bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
yok cnm kaç beden olacagımı bilmediğim için oyle seyler almadım daha pijamam bile yok bol gecelik giyiyorum yaza denk geldiği için gobüşlü hallerim Şuan giydiğim şeylerden koydum beden buyudukce değiştiriyorum iki tane koyuyorum acil bir durum olursa diye.. yani havlu ve ped de aynı şekilde zaten evde olan seylerdi. Henüz kendime bişey almadım yoksa

="papatya005, post: 47684656, member: 402618"]doktorun ne dıyor canım en fazla 15 kılo alın dıyorlar genelde[/QUOTE]
Ilk oğlum da da 20kilo yla bitirdim cnm doktor bişeyddemiyo r zaten ttatlı hamurisi falan hhiçsevmem ama dondurma yi kesmek llazım bide bol meyve tuketiyordum

kızlar günaydın yarın şeker yüklemesi için gidicem aç gitmek dışında yapmam gereken bi şey var mı hemşire bi şeyler söylemişti ama unuttum
yeni goruyorum canım 50 gr yukleme yapılcaksa 2 saatlk açlık yeterli oluyor.. Çok abartmadan hafif bişeyler atıstırabilirsin ama 50 ustu ise 12den sonra yeme

50 gr canım teşekkürler cevap için :)
rica ederim canım bak sımdı bir yazı buldum burada da : " aç ya da tok fark etmez,eger 140 ustu cıkarsa daha sonradan yapılacak olan seker yuklemesınde nasıl gelmen gerektiğini de yazıyor yani ikinci yükleme için .. Tabi sen yine de sabah en az 2 saat onceınden suyunu ıc ama ince dilm ekmek azar azar peynir zeytin salatalık gibi hafif şeyler at agzına çok doldurma karnını şekerli şeyler de tüketme bence zaten şeker alıcaksın 50 gr İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım
http://www.tjod.org/gebelikte-seker-yukleme-testi/

benim gittiğim 2 doktor da en fazla 15 kilo diyor ama normal kilolular için bi de ilk uc ayı hesaba katmıyorlar.. ben ilk uc ay almıstım onu hesaba katma demişlerdi
ben almadıgım halde kılo cok alma dıye benı uyarıyor ıstesem de alamıyorum zaten.kılolu da sayılmam cnm sonradan verılır ınsallah ben zorlanmıstım aldıgım kıloları verırken

="papatya005, post: 47684656, member: 402618"]doktorun ne dıyor canım en fazla 15 kılo alın dıyorlar genelde
Ilk oğlum da da 20kilo yla bitirdim cnm doktor bişeyddemiyo r zaten ttatlı hamurisi falan hhiçsevmem ama dondurma yi kesmek llazım bide bol meyve tuketiyordum[/QUOTE]
bende bol meyve tuketıyorum ama bana yaramıyor heralde verırsın dogum sonrası ınsallah cnm

:)) hehe inş ne bilim korkuyorum tek başıma kalınca panik yaparmıyım diye
valla annemin ablamın falan çevrenin söylediğine göre ya allah deyip alışıyomuşsun bebeğe annelik güdüleri de var tabii :)) olucak olucak bi gelsinlerr inşallah ne sorumsuz kadınlar çocuk bakıyo biz mi bakamıcaz kuzum işte hiç bişey diil de ben uykusuzluğa nasıl dayanıcam onu bilmiyorum ertesi günü de işş

eneeeeeemm hugo muuu en az benim kadar ilginçmiş ablacın bu topiğe o da gelsin bayıldım :)) ay ben de sokaktaydım hep boşver bence biz son şanslı nesildik bak bizden sonrakiler çoğunlukla balkonda saksı bitkisi gibi yetişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…