bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
B
bende daha onceden gormustum az once kullanan bi iki arkadasa sordum nasil dayanikli mi fln diye. Bi sorun yok dediler benek biraz buyudugu icin tabani alt kata koymuslar cocuk icin bi sikintisi olmamis hareketlenince cocuk. Ay ne zormus bu kararsizlik.

Benim kayınvalidem yeni evliyken çorap Çekmece'sini açmıştı çoraplar böyle konulmaz onu göstermişti evin heryerinde bakmıştı bir iç çamaşırlara bakmadı o kadar diyeyim yani..şimdi de sürekli söyler çamaşır suyuyla banyonu ov sararmış vs çok söyler teyzem diye tamam diyorum ama içim içimi yiyor yani..

Ya park yatagi bi iki arkadasa sordum zamanla yanlardaki cubuklari yatagin dertliginden dolayi yamuluo dediler. Yamulmuo diyenlerde oldu tabi kalitesine gore degisio demek ki. Kalitelilerde 400-500 tl bi de ne biliyim benimde senin gibi bi isinamadim. Bunu gorunce kullanan arkadaslarada hemen sordum onlarda memnunuz deyince aklim buna gitti. Yoksa aklimda buyuyen besik vardi ondada memnun olmayan cok isi vardi. Yarin kontrolum var gitmeden bi civil magazasina ugricam orda da varsa ayni fiyatsa ordan alirim yoksa internet sitesinden alirim

Aynen öyle olur bir doğsun senden çok istemiş gibi davranırlar hele birde senden bile sakınırlar bende buna sinir oluyorum ben karnımda taşırken yokluğunu yalnız başıma çekerken kimsenin haberi olmaz herkes hayatına devam eder benim için hayat durmuştur sanki ama doğunca herkes en çok ilgilenme telaşında olur sanki ben taşıyıcı anneydim.. Ay çok doluyum bu gün ya sinir oluyorum herşeye senin bebeğin ekstra kıymetli bak sakın moralini bozma rabbim vermiş ya çok şükür dünya kadar evin araban olsun evladın yoksa kıymeti var mı boşver yine kazanırsınız o paraları hiç düşünme

Hep aynı tablo.
Benimde ameliyat tedavi süreçleri cart curt herşeyi ödeyen biz ama laf eden onlar.
Benim eşimde aynısı biz seviyoruz oğlumuzu diyor bizde de iki tarafta bi duygu yok. He annem maddi olarak olanak sunuyor ama bu süreçte manevi desteğe daha ihtiyaç duyuyor insan.
Hepimiz de benzer yaşantılar..

Bn hep ozenirdm öyle tyzesi Halasi kayinvalide olunca ay ne rahat derdim ama fark etmiyor sanrim tyze likten cikip kayinvalidelige geçiş yapıyorlar bi kaç kişide de gördum esimin akrabalarında.

Günaydın kızlar dün geceki kv muhabbetlerinizi okudum inanın nasıl sinirlendim şuan niye böyle bunlar anlamıyorum benim eşimin aileside bu konuda çok duyarsızlar ancak telde 1 dk konuşmak için arar nasılsın vss vs göz boyamaya ama daha bi soran yok bişleye ihtiyacınız varmı bizde bişeyler alalım yokk bide bana soruyordu annen ne yapacak kız anneleri yapar ilk torunda dedim annem gerekeni yapar içimdende sen ne yapacaksın acaba dedim töbee sinirlerim zıpladı ya bak hatırladıkça. Allah annemden razı olsun bebeğin yatağı arabası mama sandalyesi kıyafet vs vs hep kadıncağız alıyor kv de bişeyler örüyormuş artık bakmadım hiç neler yaptığına düğün zamanı bana aldığı pazar işi şeylerdense hiç şaşırmam onları iyade ettim kendine ama şimdi bunu edemem de ay neyse uzun yazdım bende içimi döktüm kızlar kusura bakmayın ama çok doluyum bu ara onlara insan hiçmi sormaz bişey lazımmı vs diye

