bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
İnşallah canım. Su an o kadar sinirliyim ki hem eşime hem ailesine sağlıklı düşünemiyorum ağzımdan geleni yazmak istiyorum o yüzden sussam daha iyi olacak.

anaaa ilginç benimki de der bazen öyle şeyler ama geyiğine yani :)) ilk çocuk bi de daha çok heveslenir insan ya.. sen boşver canım onu al kendin

İnşallah canım. Su an o kadar sinirliyim ki hem eşime hem ailesine sağlıklı düşünemiyorum ağzımdan geleni yazmak istiyorum o yüzden sussam daha iyi olacak.

bende sinirli olduğum için sanki körükledim gibi oldu iyi ol ya cidden düzene uyum sağlıcaz bi şekilde

ebyar @yaren92@because of you ve diğer hamile arkadaşlarım sizin şu kaynanaları görümceleri bana yollayın 2 hafta verin mum edeyim ...:)))) yorumları okudukça gidip üzerlerine saldırasım geliyor ne manyak insanlar var yaaaaa...ama biraz biz kadın milletinde de suç var çok iyi niyetliyiz hep ondan oluyor ...aman eşim küsmesin,aman kimsenin kalbi kırılmasın ,yoktur büyükleridir yok huzurumuz bozulmasın diye diye resmen tepemize çıkarıyoruz sanırım ..ben aştım ama bu iyi niyet durumunu tavsiye ederim kardeşlerim :)) hiç birşeyi içimde tutumuyorum artık istememde tutamıyorum gerçi :)) aklıma geleni hemen söylüyorum oan aklıma gelmez sonradan gelirse arayıp özellikle söylüyorum çok rahatladım içime dert etmiyorum ...böylece ben hiç üzülmüyorum üzenleri hemen üzüyorum ve çok Mutlu oluyorum resmen huzuru buldum :)) kaynana görümce eş dost hatta kendi ailem bile payını alıyor ...ben istemedim siz beni böyle yaptınız diyorum :))))

anaaa ilginç benimki de der bazen öyle şeyler ama geyiğine yani :)) ilk çocuk bi de daha çok heveslenir insan ya.. sen boşver canım onu al kendin

Benim ki de bu akşam bez parasından kaçmak için çarşafla bez yapıp bezlesek dedi bende eğer o bezleri olduğu gibi makina da yıkamamı kabul ediyosan neden olmasın dedim makina bozulup masraf çıkacak diye korktu tıkanır la makina dedi

Aferin bak isteyince mercimeklerini ne güzel çalıştırıyolar :))

Ya işte şu hep günler bi gün değil ara bozulmasın büyüktür derken oluyor. Gerçi bende 4 sene önce ki ben değilim ilk evlendiğimde daha sessiz ve ne derse he derdim. Sonradan bazı yerlerde dur dedim ama aslında daha denilecek çok yer var da işte kalp kırılmasın idare edeyim diye. Aslında arada ne kadar mesafe o kadar saygı çerçevesi oluyor.

Vallahi yollarım bak en doğrusunu yapıyosun canım ben bu insanların düğün zamanındaki saçma hareketlerini sindirmek için mevlana felsefesine sığındım resmen tam iyiler 4yıldır diyodum ki film kaldığı yerden devam ediyo

Valla ben söyleyince kv üzülüyor diye kocamla daha kötü oluyorum. Ben eşime söyledim annen doğuma gelmesin diye o da söylemiş yok biz geliriz ayıp olur demiş bende ayıp olmaz nisana düğüne son gün geldiler ayıp olmadı da şimdi mi ayıp olacak dedim. Yine siz doğumdan 1 ay sonra gelin demiş o halde bile geçen gün bana biz ne zaman gelelim diyor. Bende siz gelmeyin gerek yok doğumda o kadar kalabalık olmaya doğumda annem gelir o biraz kalır gidince siz gelirsiniz dedim ama ben yeni doğmuş bebeği çok severim diyor gelmeyin dedim bende ısrarla esimde yanımda dinliyor. Telefonu kapattım bi afra bi tafra. Ben hep annesini uzuyormusum benim annem niye geliyormuş o zaman. Neler Neler... ben baş edemiyorum vallahi edene helal olsun

Ayy biz çocuk için tedaviye başlayacağımız zaman kv tv de o reklamlarda olan ilaçlardan alın demişti daha ucuz yöntem diye

Evet bencede dedim ya hep iyi niyet kurbanı olunuyor ..bir gün psikolojik olarak sağlığını kaybetmeye başladığında insan duuuuuurrrrr be ne oluyoruz diyor kendi kendine işte orda şartel atıyor ve hayat ondan sonra güzelleşiyor ..bende öyle oldu baktım çok sık ağlıyorum değiştim sindim sindirildim ,panik atak Davranışlar sergilemeye başladım bir arkadaş kendime getirdi beni saolsun ..benden daha önemli hiç kimse olmadığını tekrar anladığımda giydim savaş kıyafetlerimi üzerine sallıyorum resmen elimdeki tüm silahları ..iyide yapıyorum sanırım benimde kalbim var ve o çok değerli benim kalbim kırılırsa kıranın ki parçalanmadan rahat edemiyorum :)

Benimki de alacak ama boş boş konuşuyor işte. Sonuç olarak alacak ama beni uzup buzdukten sonra. Bunlar bu değişik canım ceplerinden para çıkacak oldu mu hiç bir şeye hevesi olmuyor bunların. Nerden cattim böyle insanlara diyorum bazen

Senin için dönüm noktası olmuş. İyi de olmuş şu yaşananlar yaşanmadan insan gibi yaşanılsa biz de insan evladıyız bunu idrak edip ona göre davransalar. Yok illa kötü olunacak oğullarını doldyracaklar marifetmiş gibi bize laf sokacaklar. Ne yani sanki beceri

Ayy biz çocuk için tedaviye başlayacağımız zaman kv tv de o reklamlarda olan ilaçlardan alın demişti daha ucuz yöntem diye
Bende ilk evlendigim de doğum kontrol hapı kullanıyordum kaynanam ne gerek var kendini kısır edeceksin sonra bir de olsun diye bi ton para dokeceksin demişti. Valla krize sokar bunlar insanı.

İnşallah bizler böyle kaynanalar olmayız

Ayy allah göstermesin canım ya. Yok yok inşallah olmayız.
Gerçi benim kv de ben şunu bunu çektim ben çektirmiyorum deyip kendi çektiren tür tabi o çektirmiyor kendince

Evet dönüm noktam oğlumda lohusalığıma denk geldi :))) bir kovma bir bağrış çağrış bir sinir krizi herşeyi çözdü :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…