- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #40.081
Dimi yani dimi en azndan bi sorun ya tamam alma valla gectm orasını ama bi sor bi heyecanımizi paylaş iki taraftan da ilk torun ya bu kadar da olmaz yanii kafayı yedirdiler banaGünaydın kızlar dün geceki kv muhabbetlerinizi okudum inanın nasıl sinirlendim şuan niye böyle bunlar anlamıyorum benim eşimin aileside bu konuda çok duyarsızlar ancak telde 1 dk konuşmak için arar nasılsın vss vs göz boyamaya ama daha bi soran yok bişleye ihtiyacınız varmı bizde bişeyler alalım yokk bide bana soruyordu annen ne yapacak kız anneleri yapar ilk torunda dedim annem gerekeni yapar içimdende sen ne yapacaksın acaba dedim töbee sinirlerim zıpladı ya bak hatırladıkça. Allah annemden razı olsun bebeğin yatağı arabası mama sandalyesi kıyafet vs vs hep kadıncağız alıyor kv de bişeyler örüyormuş artık bakmadım hiç neler yaptığına düğün zamanı bana aldığı pazar işi şeylerdense hiç şaşırmam onları iyade ettim kendine ama şimdi bunu edemem de ay neyse uzun yazdım bende içimi döktüm kızlar kusura bakmayın ama çok doluyum bu ara onlara insan hiçmi sormaz bişey lazımmı vs diye
yok artık o ne yaaKizlar valla agustos anneleri isyanda kiminin kv si emzirirken basini bekliyomus kiminin ki meme burnunu kapatiyo diye eliyle memeyi tutuyomus benimde bssima gelmisti birakirmisin mememi deyip azarlamistim.yine yaparsa Allah yaratti demem git baska isin yokmu tepemde dikilme.adayla ilgilen diye kovarim
Evet cnm bz hadi kaynana elin kadını fln diyoruz ama senin tyzen olunca daha çok koyar kötü laf sanki.işte artıları da eksileri de var her şeyde olduğu gibi.eksileri çok gormucez yoksa kndimize ediyrzCan'ım bir yandan çok iyi kızım durmadığında bırakırım çok iyi bakar düşünceli bazen de bir laf söylüyor ben cevap Ta veremiyorum ya ömrü billah unutmuyorum o lafını 5 yıldır beni kıracak ne dediyse aklımda hepsi..
Sunny baby ultimate travelCnm senin bebek arabasinin modeli neydi
Mümkün olduğunca sabırlı ol canım..yalnız kalmamaya çalış söylediklerini umursama tamam de geçCanım unutulmuyor kötü anılar asla bende doğumda gelecek bakalım yanıma inan çok korkuyorum olaysız bu işten kurtulayım diye hayır zaten çok doluyum bide lohusalık şimdi terslerim ben bunu sonra eşimle bul belayı anneciğime kötü davrandın diye yer beni
Ben kıran taraf olmaktansa kırılan taraf olurum genelde idare etmek gerekiyor sonuçta eşinin annesi..Beterin beteri var diye de düşünmek gereksağol cnm inş bakalım hayır zaten aramız çok ii değil ben rol yapıyorum hep alınmasınlar diye eşimde doğumdan sonra annen bira kalsın sonra annem gelsin diyor sana baksın töbe töbe kaşınıyor illaki bende dedim ben zaten lohusayım bak sinirli olacam anneme laf söyelerim o unutur ben kızıyım ama annene söylesem oda unutmaz bende unutmam dedim anladı şükür yada inş anlamıştır :))
Dimi yani dimi en azndan bi sorun ya tamam alma valla gectm orasını ama bi sor bi heyecanımizi paylaş iki taraftan da ilk torun ya bu kadar da olmaz yanii kafayı yedirdiler banakardesim de diyor abla bn alırım her şeyini garibim öyle diyor alır da zaten ama istemem yani o kadarını da ondan babanne annanne dururken
aynen valla canım delirtirler öyle hersey heran söylenmez, ona ne eve giren maaştan yaş ilerledikçe bir acayip oluyorlar demek kiEvet cnm yine hc br Maddi manevi destek yok ama bnden çok sahiplncek karisacak eminim.aynen öyle zaten ev arabanin hc bişeye yaramadığını çok güzel ogrndm bu süreçte bzm için önemli değil eşimle evladımiz sağlıklı olsun yeter ki umrumuzda değil ama sanrim kndi ovunmek istyor millete evleri arabaları var djye onu anladım. Evinize 6 mlyr giriyor nereye gdyor bu para onun hesabindalar niye birikmiyo ms bi daha bozacam ama sorun çıkmasın ayda yılda bir görüşüyoruz diyorm ama onun hırslari yüzünden kndjmi sinir edemem daha fazla.bn iyi niyetli davrandıkca tepeme bimdi Allaha şükür evimiz uzak hc istemiyrm kayinvalideyle aynı şehirde olmayı Allahım göstermesin.kesin kavga edilir yani cenesini tutmayı bilmiyolar.yüzlerine de söyluyorm aynı yrde olsak kavga ederz diye
Aynen öyle ben böyle şeyleri unutmaya çalışıyorum her ne kadar beceremesem de ama yine de Allah razı olsun diyorum hep çünkü faydası daha çok arada ben kırıldığımda da kendi kendime ben çok hassasım ondandır diyorumEvet cnm bz hadi kaynana elin kadını fln diyoruz ama senin tyzen olunca daha çok koyar kötü laf sanki.işte artıları da eksileri de var her şeyde olduğu gibi.eksileri çok gormucez yoksa kndimize ediyrz
