bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Valla canim bende bayramda annemlerle kacmayi dusunuyom ama tedirginim acikcasi hamile olmasam bi an dusun
mem ama iste bisey olursa ta mersin de napicam diyom
canım ben cok soylendım esıme gıdelım ama aılenle olmaz tek gıdelım dıye hamılelıgım bıraz yoruyor benı yol sıkıntısı falan da var ama gıdıcem sanırım yınede
Doktorun izin veriyorsa git valla canım bende gidicem biraz rahatlamak istiyorum artık iyice sistim
ben doktoruma sorayım o zaman ızın vermezse denıze gırmem cok ta sevmıyorum zaten

Cok dogru canim benim bende cok uzuluyorum valla 4 hafta da bi gidiyorum bende dr a 3 kere gidicem ondan sonra her an sezaryen diyebilir dr bakalim cok az kaldi

insallah canim herkes görür 39 40 haftaları Rabbim sifa versin insallah bidaki randevudan sonra yavaş yavaş hazirlanirsin o zaman

Merhaba hanımla r az oönce sağlık ocağından geldim toplam 13 kilo aalmışım hamilelik boyunca bide tansiyon a baktirdim .cçokmu kilo aalmis im sizde kilo durumu nasil
kac kıloyla hamıle kaldın canım zayıf hamıle kaldıysan cok degıl bundan sonra dıkkat edersın

Aynen cnm çok doğru diosun.planını yapması bile içimizi rahatlatır.şunu şu zaman alırız.Sen araştır istersen demesi bile yeter.Biz zaten demeden de herşeyi arayıp buluyrz da mesele Biz demeden onların da bu konu hakkında bişeyler söylemesi
Bu arada civilim dn aldklrni çok begendm cnm.Gece gördüm sabaha kadar baktım nerdeyse :) İyi günlerde giysin prensesin İnşallah.benmde Son alisverism civilimdn olur artık.çok uygun ve güzel şeyler var

Gunaydin canimmmm yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…