bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gunaydin kizlar. Benim 3 4 gundur uyandigimda damagim dudaklarim ve yuzum sis uyaniyorum. 1.5-2 saate iniyor ama o iki saaylik surec cok canimi sıkıyor. Tuzluda yemiyorum 4 lt su da iciyorum halbusu.

Gecmis olsun canim.cig kofte birsey yapmaz fazla abartmadiysan tabi ama tursu suyu pek de masum degil canim.bi kac gundur bende yiyorum cig kofte ama en fazla 3 tane.cig kofte tuzlu tursu suyu da oyle biraz burnunun knamasina etken olmslrdir.tansiyonun nasil suan nasilsin

Ne yazık ki öyle oluyor bi torun olsun olsun diye konuşulur hadi kötü niyet olmasa da için acır bazen bu süreçte ama torun olur kimsede heves görememek.. Ben biraz müdanasız biriyimdir ama yine de insan bekliyor ilgi, o heyecanı onlarda da görmek.
Bakalım doğsun hayırlısıyla bi sevip alışsınlarmış sonra ne olacak

Dün esime diyiverdim askim mumkunse dogumdan sonra annen gelmesin pek buralara mumkunse dedim surat salladi kasigi catali firlatti masaya gitti iceri ohh iyi oldu gelmesin anasi
bitanem mutlaka çok zor şeyler yaşamışsındır seni yargılamıyorum sakın yanlış anlama ama böyle tepkiler verirsen daha bişey olmadan haklı olduğun halde sen haksızsın huysuzluk yapıyosun gibi görünmez mi?? eşinle iyice papaz olmak da cabası zaten anladığım kadarıyla benim kadar yumuşak yüzlü diilsin mesela mesafeni tavrını koyarsın ooohhh miss

Aslinda cok uyumluyum ama sevdiklerim soz konusuysa pantere donusuyorum kuzum aynen su ilk banyo mevzusnu kimselere birakmayin kuzu kendin yika bak bu ne ya alt tarafi bi banyo abartip duruyolar

Günaydın canlar. Yine dertleriniz depreşmiş bakıyorum kimse için kendinizi üzmeyin kızlar çünkü bazen eşinizde olsa üzüldüğünüz kişi deymiyor yani
Bu arada bizde daha alışveriş yapmayan gillerdeniz, erkenmiş daha Ben de kendimi bayramdan sonraya ayarladım bakalım. Hem kışlık kıyafetler de çıkmış olur.
Bir de kızlar yarın kardiyoloji ve perinatoloji randevum var dua edin bana birşey çıkmasın inşallah. Öpüyorum hepinizi...

Gunaydin kizlar. Civilin internet sitesine baktim agashi marka moduler bebek besigi 60x120 besik 289 tl den 199 tl ye dusmus kullanan arkadaslara sordum kurulumu cok kolaymis 4 yasina kafar kullanio dediler tekerlekli tekerlekleri kaldirdigimiz zaman sallanma ozelligide varmis. Sanirim bunlardan alcam

İnan hiçbdüşğnmemiştim ama çiğ köfte alırken öyle güzel koktu ki birde sıcaklardan çok iyi geldi iyiyim şimdi hafif geniz akıntısı var dün burnum kanıyor ama ben hala uyumak için uğraşıyorum çocuk olunca ne olacak bu gece uyanmaları hiç bilmiyorum

ne güzeeeellllll gözlerim doldu keşke ben de aileme yakın olsaydım
Kıyamam ama sana az kaldı doğumdan sonra bol şenlikli kahvaltılar olacak kaynana bir yerde anne bir yerde babalar tv karşısında... Oh şenlik var boşver yalnızlığın tadını çıkar sen yinede

Canım ben o ürünü gördüm mağaza da. Hatta geçen gün eşimle maddi durumdan dolayı acaba onu mu alsak dedik. Kurulumu gerçekten basit 2 katlı görseli de güzel ama hafif bi ürün yani çocuk tutunup ayaklansa yan yatar gibi geldi bana. Sonra aynı sitede alt taraflarda aksesursız park yatak gördüm o da aynı fiyat ve şuan fikrim o yönde..

Canlar su logusalik mevzusunu acmayin nolur.anilar depresiyor deprestikce acaba bu sefer nolcak diye dusun dur artik.

Aynen ya burnumdan getrdi coxuk çocuk.sıkıntı kndi oğlunda olsa acaba o kadr konusur muydu.tüp bebek yaptrdim bz tüp bebek istemeyiz.oldu gülüm.ameliyat olurm niye oZelde devlette olsun.yalnz bunu konuşurken 1 lira bile vermediler bize.konuşma hakkını nasıl buluyorlar anlams değilim 20 mlyara yakın paramz gtti snra da niye eviniz yok niye arabanız yok çok sinirliym bu siralar yaaaa.doğumda da annem kalsin onlar da ailecek görüp gtsin ler. Ev küçük zaten anca bir kişiye yer var.bnm hevesimi kimsede göremiyorum komşum daha çok hevesleniyor.annem de kayinvalidem de o kadr hevesli değil uzak olduğum için hrhlde anlamıyorum çok sinirleniyrm. Oğlum bnm için çok değerli o kadr bekledm tup bebek olmadı bütün umutlarım tukenmsken Allah bize verdi onu hc tedavisiz.eşime diyorm olsun diyo bz değer veriyorz oğlumuza o yeter diyo.doğunca da bnden çok sahiplenecek smdi bsy ihtiyacınız var mı demiyolar ama

Gunaydin kizlar. Benim 3 4 gundur uyandigimda damagim dudaklarim ve yuzum sis uyaniyorum. 1.5-2 saate iniyor ama o iki saaylik surec cok canimi sıkıyor. Tuzluda yemiyorum 4 lt su da iciyorum halbusu.

Az önce telefonda ki uygulama bunları diyordu bana. Bende bi kaç gündür silikonlu dudaklarla geziyor gibiyim.

Canım tavsiyen için çok sağol inan park yataklara hiç ısınamamıştım eşime gönderdim resmini oda beğendi çok hafif birşeye benziyor fiyatı da iyi hem de beyaz mantıklı geldi banada birde oğlumdan kalma 6 aya kadar kullanacağı sepet şeklinde sallanan beşik var bu da iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…