bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
valla zor bi dönem olucak orası kesin biz de karışma potansiyelleri fazzzlasıyla var.. ben ilk evlendiğimde adamakıllı perde bile alamadık herşeyi kendimiz yaptığımız için bi seneyi geçik sabrettim tam konusunu açıyorum bi gün eşime görümcem de yanımızda daha eşim ağzını açmadan atlamaz mı aaaaaaaa evin yolunu şaşırırsınız vallahi bi durun biraz diye!!! sanki ondan bişey istiyen var döndüm müsaade edersen bi kocamla konuşmak istiyorum abla dedim bunun yanısıra eşimin kanlı gözleriyle kendisine bakması da baya etkili oldu sanırım :)))

Lüzumsuz insanlar destek olacaklarına köstek oluyorlar çalışıp kazanıyoruz yine de kendilerinde söz Hakkı buluyorlar ya ben anlayamıyorum

Igrenc olup olmadik yerde aciyo zaten midem bulaniyo o sarkik seyleri gorunce bide seninkinden buyuk diyo gerizekali
hahahahaa benimkinin öyle bi şansı yok çünkü benimkiler en az onunkiler kadar var ayrıca çok da güzeller yaşına göre :/ lanet olsun dostum sabah sabah canım sıkıldı :/

hahahahaa benimkinin öyle bi şansı yok çünkü benimkiler en az onunkiler kadar var ayrıca çok da güzeller yaşına göre :/ lanet olsun dostum sabah sabah canım sıkıldı :/
Iyyy pis memeleri onlarin olsun inan igreniyorum midemi bulandiriyo kadin cok yanlis belki dusunduklerim ama napiyim icim kalkiyo

Lüzumsuz insanlar destek olacaklarına köstek oluyorlar çalışıp kazanıyoruz yine de kendilerinde söz Hakkı buluyorlar ya ben anlayamıyorum
aynen canım.. bi de sanki bazı özel durumlarda mesela düğün çocuk gibi bunu bi ego yarışı gibi görüyolar hadi bakalım yarıştırıyoruz kızın ailesi mi daha baskın oğlanın ailesi mi ?? yoksa biz gayet iyiydik yıllardır uzak mesafeli ve tatliş sevgi pıtırcıkları gibiydik taa ki görümcemin içindeki canavar hortlayana kadar

Babysi bizim ev olayları biraz değişik ben kv ile oturdum sonra onlar gittiler ama biz onların evindeyiz. Yani bu sürecin böyle ilerlemesinin nedeni bu. Yoksa bu kadar sakin yapılı bi insan değilim aynı evde olunca illa göz yumuluyor
Aman eşinden çekinsinler zaten kavga kıyamette kopsa ne de olsa evlatları ama bizle iki laf olsa ömürlük çekişme.

Aha evet bide o var cocgu benim annemden kiskanmma hic unutmam 40 banyosunu yaptiriyolar kaynanam yikiyodu annemde elini adanin yuzune goturdu su kacmasin diye cocugun yuzune anneme x hanim dokunma dedi o an patladim yeter birak bitti yuz kere mi sabunlayacaksin dedim kaynanama ortam buz kesti o an tepigi basip devirmedigime dua etsin o kuveti kovayi cok sey yasadim kizlar cok simdi kimseye elletmiycem ben yikiycam oglumu 40 banyosunu filan

haaa aynı evdeyken o kaçınılmaz doğru.. iyi artık ayrıymışsınız canım boşver eşin de seni anlıyo sallamaya çalış

ayyyy bu ilk banyo merasimi nedir yaaa vallahi hristiyanlar vaftiz törenlerine bu kadar önem vermiyolar bi gün eşimin ailesindeydik bunlar işte eşimin 5 yeğeni var hepsinin ilk banyosunu kv yaptırmış bunu anlatıyolar ballandıra ballandıra.. ablamın çocuklarını da hep annem yıkadı bizimkini de o yıkar herhalde dedim aynı buz gibi ortam bizde de olmuştu hayır ben de kv olucam kısmetse ilerde ama şunu biliyorum her kadın kendi annesiyle rahat eder ha ben yardım teklifimi yaparım ben her zaman arkanızdayım destek olurum msjı veririm ama o yapmasın ben yapıcam falan.. star wars a çevirmenin anlamı yok ortalığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…