bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Dimi yani dimi en azndan bi sorun ya tamam alma valla gectm orasını ama bi sor bi heyecanımizi paylaş iki taraftan da ilk torun ya bu kadar da olmaz yanii kafayı yedirdiler banakardesim de diyor abla bn alırım her şeyini garibim öyle diyor alır da zaten ama istemem yani o kadarını da ondan babanne annanne dururken

yok artık o ne yaa Amanınnnn şuan hafif tırsmış durumdayım... Valla gitmeden emzirmem çocugumu başta alıştırmak lazım demek ki hastanede kocacıklarımıza tembihlicez emzirme vaktinde cıkartacak odada kım varsa insanların yanında emzirilmez filan bişeyler de dedirtelim ki her emzirme zamanında baştan ayakları alışmasın Ne kadar sık söylersek o kadar akıllarında kalır belki

Evet cnm bz hadi kaynana elin kadını fln diyoruz ama senin tyzen olunca daha çok koyar kötü laf sanki.işte artıları da eksileri de var her şeyde olduğu gibi.eksileri çok gormucez yoksa kndimize ediyrz

Mümkün olduğunca sabırlı ol canım..yalnız kalmamaya çalış söylediklerini umursama tamam de geç
Ben kıran taraf olmaktansa kırılan taraf olurum genelde idare etmek gerekiyor sonuçta eşinin annesi..Beterin beteri var diye de düşünmek gerek

Canım sonuna kadar haklısın ama işte ne yapcan yokk bizim kv arar sorar ilgili gibi durur onun içn varsa yoksa para aman parası gitmesin annem yapsın biz yapalım ahh ahh ben o düğün zamanı ne çektim bunlardan çok şükür halimize eşimle ben yapıyoruz ama zoruna gidiyor insanın şimdi bide gelecek başıma herşeye maydonoz olacak sanki torunu için bugüne kadar bişey yapmış gibi

aynen valla canım delirtirler öyle hersey heran söylenmez, ona ne eve giren maaştan yaş ilerledikçe bir acayip oluyorlar demek ki acaba genckendemi boylelerdi.. aynı şehir hata aynı sokak ben dogumdan sonra sinirlerimi aldırmayı düşünüyorum oyuzden kızlar

Evet cnm bz hadi kaynana elin kadını fln diyoruz ama senin tyzen olunca daha çok koyar kötü laf sanki.işte artıları da eksileri de var her şeyde olduğu gibi.eksileri çok gormucez yoksa kndimize ediyrz
Aynen öyle ben böyle şeyleri unutmaya çalışıyorum her ne kadar beceremesem de ama yine de Allah razı olsun diyorum hep çünkü faydası daha çok arada ben kırıldığımda da kendi kendime ben çok hassasım ondandır diyorum

Evet cnm senin işin ekstra zor yakın olunca güzel bi şekilde konsmk lazm mecburen.uzak olunca 2 gün gorcem deyip bsy çıkmasın deyip susuyodum ama bn de güzel bi şekilde kızmadan derdimi anlatıcam bundan snra.bsy demedikce konsmaya yüz buluyolar

Bz de düğün ameliyt tüp bebek hepsini kendimiz yaptik hani torun olunca bi ozenirler bsy ini almaya dedjm ama yok yani.kısmet oğlum değer görsün istyrdm çok da maddiyat değil derdm bz de alirz çok şükür ama işte ilgi görmek heyecan gormk istyor insan

benimki de oyleydi canım merak etmeBu çalar saatin ayar sesi tiz ince yuksek bir ses alt komsu da duyuyor olsa gerek ki arada gec saatte kurmaya kalktıgımda tavana vuruyor o da

Canım inan bugüne kadar hep sustum ama konu bebeğim olunca sanırsam dayanamam veririm cevap eşimede söyeldim hep sabırlı olamam dedim neyse oda az çok huyumu öğrendi ona göre davranır inş yoksa bu sefer kalaylıycam o olacak :)

ayy canım haklısın ama bak bir doğsun o zamanda ne sahiplenirler. Allah var düğünü onlar yaptı bizde zaten adet böyle onların yapmasıdır da onuda yapmasalardı yuhh yani duurmları olmasa tamam da bizden çok daha ii durumları

Cnm yakın olunca içine atınca da unutulmuyo o yüzden konuş bnce darildigin seyi.bzm uzak ya bi şeye gıcık olsam da eve gelirm 2 ay snra gdyrz format atms gibi bsy olmams gibi oluyo araya zaman girince.ama hamilelikte öyle olamadim ilk defa uzun süre kaldm eşim de yoktu eve geldiğim halde atlatamadm.nyse atlaticam oğlum daha onemli.lafları da soylucem telefnda kardeşim onu alcak babam bunu alcak komşum çok hevsli hepsini dicem

dun ben de kapıldım o karamsarlıga canım ben gogus pompaydı arabasıydı odasıydı banyosuydu aldım ama ne nevresım takımı var ne de kıyafetı bı tane bıle hastane cıksı aldıramadım henuz daha onlar yıkanıp kurutulup katlanacak temız temız.. Ama masraflıları alıp baştan cok acıldık belki ondan benim kocacım da gamsızlaştı bırden anlamadım cıplak cıplak doseksız yataga yatırmayı planlıyoruz herhalde Benim eşimin annesi de iki parca aldıklarımızı gördü doldurmayın dolabını bebegın hemen dedi .. gecen ben de gereksiz bir şey almıyoruz koca yukluklu dolap yapıldı zaten henuz bır kıyafetı bıle yok dedım cok karısmasınlar onlara ne ki ister tıka basa doldururum ister boyle cıplak bırakırım bebişimi

Evet cnm heveslneckler ama bnm onlarla heyecanımi paylaşma hevesim gtti iste.kndi kndilerine heveslenecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…