Beşik ve araba olayı çıkmaz sokak gibi

Tamam banada haber ver görünüşü gerçekte Nasıl olur mu. Büyüyen beşik asla önermem 7 sene önce 600 tl ye oğluma aldık hiç yatmadı diyebilirim sonra dedik büyüsün artık açalım bir açtık incecik çocuk rahat etmedi içine çok dar eni bizde çocuk odası alıp beşiği kapıcıya verdik şimdi yeniden alınması lazım çok para vermekte istemiyorum biraz büyüsün abisinin odasını ona yaparız abiye de genç odası alırız diye düşündük

Bn hep ozenirdm öyle tyzesi Halasi kayinvalide olunca ay ne rahat derdim ama fark etmiyor sanrim tyze likten cikip kayinvalidelige geçiş yapıyorlar bi kaç kişide de gördum esimin akrabalarında.
Can'ım bir yandan çok iyi kızım durmadığında bırakırım çok iyi bakar düşünceli bazen de bir laf söylüyor ben cevap Ta veremiyorum ya ömrü billah unutmuyorum o lafını 5 yıldır beni kıracak ne dediyse aklımda hepsi..

Hepinizin günü güzel geçsin inşallah biz bugün dışarı da olacağız o yüzden sanırım çok mesaj birikecek eşim dışarı çıktı 1 saat önce bana da hazırlan dedi ben telefon elimde hala aynı pozisyondayım sanırsam aile saadetim için artık yavaştan hazırlamam lazım hepinize hayırlı günler

Canım unutulmuyor kötü anılar asla bende doğumda gelecek bakalım yanıma inan çok korkuyorum olaysız bu işten kurtulayım diye hayır zaten çok doluyum bide lohusalık şimdi terslerim ben bunu sonra eşimle bul belayı anneciğime kötü davrandın diye yer beni

Bence uykuya daldı sıpa. Bak bu ninniyi dinletmeye devam et bence, sakinleştiriyor senin balığı. Anne karnında sakinleştiriyorsa doğduğunda da sakinleştirir diye düşünüyorum :)

Evet cnm yine hc br Maddi manevi destek yok ama bnden çok sahiplncek karisacak eminim.aynen öyle zaten ev arabanin hc bişeye yaramadığını çok güzel ogrndm bu süreçte bzm için önemli değil eşimle evladımiz sağlıklı olsun yeter ki umrumuzda değil ama sanrim kndi ovunmek istyor millete evleri arabaları var djye onu anladım. Evinize 6 mlyr giriyor nereye gdyor bu para onun hesabindalar niye birikmiyo ms bi daha bozacam ama sorun çıkmasın ayda yılda bir görüşüyoruz diyorm ama onun hırslari yüzünden kndjmi sinir edemem daha fazla.bn iyi niyetli davrandıkca tepeme bimdi Allaha şükür evimiz uzak hc istemiyrm kayinvalideyle aynı şehirde olmayı Allahım göstermesin.kesin kavga edilir yani cenesini tutmayı bilmiyolar.yüzlerine de söyluyorm aynı yrde olsak kavga ederz diye

Mümkün olduğunca sabırlı ol canım..yalnız kalmamaya çalış söylediklerini umursama tamam de geç yoksa etkilenirsen sütün de azalır.psikoloji çok önemli lohusalıkta

Aynen herkes oyle dedi kullanissiz dediler. Sende bak civil magazasina cunku bazen bi magazada olmasa da digerinde olabilio

Evet heyecanımi paylaşamadm maalesef hamilelikte.dogduktan snra da bn kmseyle paylaşmicam oğlumu.komşum hrkesten cok yoluni gozluyor babanne dedirtecem ona da ogluma:)kiskananlar catlasin:)

Mümkün olduğunca sabırlı ol canım..yalnız kalmamaya çalış söylediklerini umursama tamam de geç yoksa etkilenirsen sütün de azalır.psikoloji çok önemli lohusalıkta

sağol cnm inş bakalım hayır zaten aramız çok ii değil ben rol yapıyorum hep alınmasınlar diye eşimde doğumdan sonra annen bira kalsın sonra annem gelsin diyor sana baksın töbe töbe kaşınıyor illaki bende dedim ben zaten lohusayım bak sinirli olacam anneme laf söyelerim o unutur ben kızıyım ama annene söylesem oda unutmaz bende unutmam dedim anladı şükür yada inş anlamıştır :))

Öyle canım valla bisürü şey öğrendim ben de buradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…