- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #40.061
bende daha onceden gormustum az once kullanan bi iki arkadasa sordum nasil dayanikli mi fln diye. Bi sorun yok dediler benek biraz buyudugu icin tabani alt kata koymuslar cocuk icin bi sikintisi olmamis hareketlenince cocuk. Ay ne zormus bu kararsizlik.Canım ben o ürünü gördüm mağaza da. Hatta geçen gün eşimle maddi durumdan dolayı acaba onu mu alsak dedik. Kurulumu gerçekten basit 2 katlı görseli de güzel ama hafif bi ürün yani çocuk tutunup ayaklansa yan yatar gibi geldi bana. Sonra aynı sitede alt taraflarda aksesursız park yatak gördüm o da aynı fiyat ve şuan fikrim o yönde..
evde eşyaların yerine karışmak mı?? senin evindeki eşyaların mıyuh artık!! gerçi du kız ben niye şaşıırıyorum ki sanki benim kv finlandiyalı benimki de büyük gelininin kullandığı çamaşır suyu markasına kadar karışır benim eşimden çekinmeseler benim de bu yumuşak salak yüzüm yüzünden kesin karışırlardı gerçi yok be o kadarına izin verirmiydim ki?? vermez miydim yoksa
Ya park yatagi bi iki arkadasa sordum zamanla yanlardaki cubuklari yatagin dertliginden dolayi yamuluo dediler. Yamulmuo diyenlerde oldu tabi kalitesine gore degisio demek ki. Kalitelilerde 400-500 tl bi de ne biliyim benimde senin gibi bi isinamadim. Bunu gorunce kullanan arkadaslarada hemen sordum onlarda memnunuz deyince aklim buna gitti. Yoksa aklimda buyuyen besik vardi ondada memnun olmayan cok isi vardi. Yarin kontrolum var gitmeden bi civil magazasina ugricam orda da varsa ayni fiyatsa ordan alirim yoksa internet sitesinden alirimCanım tavsiyen için çok sağol inan park yataklara hiç ısınamamıştım eşime gönderdim resmini oda beğendi çok hafif birşeye benziyor fiyatı da iyi hem de beyaz mantıklı geldi banada birde oğlumdan kalma 6 aya kadar kullanacağı sepet şeklinde sallanan beşik var bu da iyi olacak
Aynen öyle olur bir doğsun senden çok istemiş gibi davranırlar hele birde senden bile sakınırlar bende buna sinir oluyorum ben karnımda taşırken yokluğunu yalnız başıma çekerken kimsenin haberi olmaz herkes hayatına devam eder benim için hayat durmuştur sanki ama doğunca herkes en çok ilgilenme telaşında olur sanki ben taşıyıcı anneydim.. Ay çok doluyum bu gün ya sinir oluyorum herşeye senin bebeğin ekstra kıymetli bak sakın moralini bozma rabbim vermiş ya çok şükür dünya kadar evin araban olsun evladın yoksa kıymeti var mı boşver yine kazanırsınız o paraları hiç düşünmeAynen ya burnumdan getrdi coxuk çocuk.sıkıntı kndi oğlunda olsa acaba o kadr konusur muydu.tüp bebek yaptrdim bz tüp bebek istemeyiz.oldu gülüm.ameliyat olurm niye oZelde devlette olsun.yalnz bunu konuşurken 1 lira bile vermediler bize.konuşma hakkını nasıl buluyorlar anlams değilim 20 mlyara yakın paramz gtti snra da niye eviniz yok niye arabanız yok çok sinirliym bu siralar yaaaa.doğumda da annem kalsin onlar da ailecek görüp gtsin ler. Ev küçük zaten anca bir kişiye yer var.bnm hevesimi kimsede göremiyorum komşum daha çok hevesleniyor.annem de kayinvalidem de o kadr hevesli değil uzak olduğum için hrhlde anlamıyorum çok sinirleniyrm. Oğlum bnm için çok değerli o kadr bekledm tup bebek olmadı bütün umutlarım tukenmsken Allah bize verdi onu hc tedavisiz.eşime diyorm olsun diyo bz değer veriyorz oğlumuza o yeter diyo.doğunca da bnden çok sahiplenecek smdi bsy ihtiyacınız var mı demiyolar ama
