bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
tünaydın kuşum sen bunların hepsini bugün mü yapıcennn ?? bence kuaföre git sadece

Ayy canım öyle tabi ne anneler var onlar bakıyorsa aynen dediğin gibi biz oo hayda hayda bakarız öyle canım senin birde o var allah yardım ediyor cnm benim burda bi arkadaşım var bazen kızcaz bütün gece uyumadan geliyor ama bi şekilde hallediyor biz kadınlar cidden çok güçlüyüz

git git ne güzel valla ben olsam hemen giderim

aynen bizden sonrakiler con con oldu zaten. ablama geçen bizim topikten bahsettim, oda üye ama benim kadar aktif değil. dedi Allah aşkına ne konuşuyorsunuz, sahi akşama kadar yazışıyor musunuz? hayretler içinde dinledi beni. o kadar üşengeçtirki benim ablam, wc ye zor gider. sorduğu sorudan da anlaşılacağı üzere mıymıntının teki işte :)

Kuaforu yarina itelicem sanki beybi. Evi en azindan supurmek, pazara gitmek ve yemek yapmak zorundayim
eee bu hiç de F*** the system modu olmadı ama benim de acaip böyle dizi film günü/gecesi yapasım var cipis çikilat falan ama yooooooookkkk bunlar yok ne var bugün de ön balkondaki kuş boklarını temizlemek var kaderimde

evet bayıldım bende aldıklarıma. bir de netten sipariş verdim aynı gün kargoya verdiler. çok hızlılar maşallah. fiyatlarıda çok uygun geldi bana. şimdilik evde giydirmelik hemen kirlenecek şeyleri fazla fazla oradan alabiliriz. diğerini işte olduğum için çekemedim. evdeyken bir ara çekerim fikir olur, tabi senin minnakta kızsa.

hahahahaa bak bu olmadı işte geleydi açardık aslında bbiz onu burda :)) neyse yine de bekleriz her zaman kendilerini :))

hahahahaa bak bu olmadı işte geleydi açardık aslında bbiz onu burda :)) neyse yine de bekleriz her zaman kendilerini :))

gelmiş olsaydı eminim bir doğumdan önce yazar bir de doğumdan sonra. doğuracağım stopp ve doğurdum stop üşengeç işte annem onu prenses gibi yetiştirmiş. hayalet üye o. yalnız ablamı fena gömdüm, görse var ya yolar beni.

suan işteyim.
4 te çıkıcam markete gidicem sebze alıcam. yemek yapıcam pişerken ütü yapıcam

dinlenmek yok.

hahahaaaha foton da var hiç kaçışın olmaz :)) ama yok be üşenir belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…