bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ben almadıgım halde kılo cok alma dıye benı uyarıyor ıstesem de alamıyorum zaten.kılolu da sayılmam cnm sonradan verılır ınsallah ben zorlanmıstım aldıgım kıloları verırken
Ayyy insallah canim ben de tedirginim o konuda ki aldim yani... daha oncesinde kac kilo almistinki toplamda veremedin ? Bide hatirliyorsaan en cok son uc aymi ortadaki 3 aydami aldin?

Ayyy insallah canim ben de tedirginim o konuda ki aldim yani... daha oncesinde kac kilo almistinki toplamda veremedin ? Bide hatirliyorsaan en cok son uc aymi ortadaki 3 aydami aldin?
ben hamılelıgımde 8 10 kılo cıvarı almıstım ılk 4 ay hıc almadım sonrakı 5 ayda aldım. dogumdan sonra eskı kıloma dondum ama emzırırken 10 kılo aldım dırek basenler buyudu cok cırkın oldum yanı.neyse kı hamıle kalmadan once uzun ugraslar sonucu dıyetle verdım
ı

Aynı durum bende de var Can'ım eşim çok ilgisiz oğlumda 6 ay olduğumda beşiğinden hastane çantama Bebek arabası ,pusete kadar neredeyse herşey hazırdı ..internetten benden habersiz birşeyler sipariş verirdi getirirdi her gittiğimiz yerden mutlaka birşeyler alırdı..dünyalar kadar eşyası vardı oğlumun o kadar ki çoğu kıyafetini giymeden büyüdü başkalarına verdim ..yazık kızımda tam tersi internete. Sipariş verdiğim 3-5 kıyafetten başka birşey yok ortada nerdeyse çıplak kalacak hastanede :))) üstelik doktorlar erken doğurursun demelerine rağmen ..dün akşam dayanamadım neden dedim bu kadar ruhsuzsun ?halbuki çok istedin 2. Bebeği kız olsun diye dualar ettin ...cevabı; çok problemli bir hamilelik geçiriyor olmamış ..tam hevesleniyormuş kanamam olmuş..heveslenmiş kahve akıntım olmuş...her gün bir yerim ağrıyormuş belim bacağım vs..hevesi bu kadar çok problem olunca kaçmış erkenmiş ,doğsun bakalım dedi sinir oldum sevemeyeceksin Doğunca elini bile dokunma yasak sana dedim..sende sıkıntılar Yaşadınya belki eşinde benimki gibi ruhsuza bağlamıştır

Aynen ya dr erkek deyince goz yaslarini tutamayan adam simdi oglana bir toplu igne almak istemiyo

Puhaha:) bizde başladık the night of a ama ilk bölümü izledik eto gitti devam edicez yarından itibaren :) cok mu sıkıcılı yoksam izlicek dizi kalmadı yahuuuuuuu..

Puhaha:) bizde başladık the night of a ama ilk bölümü izledik eto gitti devam edicez yarından itibaren :) cok mu sıkıcılı yoksam izlicek dizi kalmadı yahuuuuuuu..
yok kuzu aslında güzel dizi de şu an mümkünse daha böyle çıtır çerez diziler tercihim derinlikli düşünmek istemiyorum hele ki adalet sistemini hiççç :/ ama normalde de hapishaneli dizileri pek izleyemiyorum artık prison break i de iki bölüm izzlemiştim de ne kas gevşetiiciler almıştım yine de rahatlayamamıştım :)) şimdi the last shipi izlicem mesela dünyaya bi virüs yayılıyo herkes ölüyo gidiyo falan kalan bi avuç insanı da tabii ki amerikalılar kurtarıyo falan ohhh miss gibi

kızlar ana kucagı aldınız mı hepsıburadadan baktım bu model 78 lıra en ucuzu ama nasıldır bılmıyorumEki Görüntüle 1871285
canım ben ana kucağını özellikle ev için istiyodum ev tipi olanı da park beşiğin aksesuarları arasındaydı zaten.. diğerini de kısmetse doğumdan sonra alıcam travel set olarak.. bunun markası ne??

resmen kaşınmış yani

Annesi vefat edince izninimi uzatti napti bilmiyorum artik.
Aradim simdi iyiki de aramisim. Yahu niye beni kimse aramio telefonumda kayitli olmasina ragmen sen demesen gitcem persembe gunu. Cuma gunu 17.10a aldim randevuyu bakalim insallah yine bi sikinti cikmaz. Persembe ararim ben yine her ihtimale karsi

Benim sürekli öyle çıkıyor üreme bendede olmadı dbol su iç günde 3 litre ve doktorum 2 kutu monurol verıyor 2 kutuyu 3 gün arayla içiyorum kimi dıyor ayağını üşütme kimi dıyo suyu çok iç kimide mesaneye baskı olduğu için olcak dıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…