bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Neyse bu kaynanaların marifetleri anlat anlat bitmez canlar. Hepinize hayırlı geceler öpüyorum çokça

ebyar yaren92 aynen lohusalık Ayağına vereceksin ayarı ama sonrasında da asla numara yaptığını çaktırmayarak deli ye bağlayacaksın :))) ama dedim ya numara olacak çünkü lohusalıkta gerçekten bir etkilenilirse Allah korusun uzun Zaman etkisi geçmiyor

Ayy inşallah sorunsuz geçer o dönem. Ara ara acaba beni neler bekliyor diye geliyor aklıma o dönem için. Gelme deme gibi bi ihtimal yok geçen hafta doğsun sevelim alışalım diyen kadın torun sevdasına gelecek. Evde eşyaların yeri konusunda ayrımcılığa düşen biz çocuk bakım konusunda hayli hayli düşeriz

Bnmki de akşam bz park yatakta mi yattık aramizda yatar az büyüsün koltukta yatar alinacksa besik Alalim diyo.ya dedm besik fazla masraf bsy az kullanılıyor bn de bilir hep besik hem park yatak demeyi dedm.bn sana sadece park yatak diyrm kaç yasuna kadar kullanck dedm haa tamam o zmn diyo.bzm de daha kimse bsy almadı ne alincak diye soran da yoj zoruna gidiyor insanın iki taraftan da ilk torun ve cok istenen bir bebekti bn hamile kalamadigim için.ama bsy almaya gelince çene ler kapanıyor

aynen bizde öyle yaptık. ay ay çok dokunmadı bana, şimdi tek tük şeyler kaldı onlar bile ne çok geliyor bana. neyse ki çoğu şeyini almışım diyorum. kv ler bir şeye karışmazsa çatlarlar.. ^.^

Ben ferro sanol duodenal kullanıyorum tatlım sabah akşam , Allaha şükür hiç kabız yapmadı

bende genoferon kullanıyorum. öncedende kabızlık sorunum hiç yoktu ilaçtan sonrada sürekli daha çok wc ye çıkar oldum. neyseki kabız olmadım. berbat bir şey gerçekten.

şimdi muhabbete orta yerinden dalıcam canım ama ne demek ya hele bi alışalım sevelim!!! doğunca da gösstermiceksin resmen böyle insanlara torun bu doğması mı lazım sevmen için

doğunca inanacaklar sanırım, şaka falan sanıyorlar herhalde. valla bizde de benim kv bebişi öğrendiği günden veri örgü ile pembe yelek örüyor oda o ara cinsiyet belli değildi elinde o vardı dedim ben kız istiyorum ama ya erkek olursa? :) hatta sonra kzı olduğunu öğrenince haberi verirken artık yün yeleği giydirebiliriz demiştim :) dün gittik hala örüyor dedim anne banamı örüyorsun çocuğamı? atkı örmüş boyu kadar :) dünde eşime para vermiş bir şeyler alın diye. bize tam net para lazım kalmış 2,5 ay 200 200 ne alıcaz öyle. zor valla zor. annem desen o sadece kıyafet alsın, cicili bicili oda işin eğlence kısımında. kaldımı hep büyük şeyler yine düğündeki gibi bize

Canım nasılsın? Nasıl oldun? Umarım yolundadır her şey. Seni merak ediyoruz, bizi habersiz bırakma lütfen. Bir de magnezyum tableti iyi geliyormuş diye biliyorum. Bir arkadaşım ikizlerini erken doğumdan kaybetmişti, rahim ağzı yetmezliği varmış fark edememişler. Sonra oğlunda da aynı belirtiler gösterince doktor doktor gezmiş de en sonun da bir prof fark etmiş durumu. Yatak istirahati ve magnezyum tableti vermiş. Günde 2 tane sabah akşam magnezyum tableti içmiş, sancıları bayaa azalmış. Sen de Dr.una bir sor istersen canım...

Maşallah miniğine. Rabbim nazarlardan korusun... Sağlıkla, sıhhatle zamanında gelir inşallah canım

Sağ ol canım benim. Ne yapalım, kısmet. Kalmazsa yapacak bir şey yok. Hafta içi gitmem imkansız çünkü

Beni de listeye ekler misiniz
Sehir ankara yaş 27 ilk bebek sat 3.2.2016

Aramıza hoş geldin canım... Rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Bolu'nun kadın doğum hastanesi gerçekten özel hastane gibi. Ablam ilk bebeğinde Bolu'da görevdeydi ve orada doğum yapmıştı. Özel oda tutmuştu eniştem ve gerçekten özel hastane gibi hizmeti vardı... Ben de Bolu'da olsam devlette doğum yapabilirdim :)

Geçen gün bir arkadaşım ninni göndermiş ufaklığa dinlet, bizim ufaklık bu ninniye çok tepki veriyor diye. Dinlettim oğluma gerçekten çok tepki verdi. Ya çok sevdi ninniyi ya da yeter anne kafamı ütüledin diye tepikledi Bilemiyorum artık verdiği tepkinin manasını :) Ama bizimki de ne benim sesime ne de babasının sesine hiç tepki vermiyor. Çok cool takılıyor yaramaz

aynen canım, yarın gidersen ama bulursun. içinde bayağı bir şey var. B BlackandBlack canım sende yazıyı gördünmü. dün akşam gittim aldım ama çok yok dediler. hafta sonuna kalmayabilir
Siz burda konustukca benim ruyama girmis.
Bana kargoyla ozel evime kadr geliyo bi koli urun.hemde icindekiler buyuk boy urun ve 1 yillik ihtiyaci karsilanmis kadar cok vrdi kolide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…