Evet cnm senin işin ekstra zor yakın olunca güzel bi şekilde konsmk lazm mecburen.uzak olunca 2 gün gorcem deyip bsy çıkmasın deyip susuyodum ama bn de güzel bi şekilde kızmadan derdimi anlatıcam bundan snra.bsy demedikce konsmaya yüz buluyolaraynen valla canım delirtirler öyle hersey heran söylenmez yaş ilerledikçe bir acayip oluyorlar demek kiacaba genckendemi boylelerdi.. aynı şehir hata aynı sokak ben dogumdan sonra sinirlerimi aldırmayı düşünüyorum oyuzden kızlar
Bz de düğün ameliyt tüp bebek hepsini kendimiz yaptik hani torun olunca bi ozenirler bsy ini almaya dedjm ama yok yani.kısmet oğlum değer görsün istyrdm çok da maddiyat değil derdm bz de alirz çok şükür ama işte ilgi görmek heyecan gormk istyor insanCanım sonuna kadar haklısın ama işte ne yapcan yokk bizim kv arar sorar ilgili gibi durur onun içn varsa yoksa para aman parası gitmesin annem yapsın biz yapalım ahh ahh ben o düğün zamanı ne çektim bunlardan çok şükür halimize eşimle ben yapıyoruz ama zoruna gidiyor insanın şimdi bide gelecek başıma herşeye maydonoz olacak sanki torunu için bugüne kadar bişey yapmış gibi
benimki de oyleydi canım merak etmeallah allah benimki çok hareketli normalde ama biraz gamsız mı olucak ki acep?? hiç öyle sese mese tepki vermedi şimdiye dek ya da ben farketmedim :)) sadece bi kez ablamların binanın önünde silindir iş makinesi çalışıyodu deprem etkisi yaratıyo o mübarek de malum.. hay ben sizin yapacağınız işi der gibi sert bi döndü arkasını bizim paşa o kadar
Mümkün olduğunca sabırlı ol canım..yalnız kalmamaya çalış söylediklerini umursama tamam de geç
Ben kıran taraf olmaktansa kırılan taraf olurum genelde idare etmek gerekiyor sonuçta eşinin annesi..Beterin beteri var diye de düşünmek gerek
Bz de düğün ameliyt tüp bebek hepsini kendimiz yaptik hani torun olunca bi ozenirler bsy ini almaya dedjm ama yok yani.kısmet oğlum değer görsün istyrdm çok da maddiyat değil derdm bz de alirz çok şükür ama işte ilgi görmek heyecan gormk istyor insan
Cnm yakın olunca içine atınca da unutulmuyo o yüzden konuş bnce darildigin seyi.bzm uzak ya bi şeye gıcık olsam da eve gelirm 2 ay snra gdyrz format atms gibi bsy olmams gibi oluyo araya zaman girince.ama hamilelikte öyle olamadim ilk defa uzun süre kaldm eşim de yoktu eve geldiğim halde atlatamadm.nyse atlaticam oğlum daha onemli.lafları da soylucem telefnda kardeşim onu alcak babam bunu alcak komşum çok hevsli hepsini dicemAynen öyle ben böyle şeyleri unutmaya çalışıyorum her ne kadar beceremesem de ama yine de Allah razı olsun diyorum hep çünkü faydası daha çok arada ben kırıldığımda da kendi kendime ben çok hassasım ondandır diyorum
dun ben de kapıldım o karamsarlıga canım ben gogus pompaydı arabasıydı odasıydı banyosuydu aldım ama ne nevresım takımı var ne de kıyafetı bı tane bıle hastane cıksı aldıramadım henuz daha onlar yıkanıp kurutulup katlanacak temız temız.. Ama masraflıları alıp baştan cok acıldık belki ondan benim kocacım da gamsızlaştı bırden anlamadımHerkese hayırlı geceler canlar
Bakıyorum hepiniz hazırlıkları tam gaz yapıyorsunuz ben daha üç beş kıyafet dışında hiç Bi şey almadım.
Eşimle bu gün sırf bu yüzden yedik birbirimizi. Allah korusun erken doğum olsa hiçbir hazirligimiz yok diyorum yoksa alırız 2 dk is diyor. Su alınacak bu alınacak diyorum niye biz onda mi yattık biz ona mi bindik biz onu mu giydik...bla bla bla
Her seye gereksiz ve pahalı diyor. Zaten annesi her fırsatta abartmayın çocuğun giydiği haram yediği helal çok bi şey almayın deyip duruyor o da ona uyuyor. Bugün sinir krizi geçirdim resmen. Ben bu adamla nasıl hazırlık yapacağım hiç bilmiyorum
Evet cnm heveslneckler ama bnm onlarla heyecanımi paylaşma hevesim gtti iste.kndi kndilerine hevesleneceklerayy canım haklısın ama bak bir doğsun o zamanda ne sahiplenirler. Allah var düğünü onlar yaptı bizde zaten adet böyle onların yapmasıdır da onuda yapmasalardı yuhh yani duurmları olmasa tamam da bizden çok daha ii durumları
Evet cnm heveslneckler ama bnm onlarla heyecanımi paylaşma hevesim gtti iste.kndi kndilerine heveslenecekler
Aynen cnm insalla sağlıkla gelir bebişlerimiz tamam takmicmCanım hiç umursama sen eşin ve oğlun yetersiniz boşver oları önemli olan çekirdek ailenizin huzuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?