bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
:)) olsun canım iyi trafından bakarsak yine de iki taraf da kendilerince bişiler yapmaya çalışıyolar :) tabii çocuğun daha cinsiyeti belli olmadan direk cinsiyet farkı ortaya koyan renklere falan dalınması pek hoş olmuyo .. annem en son geçen ay hala kız bebek bandanalarına bakıyodu anne benim balık 12.haftadan beri yaya yaya gösteriyo artık bu bandanayı da oğlumun bi tarafına takarsın dedim bi daha son oldu artık alıştı erkeğe

hangi ninniymiş ki o ben de dinletsem bizim gamsız da tepki verir belki :))

ahahahah öyleler maalesef. biz de ilginç olan kv min hissettiği erkekti ama kız şapkası örüyordu. annemin hissettiği kızdı ablamın oğlunun mavi süslerini ve kıyafetlerini veriyordu. yani ben onların yüzünden kusmalar bir yandan hiç bir şey hissedemedim. bebek olayı olunca gerçekten çok değişik şeyler oluyormuş ^.^

o ne bee totem mi yapıyolar acaba kendi çaplarında bunu hissediyorum ama tersini yapıyım belki tersi çıkar :)) valla alem oluyolar ya

günaydın canım. ne mutlu sana. yarında cuma malum ondandır birazda o mutluluk ^.^

Tabi canım büyük sebebi yarının Cuma olması

hangi ninniymiş ki o ben de dinletsem bizim gamsız da tepki verir belki :))

Bu canım ninni. Bizim ki kımıl kımıl oynuyo bunda :)

hmmm demek ki bugün iyileştin canım

Çok şükür canım, bugün oldukça iyiyim. Bu defa da koca hastalandı. Ondan bana geçmez inşallah bir daha :)

evde eşyaların yerine karışmak mı?? senin evindeki eşyaların mı yuh artık!! gerçi du kız ben niye şaşıırıyorum ki sanki benim kv finlandiyalı benimki de büyük gelininin kullandığı çamaşır suyu markasına kadar karışır benim eşimden çekinmeseler benim de bu yumuşak salak yüzüm yüzünden kesin karışırlardı gerçi yok be o kadarına izin verirmiydim ki?? vermez miydim yoksa

Günaydın yorgun ve uykulu bir sabah gece çok geç uyuyabildim ki saat üç gibi burun kanamasıyla uyandım sabaha karşı da üst karında şiddetli ağrı eşime söyledim ama dün yediğim çiğ köfteden bahsetmedin alakası var mıdır yoktur yoktur birde dayanamayıp içtiğim bir bardak turşu suyu onun da alakası yoktur dimi

Benim kv dede oglan olcak oglan olcak diye kafayi yiyodu hayir yani oglan olsa ne kiz olsa ne oglan olunca seni daha mi cok sevecek tabiki de hayir oyle bi beyin yapisi varki eltimin oglanlar onu seviyo ada nefret ediyo diye sirf yatip kalkip erkek olsun diye dua etti yemin ederim

Gözünüzü korkutmayayım ama zor kızlar lohusalık çok zor bir yandan Bebek bir yandan evde Anneler şu nerde bu nerde neden bunu buraya koydun aman şöyle olmaz gibi eleştiriler bazen diyorum kimseye ses etmeden tatile diye gidip doğursam bir ay sonra gelsem oh ne rahat

Bizde de tam tersi kız sevdalısı bir kayınvalide ilk oğlumda kesin oğlan dememize rağmen gitmiş pembe birsürü kıyafet getirmiş battaniye de pembe eşim sinir oldu hakkaten totem yapar gibi şimdi tembihledik bak sakın cinsiyet dışı renkler getirme diye

Offf kuzum burda sinir krizleri buhranlar gecircem o kadar iyi biliyorum ki keske bende oyle kacip gidip bi yerde dogurup 40 imi cikarip oyle gelebilsem

Hasta midir nedir bunlar yaa baska isleri gucleri yok mu bizim cocuklarimizdan baska

bi saattir tekmeliyodu durdu bu ne la dedi galiba hatırladım bunu kayahanın küçük kızına yaptığı besteydi bu..eşine de geçmiş olsun canım sana bulaşmaz ama sanırım daha yeni atlattın nasılsa hastalığı.. bu arada rahmetli kayahancım kendine torpil geçmiş şarkının babalı kısımlarında kendi hemen soloya bağlıyo anneli bölümler beraber bak şimdi ölmüş adamı dört döndürdüm mezarında :))

Offf kuzum burda sinir krizleri buhranlar gecircem o kadar iyi biliyorum ki keske bende oyle kacip gidip bi yerde dogurup 40 imi cikarip oyle gelebilsem
Senin benim gibi ikinciyi doğuracaklar başına gelecekleri daha iyi biliyor ve daha çok stres oluyor sanki dün eşim eve geç geldi oturdum ağladım sen çocuk doğunca da böyle olacaksın beni annelerle bırakıp geç geleceksin diye sonrada uyku tutmadı sinirden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…