Aynen ya burnumdan getrdi coxuk çocuk.sıkıntı kndi oğlunda olsa acaba o kadr konusur muydu.tüp bebek yaptrdim bz tüp bebek istemeyiz.oldu gülüm.ameliyat olurm niye oZelde devlette olsun.yalnz bunu konuşurken 1 lira bile vermediler bize.konuşma hakkını nasıl buluyorlar anlams değilim 20 mlyara yakın paramz gtti snra da niye eviniz yok niye arabanız yok çok sinirliym bu siralar yaaaa.doğumda da annem kalsin onlar da ailecek görüp gtsin ler. Ev küçük zaten anca bir kişiye yer var.bnm hevesimi kimsede göremiyorum komşum daha çok hevesleniyor.annem de kayinvalidem de o kadr hevesli değil uzak olduğum için hrhlde anlamıyorum çok sinirleniyrm. Oğlum bnm için çok değerli o kadr bekledm tup bebek olmadı bütün umutlarım tukenmsken Allah bize verdi onu hc tedavisiz.eşime diyorm olsun diyo bz değer veriyorz oğlumuza o yeter diyo.doğunca da bnden çok sahiplenecek smdi bsy ihtiyacınız var mı demiyolar ama
Bn hep ozenirdm öyle tyzesi Halasi kayinvalide olunca ay ne rahat derdim ama fark etmiyor sanrim tyze likten cikip kayinvalidelige geçiş yapıyorlar bi kaç kişide de gördum esimin akrabalarında.Benim kayınvalidem yeni evliyken çorap Çekmece'sini açmıştı çoraplar böyle konulmaz onu göstermişti evin heryerinde bakmıştı bir iç çamaşırlara bakmadı o kadar diyeyim yani..şimdi de sürekli söyler çamaşır suyuyla banyonu ov sararmış vs çok söyler teyzem diye tamam diyorum ama içim içimi yiyor yani..
B
bende daha onceden gormustum az once kullanan bi iki arkadasa sordum nasil dayanikli mi fln diye. Bi sorun yok dediler benek biraz buyudugu icin tabani alt kata koymuslar cocuk icin bi sikintisi olmamis hareketlenince cocuk. Ay ne zormus bu kararsizlik.
Tamam banada haber ver görünüşü gerçekte Nasıl olur mu. Büyüyen beşik asla önermem 7 sene önce 600 tl ye oğluma aldık hiç yatmadı diyebilirim sonra dedik büyüsün artık açalım bir açtık incecik çocuk rahat etmedi içine çok dar eni bizde çocuk odası alıp beşiği kapıcıya verdik şimdi yeniden alınması lazım çok para vermekte istemiyorum biraz büyüsün abisinin odasını ona yaparız abiye de genç odası alırız diye düşündükYa park yatagi bi iki arkadasa sordum zamanla yanlardaki cubuklari yatagin dertliginden dolayi yamuluo dediler. Yamulmuo diyenlerde oldu tabi kalitesine gore degisio demek ki. Kalitelilerde 400-500 tl bi de ne biliyim benimde senin gibi bi isinamadim. Bunu gorunce kullanan arkadaslarada hemen sordum onlarda memnunuz deyince aklim buna gitti. Yoksa aklimda buyuyen besik vardi ondada memnun olmayan cok isi vardi. Yarin kontrolum var gitmeden bi civil magazasina ugricam orda da varsa ayni fiyatsa ordan alirim yoksa internet sitesinden alirim
Can'ım bir yandan çok iyi kızım durmadığında bırakırım çok iyi bakar düşünceli bazen de bir laf söylüyor ben cevap Ta veremiyorum ya ömrü billah unutmuyorum o lafını 5 yıldır beni kıracak ne dediyse aklımda hepsi..Bn hep ozenirdm öyle tyzesi Halasi kayinvalide olunca ay ne rahat derdim ama fark etmiyor sanrim tyze likten cikip kayinvalidelige geçiş yapıyorlar bi kaç kişide de gördum esimin akrabalarında.
Can'ım bir yandan çok iyi kızım durmadığında bırakırım çok iyi bakar düşünceli bazen de bir laf söylüyor ben cevap Ta veremiyorum ya ömrü billah unutmuyorum o lafını 5 yıldır beni kıracak ne dediyse aklımda hepsi..
