- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #39.981
Evet dönüm noktam oğlumda lohusalığıma denk geldi :))) bir kovma bir bağrış çağrış bir sinir krizi herşeyi çözdü :)))))
Sorsan benimki de kanatsız melek ağzı var dili yokAyy allah göstermesin canım ya. Yok yok inşallah olmayız.
Gerçi benim kv de ben şunu bunu çektim ben çektirmiyorum deyip kendi çektiren tür tabi o çektirmiyor kendince
Lohusalik sendromu ayağına ayarı vermek lazım aslindaBakalım bizim lohusalık dönüm noktası olacak mı
Lohusalik sendromu ayağına ayarı vermek lazım aslindabiraz gözleri korkar belki
Neyse bu kaynanaların marifetleri anlat anlat bitmez canlar. Hepinize hayırlı geceler öpüyorum çokça
Bnmki de akşam bz park yatakta mi yattık aramizda yatar az büyüsün koltukta yatar alinacksa besik Alalim diyo.ya dedm besik fazla masraf bsy az kullanılıyor bn de bilir hep besik hem park yatak demeyi dedm.bn sana sadece park yatak diyrm kaç yasuna kadar kullanck dedm haa tamam o zmn diyo.bzm de daha kimse bsy almadı ne alincak diye soran da yoj zoruna gidiyor insanın iki taraftan da ilk torun ve cok istenen bir bebekti bn hamile kalamadigim için.ama bsy almaya gelince çene ler kapanıyorAyy benim kv de. Kendi annemler yeğenime bisiklet almış bana onu anlatıyor bende çocuklar ne kadar mutlu oluyor size de örnek olsun dedim daha bisiklete vakti var dedi dedim bisikletten öncede alınması gerekenler var dedim hele bi doğsun sevelim toruna alışalım dedi. Aldığımız kıyafetleri gösterdi eşim doğmadan ne kadar şey almışsınız dedi. Ayy madem kendin almıyon alana niye laf ediyon. Aynı ya türler hiç değişmiyoreşinde biraz annesinin yetişimi etkisinde galiba. Kendi anası babası bişi almazsa benim anam babam niye alsın.. İnsan gücünün de bi sınırı var arabayla bunu kolaylaştırmak varken. Eskiyle kıyaslanacak devir de değiliz
aynen canım, yarın gidersen ama bulursun. içinde bayağı bir şey var. B BlackandBlack canım sende yazıyı gördünmü. dün akşam gittim aldım ama çok yok dediler. hafta sonuna kalmayabilirBen gidemedim yatuh yarın kesin gitmem lazım o Zaman kalmayabilir
Klasik kvhepsi bi arada alındığında maddi olarak fazla tutar bu da zorlar diye biz aylara böldük alınacakları. Malum doğum hastane ücreti derken sonrası da masraflı eşin 2 dk ödeye bilecekse hatırlat ona. Ya da annesi alıverecekse. Yaa şu kv laflarına sinir oluyorum bişi almazlar alana engel olurlar
Ben ferro sanol duodenal kullanıyorum tatlım sabah akşam , Allaha şükür hiç kabız yapmadı
şimdi muhabbete orta yerinden dalıcam canım ama ne demek ya hele bi alışalım sevelim!!! doğunca da gösstermiceksin resmen böyle insanlaratorun bu doğması mı lazım sevmen için
Kızlar çok kötüyüm öğlen 2 de sancılarım başladı. Doktora gittim serviks boyuna baktı 3.4 cm alt sınırda dedi.Proluton depot iğne vuruldm. Progestan fitil verdi.Akşamları atacaksın dedi.Nst sancı 45 çıktı. Eve geldim ağrı daha da arttı. Ben medikal park gittim.
Şu an Periyodik aralıklarla sancı girip geçiyor. Acaba doktoru mu arasam yoksa ege Üniversitesi hastanesine mi gitsem bilemedim. Offf daha bebeğim çok küçük.Rabbim kötü şeyler Yaşatma nolur.
Maşallah miniğine. Rabbim nazarlardan korusun...kizlar bugun bizim gorus gunuydu 28 +2 de boyu 37 cm kilosu 1.135 gr uc boyutluyla cok net yuzunude gorduk ama agzi burnu ayni babasi ya burnu bana benzesin niye ne kadar dua etmistim neyse saglikli olsunda. bide kan uyusmazligi ignemizi olduk. normalde 30. haftada ciger gelistirici olcaktim bugun sordum gerek yok gibi dedi gayet rahat gorunuyosunuz erken dogum riski yok dedi cok sukur. insallah sancisi cikan arkadaslarda hemencecik atlatir vaktinde saatinde kavusuruz hepimizde bebislerimize
Canım ben gittim ebebek bostancıya karnımı gösterdim aldım sordum elinizde daha çok varmı diye çok yok dediler. Yani haftasonuna kalırmı bilmiyorum? Bana birde dergi alacaksınız bununla 8 tl dediler bende şaşırdım, sonra diğer kasiyer yok öyle bir şey yok almasanızda olur dedi yani 5 dk benim beynimi error verdirdiler neyse zaten benim dergi okumaya vaktimmi var
Beni de listeye ekler misiniz
Sehir ankara yaş 27 ilk bebek sat 3.2.2016
Para bizimkilerin de püf noktası. Eşim normalde ailesine düşkün bi tip idi ama asker de eşimi yalnız bıraktılar maddi olarak.
Düğün zamanı da aynısını yaptılar benim, ev alacağız dedik almayalım diye uğraştılar benim babam çekiverdi kredi eşimde bu olanlardan sonra ailesini savunamıyor.
Ailemi boşver ben varım diyor belki o zor zamanları yaşamasak şimdi ailesinin etkisinde kalırdı.
Kendi aileme borcumuz var evden dolayı ama annem yine de bebeğin herşeyini alın bize olan borcunuzdan düşün diyor biz kabul etmiyoruz kv ler bişi almazken niye benim ailem alsın.
Ayrıca gerçekten İstanbul da hastanelerin hali malum sakın boşver o kadını. Hem doğum stresi hemde o an ki psikolojiyle zor doğur çık olmuyor.
Ben diyorum mesela İstanbul değil bolu da olsam kesin devlette doğururum ama istanbulda zor hele ki yakında olan devlette çok zor
allah allah benimki çok hareketli normalde ama biraz gamsız mı olucak ki acep?? hiç öyle sese mese tepki vermedi şimdiye dek ya da ben farketmedim :)) sadece bi kez ablamların binanın önünde silindir iş makinesi çalışıyodu deprem etkisi yaratıyo o mübarek de malum.. hay ben sizin yapacağınız işi der gibi sert bi döndü arkasını bizim paşa o kadar
Siz burda konustukca benim ruyama girmis.aynen canım, yarın gidersen ama bulursun. içinde bayağı bir şey var. B BlackandBlack canım sende yazıyı gördünmü. dün akşam gittim aldım ama çok yok dediler. hafta sonuna kalmayabilir
Günaydın güzel anneler... Ne güzel bir gün değil mi? Neden bilmiyorum bugün çok dinç ve neşeliyim... İnşallah patronum bu mükemmel ruh halimi bozmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?