Aynı durum bende de var Can'ım eşim çok ilgisiz oğlumda 6 ay olduğumda beşiğinden hastane çantama Bebek arabası ,pusete kadar neredeyse herşey hazırdı ..internetten benden habersiz birşeyler sipariş verirdi getirirdi her gittiğimiz yerden mutlaka birşeyler alırdı..dünyalar kadar eşyası vardı oğlumun o kadar ki çoğu kıyafetini giymeden büyüdü başkalarına verdim ..yazık kızımda tam tersi internete. Sipariş verdiğim 3-5 kıyafetten başka birşey yok ortada nerdeyse çıplak kalacak hastanede :))) üstelik doktorlar erken doğurursun demelerine rağmen ..dün akşam dayanamadım neden dedim bu kadar ruhsuzsun ?halbuki çok istedin 2. Bebeği kız olsun diye dualar ettin ...cevabı; çok problemli bir hamilelik geçiriyor olmamış ..tam hevesleniyormuş kanamam olmuş..heveslenmiş kahve akıntım olmuş...her gün bir yerim ağrıyormuş belim bacağım vs..hevesi bu kadar çok problem olunca kaçmış
erkenmiş ,doğsun bakalım dedi
sinir oldum
sevemeyeceksin Doğunca elini bile dokunma yasak sana dedim..sende sıkıntılar Yaşadınya belki eşinde benimki gibi ruhsuza bağlamıştır