Bence uykuya daldı sıpa. Bak bu ninniyi dinletmeye devam et bence, sakinleştiriyor senin balığı. Anne karnında sakinleştiriyorsa doğduğunda da sakinleştirir diye düşünüyorum :)bi saattir tekmeliyodu durdu bu ne la dedi galibahatırladım bunu kayahanın küçük kızına yaptığı besteydi bu..eşine de geçmiş olsun canım sana bulaşmaz ama sanırım daha yeni atlattın nasılsa hastalığı.. bu arada rahmetli kayahancım kendine torpil geçmiş şarkının babalı kısımlarında kendi hemen soloya bağlıyo anneli bölümler beraber bak şimdi ölmüş adamı dört döndürdüm mezarında :))
Evet cnm yine hc br Maddi manevi destek yok ama bnden çok sahiplncek karisacak eminim.aynen öyle zaten ev arabanin hc bişeye yaramadığını çok güzel ogrndm bu süreçte bzm için önemli değil eşimle evladımiz sağlıklı olsun yeter ki umrumuzda değil ama sanrim kndi ovunmek istyor millete evleri arabaları var djye onu anladım. Evinize 6 mlyr giriyor nereye gdyor bu para onun hesabindalar niye birikmiyo ms bi daha bozacam ama sorun çıkmasın ayda yılda bir görüşüyoruz diyorm ama onun hırslari yüzünden kndjmi sinir edemem daha fazla.bn iyi niyetli davrandıkca tepeme bimdi Allaha şükür evimiz uzak hc istemiyrm kayinvalideyle aynı şehirde olmayı Allahım göstermesin.kesin kavga edilir yani cenesini tutmayı bilmiyolar.yüzlerine de söyluyorm aynı yrde olsak kavga ederz diyeAynen öyle olur bir doğsun senden çok istemiş gibi davranırlar hele birde senden bile sakınırlar bende buna sinir oluyorum ben karnımda taşırken yokluğunu yalnız başıma çekerken kimsenin haberi olmaz herkes hayatına devam eder benim için hayat durmuştur sanki ama doğunca herkes en çok ilgilenme telaşında olur sanki ben taşıyıcı anneydim.. Ay çok doluyum bu gün ya sinir oluyorum herşeye senin bebeğin ekstra kıymetli bak sakın moralini bozma rabbim vermiş ya çok şükür dünya kadar evin araban olsun evladın yoksa kıymeti var mı boşver yine kazanırsınız o paraları hiç düşünme
Ben besige karar verip aldim sonununda sunny baby 785 majestic travel sistem 418 tl internetten aldim hosuma da gitti elime ulasincaBeşik ve araba olayı çıkmaz sokak gibi
Mümkün olduğunca sabırlı ol canım..yalnız kalmamaya çalış söylediklerini umursama tamam de geç yoksa etkilenirsen sütün de azalır.psikoloji çok önemli lohusalıktaCanım unutulmuyor kötü anılar asla bende doğumda gelecek bakalım yanıma inan çok korkuyorum olaysız bu işten kurtulayım diye hayır zaten çok doluyum bide lohusalık şimdi terslerim ben bunu sonra eşimle bul belayı anneciğime kötü davrandın diye yer beni
Aynen herkes oyle dedi kullanissiz dediler. Sende bak civil magazasina cunku bazen bi magazada olmasa da digerinde olabilioTamam banada haber ver görünüşü gerçekte Nasıl olur mu. Büyüyen beşik asla önermem 7 sene önce 600 tl ye oğluma aldık hiç yatmadı diyebilirim sonra dedik büyüsün artık açalım bir açtık incecik çocuk rahat etmedi içine çok dar eni bizde çocuk odası alıp beşiği kapıcıya verdik şimdi yeniden alınması lazım çok para vermekte istemiyorum biraz büyüsün abisinin odasını ona yaparız abiye de genç odası alırız diye düşündük
Evet heyecanımi paylaşamadm maalesef hamilelikte.dogduktan snra da bn kmseyle paylaşmicam oğlumu.komşum hrkesten cok yoluni gozluyor babanne dedirtecem ona da ogluma:)kiskananlar catlasin:)Hep aynı tablo.
Benimde ameliyat tedavi süreçleri cart curt herşeyi ödeyen biz ama laf eden onlar.
Benim eşimde aynısı biz seviyoruz oğlumuzu diyor bizde de iki tarafta bi duygu yok. He annem maddi olarak olanak sunuyor ama bu süreçte manevi desteğe daha ihtiyaç duyuyor insan.
Hepimiz de benzer yaşantılar..
Mümkün olduğunca sabırlı ol canım..yalnız kalmamaya çalış söylediklerini umursama tamam de geç yoksa etkilenirsen sütün de azalır.psikoloji çok önemli lohusalıkta
Öyle canım valla bisürü şey öğrendim ben de buradanyok canım uğraşmış çok da güzel yazmışsın diline sağlık.. valla öğleden sonra ilk defa baston düşündüm akşam geri travel sete karar verdim :)) bilmiyorum napıcam.. ama tavsiyeler iyi geliyo valla bunlara hep bakıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?