- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #40.001
:)) olsun canım iyi trafından bakarsak yine de iki taraf da kendilerince bişiler yapmaya çalışıyolar :) tabii çocuğun daha cinsiyeti belli olmadan direk cinsiyet farkı ortaya koyan renklere falan dalınması pek hoş olmuyodoğunca inanacaklar sanırım, şaka falan sanıyorlar herhalde. valla bizde de benim kv bebişi öğrendiği günden veri örgü ile pembe yelek örüyor oda o ara cinsiyet belli değildi elinde o vardı dedim ben kız istiyorum ama ya erkek olursa? :) hatta sonra kzı olduğunu öğrenince haberi verirken artık yün yeleği giydirebiliriz demiştim :) dün gittik hala örüyordedim anne banamı örüyorsun çocuğamı? atkı örmüş boyu kadar :) dünde eşime para vermiş bir şeyler alın diye. bize tam net para lazım kalmış 2,5 ay 200 200 ne alıcaz öyle. zor valla zor. annem desen o sadece kıyafet alsın, cicili bicili oda işin eğlence kısımında. kaldımı hep büyük şeyler yine düğündeki gibi bize
Siz burda konustukca benim ruyama girmis.
Bana kargoyla ozel evime kadr geliyo bi koli urun.hemde icindekiler buyuk boy urun ve 1 yillik ihtiyaci karsilanmis kadar cok vrdi kolide
hangi ninniymiş ki o ben de dinletsem bizim gamsız da tepki verir belki :))Canım nasılsın? Nasıl oldun? Umarım yolundadır her şey. Seni merak ediyoruz, bizi habersiz bırakma lütfen. Bir de magnezyum tableti iyi geliyormuş diye biliyorum. Bir arkadaşım ikizlerini erken doğumdan kaybetmişti, rahim ağzı yetmezliği varmış fark edememişler. Sonra oğlunda da aynı belirtiler gösterince doktor doktor gezmiş de en sonun da bir prof fark etmiş durumu. Yatak istirahati ve magnezyum tableti vermiş. Günde 2 tane sabah akşam magnezyum tableti içmiş, sancıları bayaa azalmış. Sen de Dr.una bir sor istersen canım...
Maşallah miniğine. Rabbim nazarlardan korusun...Sağlıkla, sıhhatle zamanında gelir inşallah canım
Sağ ol canım benim. Ne yapalım, kısmet. Kalmazsa yapacak bir şey yok. Hafta içi gitmem imkansız çünkü
Aramıza hoş geldin canım... Rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Bolu'nun kadın doğum hastanesi gerçekten özel hastane gibi. Ablam ilk bebeğinde Bolu'da görevdeydi ve orada doğum yapmıştı. Özel oda tutmuştu eniştem ve gerçekten özel hastane gibi hizmeti vardı... Ben de Bolu'da olsam devlette doğum yapabilirdim :)
Geçen gün bir arkadaşım ninni göndermiş ufaklığa dinlet, bizim ufaklık bu ninniye çok tepki veriyor diye. Dinlettim oğluma gerçekten çok tepki verdi. Ya çok sevdi ninniyi ya da yeter anne kafamı ütüledin diye tepiklediBilemiyorum artık verdiği tepkinin manasını :) Ama bizimki de ne benim sesime ne de babasının sesine hiç tepki vermiyor. Çok cool takılıyor yaramaz
ahahahah:)) olsun canım iyi trafından bakarsak yine de iki taraf da kendilerince bişiler yapmaya çalışıyolar :) tabii çocuğun daha cinsiyeti belli olmadan direk cinsiyet farkı ortaya koyan renklere falan dalınması pek hoş olmuyo.. annem en son geçen ay hala kız bebek bandanalarına bakıyodu anne benim balık 12.haftadan beri yaya yaya gösteriyo artık bu bandanayı da oğlumun bi tarafına takarsın dedim bi daha son oldu artık alıştı erkeğe
o ne bee totem mi yapıyolar acaba kendi çaplarında bunu hissediyorum ama tersini yapıyım belki tersi çıkar :)) valla alem oluyolar yaahahahahöyleler maalesef. biz de ilginç olan kv min hissettiği erkekti ama kız şapkası örüyordu. annemin hissettiği kızdı ablamın oğlunun mavi süslerini ve kıyafetlerini veriyordu. yani ben onların yüzünden kusmalar bir yandan hiç bir şey hissedemedim. bebek olayı olunca gerçekten çok değişik şeyler oluyormuş ^.^
hmmm demek ki bugün iyileştin canımGünaydın güzel anneler... Ne güzel bir gün değil mi? Neden bilmiyorum bugün çok dinç ve neşeliyim... İnşallah patronum bu mükemmel ruh halimi bozmaz
günaydın canım. ne mutlu sana. yarında cuma malum ondandır birazda o mutluluk ^.^
hangi ninniymiş ki o ben de dinletsem bizim gamsız da tepki verir belki :))
hmmm demek ki bugün iyileştin canım
Evet canim bundan bizimkideMcada in de bu markaydı ama aynı modell miydi hatırlamıyorum
