bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Çok güzel tatlım maşallahin var valla
Tabii geçmiş olsun minik yavruna bu arada

arada serpiştirin tabii ya komedi de ama özümüz korku :)) ben öğrenciliğimde odama bülent ersoyun makyajsız halini de asmıştım da bi gece sadece masa lambasının ışığı varken üstüme düşmüştü kaçışımı görmeliydin kızların odasına.. yani biz hem korkarız hem izleriz sıkıntı yok :))

Bwnim esimde hic hevessiz cok uzuluyorum oglana bisey almaya bile gonlu yok sanki

Gönlü var mı yok mu onu bile anlayamiyrm cnm ya İlk çocuk oldgu için almak zorundyz yani kesin alıncak da hiç planları arasına almio gibi unutuo.söyle yapalm mi Die biseylr anlatio.bebek var diorm ihtiyaclri alıncak Ona göre düşün plan yap diorm.AA doğru dio geciyrz Ne zaman alıncak bende bilmiyrm

Ben ücretsiz alacam biraz bakacak kimsem yok çünkü cnm ama işte uzatabildiğim kadar uzatmam lazım malum bebekle masraflar artacak tek maaş zorlanacaz

aynen bende uzatacağım. benim kayınvalidem bakacak ama mesafemiz olduğu için 9 ay büyütmem daha iyi olacak. çünkü minnakımı her gün evinden çıkartıp getir götür yapamam.

Isin komigi denize sadece tekstil urunu alinacak emzik biberon bitti cunku ada dan kalma seyler var ama ona ragmen gonulsuz alasi yok gibi erken ondan mi diorum ama 26 nin icindeyiz artik kaldi 12 hafta Allah korusun erken bi dogum olsa dimdizlak kalivrrcez

erkekler bazı şeyleir ertelemeyi pek bir seviyorlar. biz bayanlar bu konuda daha pratik ve düşünceli olduğumuz için onlarda maalesef bir köşeye çekiliyorlar. bizde de biizm minnakın ihtiyaçlarının çoğunu hep ben araştırıp düşünüp aldım, Allahtan çalışıyorum :) eşim büyük şeylerde devreye girecek mesela bebek arabası. çünkü düğün borçlarımız yeni yeni bitiyor ve kiraydı taksit ti hepsi onun üstünde. tabi maddiyatı geçtim fikir olarak bir beyanda bulunması bile mutlu eder bizi, alması şart değil sonuçta karı koca arasında lafı olmaz o almış bu almış. düşünce meselesi işte. yağmasanda gürle demişler adama :)

merhaba guzel annısler temızlık yaptım cok yoruldum esım aradı pazar tatıle gıdelım mı dıye denıze gırmem sakıncalı olur mu yuzme de bılmıyorum ama kolluklarla 2 sene once gırmıstım.esımın aılesı gıttı cok kalabalık oluyor dıye gıtmedım sımdı esımden teklıf geldı ama kararsızım

Doktorun izin veriyorsa git valla canım bende gidicem biraz rahatlamak istiyorum artık iyice sistim

Valla canim bende bayramda annemlerle kacmayi dusunuyom ama tedirginim acikcasi hamile olmasam bi an dusunmem ama iste bisey olursa ta mersin de napicam diyom

Merhaba hanımla r az oönce sağlık ocağından geldim toplam 13 kilo aalmışım hamilelik boyunca bide tansiyon a baktirdim .cçokmu kilo aalmis im sizde kilo durumu nasil

Sorma cnm ya.bende dün dusundum ilk haftalrmzi.12.hafta gelsin cinsiyeti ogrenelm dioduk şimdi sona 12 kaldı.gercekten az kaldı.3 haftada bir doktora gidiorm 3 kere daha gitcem sonra heran geleblr diorum.ama bu heyecanı bitek benm yasio gibi olmam biraz üzücü

alemsin. millet ricky martin asardı o dönemler. benim ablamda hugo asardı hugoya aşık olan tek kızdır herhalde anlıyorum ki bizim nesil bir değişikmiş gerçekten. ben zaten tam bir felakettim, sokak çocuğu gibi büyüdüm yani feci yaramazdım. benim kız annemin intikamını alacak benden hiç şüphem yok. bende öyleyim çok kanlı falansa bakamam yani bazen oluyor bazende izlemek garip gelmiyor. o anki psikolojik durumuma bağlı sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…