ne güzel annenler gelecek bakacaklar bende 40 bitince annem gidince ne olacağım merakla bekliyorum :))

günydın canım çok geçmiş olsun.. nasıl güzelmiş o renkler bayıldım güle güle kullanın :)

Geçmiş olsun canım.Ellerine sağlık renkler harika insanin ici açılıyor resmen

Geçmiş olsun canım eline emeğine sağlık

Gecmis olsun canim. Cok guzel battaniye gule gule kullansin oglusun
Teşekkür ederim kızlar modeli netten buldum renkler kendi tercihin.. Beğenmenize sevindim bu gazla bitiririm artık inşaallah hiç ümidim yok ama ya kızlar bu evin işi hiç bitmiyor sevmedim ben bu ev hanımlığını hiç hanım hanımcık bişey değil kölelik sistemi bir nevi sil süpür temizle yemek yap çamaşır bulaşık.. Eşimde sağolsun evdeyim zaten diye hiç kasmıyor..

amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…