- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #39.241
Eki Görüntüle 1871136 Günaydın Canlar biz kötü bir gece geçirdik oğlum sürekli kustu sabah doktora götürdük eve geldi yine kustu zaten zayıf yavrum iyice süzüldü.. Bende oturdum battaniyemi tamamlıyorum aslında bu Bebek için değil geçen şubat tatilinde elim boş olmasın diye koltuk şalı başlamıştım tv izlerken üzerimize örteriz diye sonra hamile Kaldım birdaha elime alamadım baktım bebiş geliyor mecbur bitireyim hem kış bebesi olcak kullanırım dedim
ben de aynını düşünüyodum kuzum vazgeçtim zaten benim bi de iznimin 2-3 haftasının yarıyıl tatiline gitme durumu vardı.. o yüzden ekim başında ayrılıyorum inşallah
tabiiiiii yaa onlar beni gözlemlemeliydiadamlar seni değil sen adamları incelemişsin olay orada kopmuş
Kaynımda bana benzer falan diyordu Allah göstermesin diyodum ki burcu da aynı olacakbenzemez yok ya yok yok
inşallah canım biraz toparlanmış olur hem bebiş deBende izin bitince hemen yıllık iznimi başlatacam 40 gün iznim olacak kullanmıycam kalsın doğum sonrası için onlarda bitince raporlara başlayacam inş alabilirsem sağlık ocağından biraz sonra heyet ne kadar alabilirsem
Bwnim esimde hic hevessiz cok uzuluyorum oglana bisey almaya bile gonlu yok sanki
Gecmis olsun canim. Cok guzel battaniye gule gule kullansin oglusunEki Görüntüle 1871136 Günaydın Canlar biz kötü bir gece geçirdik oğlum sürekli kustu sabah doktora götürdük eve geldi yine kustu zaten zayıf yavrum iyice süzüldü.. Bende oturdum battaniyemi tamamlıyorum aslında bu Bebek için değil geçen şubat tatilinde elim boş olmasın diye koltuk şalı başlamıştım tv izlerken üzerimize örteriz diye sonra hamile Kaldım birdaha elime alamadım baktım bebiş geliyor mecbur bitireyim hem kış bebesi olcak kullanırım dedim
inşallah canım biraz toparlanmış olur hem bebiş de
Oyle ama ne biliyim.sanki ada da daha hevesli ve mutluyduCanımm üzülme anneler bu konuda hep daha hevesli oluyor bende eşimden daha hevesliyim yapcak bişey yok elimizde bunlar var :)
olsun bitanem be iyi tarafından bakarsak yavrunu kendin büyütüceksin.. benim kociş de doğuma kadar fabrikatör falan olursa ya da armatör ben de istiyorum :)) şaka bi yana annemler gelemicek olsa mecburen benim yapıcağım şey de oydu da allahtan annemler geliyoBen ücretsiz alacam biraz bakacak kimsem yok çünkü cnm ama işte uzatabildiğim kadar uzatmam lazım malum bebekle masraflar artacak tek maaş zorlanacaz
tabiiiiii yaa onlar beni gözlemlemeliydineyse artık bu arada cano hakkaten kimi kınarsak bu yavrular onlara benzicek mi yaaa eşimin ailesinden girip bi takım salak hareketler sergileyen öğrencilerimden çıkmıştım ben bi zamanlar napiciiiizz bilmiyorum valla allahım sen affet
ahh sorma bacım hem de nasıl yerlerde yerin dibinde :)) bakma burda öküzümsü msjlar yazdığıma kedi yavrusu gibi hassasımdır :)) her şeyden hemencik etkilenirim hiç bişey olmazsa arşivden çıkarırım etkilendiğim şeyleri onlardan bi daha etkilenirim
Oyle ama ne biliyim.sanki ada da daha hevesli ve mutluydu
Aynı ben çok üzülüyorum ama kendimi durduramıyorum insan hergun tatlı yermi bide şerbetli filan istiyorda canım ben kendimi frenleyip en azından sufle tarzı yiyorum napicaz yaya ben çok tatlı yiyorum bu ara, durduramıyorum kendimi. kahvaltıda bal veya tahin- pekmez eksik olmuyor. irmik helvası falan yapıp yiyorum. meyve zaten gırla gidiyor. şekerim yükseliyordur kesin. dün içim cayır cayır yandı mesela. biri bana dur desin(
haaaaaahhh ben de aynısından yaptım inan kiŞimdi kimi kınarsak yaşamadan görmeden ölmezmişiz ki ben bunun örneğini çok gördüm ama ben kınamadım yok ya benim ki sadece durum analizi idi.
ya ben çok tatlı yiyorum bu ara, durduramıyorum kendimi. kahvaltıda bal veya tahin- pekmez eksik olmuyor. irmik helvası falan yapıp yiyorum. meyve zaten gırla gidiyor. şekerim yükseliyordur kesin. dün içim cayır cayır yandı mesela. biri bana dur desin(
olsun bitanem be iyi tarafından bakarsak yavrunu kendin büyütüceksin.. benim kociş de doğuma kadar fabrikatör falan olursa ya da armatör ben de istiyorum :)) şaka bi yana annemler gelemicek olsa mecburen benim yapıcağım şey de oydu da allahtan annemler geliyo
Hufff insallah kuzum benimmCanım olurmu hiç öyle şey her çocuk çok değerlidir hem oğluşunu sevmezmi babası erkekler bazen böyle oluyorlar hele bi doğsun bak o zaman nasıl değişiyorlar :)
Eki Görüntüle 1871136 Günaydın Canlar biz kötü bir gece geçirdik oğlum sürekli kustu sabah doktora götürdük eve geldi yine kustu zaten zayıf yavrum iyice süzüldü.. Bende oturdum battaniyemi tamamlıyorum aslında bu Bebek için değil geçen şubat tatilinde elim boş olmasın diye koltuk şalı başlamıştım tv izlerken üzerimize örteriz diye sonra hamile Kaldım birdaha elime alamadım baktım bebiş geliyor mecbur bitireyim hem kış bebesi olcak kullanırım dedim
günydın canım çok geçmiş olsun.. nasıl güzelmiş o renkler bayıldım güle güle kullanın :)
Geçmiş olsun canım.Ellerine sağlık renkler harika insanin ici açılıyor resmen
Geçmiş olsun canım eline emeğine sağlık
Teşekkür ederim kızlar modeli netten buldum renkler kendi tercihin.. Beğenmenize sevindim bu gazla bitiririm artık inşaallah hiç ümidim yok ama ya kızlar bu evin işi hiç bitmiyor sevmedim ben bu ev hanımlığını hiç hanım hanımcık bişey değil kölelik sistemi bir nevi sil süpür temizle yemek yap çamaşır bulaşık.. Eşimde sağolsun evdeyim zaten diye hiç kasmıyor..Gecmis olsun canim. Cok guzel battaniye gule gule kullansin oglusun
Benimki de aynı oğlanın kıyafetlerini zarzor tamam ettim insanda hicmi heves olmaz bizimki ekimi bekliyormuş daha çok erkenmis ben acele ediyormuşumBwnim esimde hic hevessiz cok uzuluyorum oglana bisey almaya bile gonlu yok sanki
haaaaaahhh ben de aynısından yaptım inan kiderste sıradan alıcağı varmış gibi sallanan o arada ağzını kapatmayı hep unutan öğrencimi de analiz ettim kayınpederciğimi de görümcemi kaynımı kaynımın oğlunu...... amaaaaaann off allah affetsin kuzucum halim harap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?