evde eşyaların yerine karışmak mı?? senin evindeki eşyaların mıAyy inşallah sorunsuz geçer o dönem. Ara ara acaba beni neler bekliyor diye geliyor aklıma o dönem için. Gelme deme gibi bi ihtimal yok geçen hafta doğsun sevelim alışalım diyen kadın torun sevdasına gelecek. Evde eşyaların yeri konusunda ayrımcılığa düşen biz çocuk bakım konusunda hayli hayli düşeriz
Benim kv dede oglan olcak oglan olcak diye kafayi yiyodu hayir yani oglan olsa ne kiz olsa ne oglan olunca seni daha mi cok sevecek tabiki de hayir oyle bi beyin yapisi varki eltimin oglanlar onu seviyo ada nefret ediyo diye sirf yatip kalkip erkek olsun diye dua etti yemin ederimahahahahöyleler maalesef. biz de ilginç olan kv min hissettiği erkekti ama kız şapkası örüyordu. annemin hissettiği kızdı ablamın oğlunun mavi süslerini ve kıyafetlerini veriyordu. yani ben onların yüzünden kusmalar bir yandan hiç bir şey hissedemedim. bebek olayı olunca gerçekten çok değişik şeyler oluyormuş ^.^
Valla tepikliycektim cekil basimdan bakisi atiyorum gitmiyo hani geri cekiliyorum biraksin diye gitmiyo en son birakirmisin anne dedimay zaten memeni tutan bi insana sevgiyle yaklaşman imkansız şekerim bırakır mısınız anneciğim memişimi denmez ki o lohusalık siniriyle kovalanır
Gözünüzü korkutmayayım ama zor kızlar lohusalık çok zor bir yandan Bebek bir yandan evde Anneler şu nerde bu nerde neden bunu buraya koydun aman şöyle olmaz gibi eleştiriler bazen diyorum kimseye ses etmeden tatile diye gidip doğursam bir ay sonra gelsem oh ne rahatevde eşyaların yerine karışmak mı?? senin evindeki eşyaların mıyuh artık!! gerçi du kız ben niye şaşıırıyorum ki sanki benim kv finlandiyalı benimki de büyük gelininin kullandığı çamaşır suyu markasına kadar karışır benim eşimden çekinmeseler benim de bu yumuşak salak yüzüm yüzünden kesin karışırlardı gerçi yok be o kadarına izin verirmiydim ki?? vermez miydim yoksa
Bizde de tam tersi kız sevdalısı bir kayınvalide ilk oğlumda kesin oğlan dememize rağmen gitmiş pembe birsürü kıyafet getirmiş battaniye de pembe eşim sinir oldu hakkaten totem yapar gibi şimdi tembihledik bak sakın cinsiyet dışı renkler getirme diyeBenim kv dede oglan olcak oglan olcak diye kafayi yiyodu hayir yani oglan olsa ne kiz olsa ne oglan olunca seni daha mi cok sevecek tabiki de hayir oyle bi beyin yapisi varki eltimin oglanlar onu seviyo ada nefret ediyo diye sirf yatip kalkip erkek olsun diye dua etti yemin ederim
Offf kuzum burda sinir krizleri buhranlar gecircem o kadar iyi biliyorum ki keske bende oyle kacip gidip bi yerde dogurup 40 imi cikarip oyle gelebilsemGözünüzü korkutmayayım ama zor kızlar lohusalık çok zor bir yandan Bebek bir yandan evde Anneler şu nerde bu nerde neden bunu buraya koydun aman şöyle olmaz gibi eleştiriler bazen diyorum kimseye ses etmeden tatile diye gidip doğursam bir ay sonra gelsem oh ne rahat
Hasta midir nedir bunlar yaa baska isleri gucleri yok mu bizim cocuklarimizdan baskaBizde de tam tersi kız sevdalısı bir kayınvalide ilk oğlumda kesin oğlan dememize rağmen gitmiş pembe birsürü kıyafet getirmiş battaniye de pembe eşim sinir oldu hakkaten totem yapar gibi şimdi tembihledik bak sakın cinsiyet dışı renkler getirme diye
bi saattir tekmeliyodu durdu bu ne la dedi galibaTabi canım büyük sebebi yarının Cuma olması
Bu canım ninni. Bizim ki kımıl kımıl oynuyo bunda :)
Çok şükür canım, bugün oldukça iyiyim. Bu defa da koca hastalandı. Ondan bana geçmez inşallah bir daha :)
sen memnundun dimi kuzu bundan??Evet canim bundan bizimkide
Senin benim gibi ikinciyi doğuracaklar başına gelecekleri daha iyi biliyor ve daha çok stres oluyor sanki dün eşim eve geç geldi oturdum ağladım sen çocuk doğunca da böyle olacaksın beni annelerle bırakıp geç geleceksin diye sonrada uyku tutmadı sinirdenOfff kuzum burda sinir krizleri buhranlar gecircem o kadar iyi biliyorum ki keske bende oyle kacip gidip bi yerde dogurup 40 imi cikarip oyle gelebilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?