bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bemdeki park yatak 7 yillik.oglum yatti suan kizim yatiyor seneye nasipse yeni aile uyemiz yatacak.benim basima oyle bisey gelmedi hala saglam yeni gibi.200 250 civariydi sanki aldigimizda.

Keşke anlayışlı olsalar da sussalar ben aklımın bir köşesine yazıyorum ilerde kaynana olursam neler yapıp yapmayacağımı

Aynen canım sen birşey demedikçe sınirlarını daha da zorluyorlar boyle yavas yavaş daha da daraltıyorlar seni.. Ya ses etmeyip bildiğini okuduğunu göstereceksin ona sıkılacak soylemekten ya da uygun bir dille bir yolunu bulacaksın cok yorucu sanki az yoruluyormuşuz gibi ikinci yük oluyorlar sırtımıza ama işte o noktada sinirleri aldırmak gerekiyor Bakalım ben nasıl olucam arada cok fena sinir küplerine giriyorum ama hep kendikendime bebiş olunca değişiriz belki daha net tepkiler koyabiliriz hiçbir fikrim yok Oyuzden su gamsız kendi sinirlerini hiç bozmayan hayatının keyfine bakan lafını esirgemeyen sonrada kustursede küstüren o değilmiş gibi çıkıp gelen rahat insanlara özeniyorum hayatlarında dert yok sadece düşünmeden milleti umursamadan kırabiliyorlar kendi istekleri ve mutlulukları için gerci etrafa bakıyorum da seviliyorlar da o boyutta olmasa da biraz oyle olmak lazım galiba

ben emzirme sütyeni takıyorum canım ama ondada dikkat etmek gerekiyo bazen uçları belli oluyo
O da olur aynı kumaş ve materyalden yapılıyorlar Ben henuz almaya baslamadım ihtiyaç olacak aslında evde bol bol sporcu südyenim vardı benim oyuzden onlarda buldum mutlulugu Ama evinde yoksa o tip südyen illa ki emzirme südyeni alacagız en mantıkısı emzirme südyeni almak olur bu durumda

Hiç unutamıyorum canım..Ben lohusayken annem geldi 10 gün kaldı ben yatıyordum o gidince alt katta olmasına rağmen bir gün yemek göndermedi ne yapıyorsun iyi misin demedi annem yanındayken 10 günde evden hiç çıkmadı..yüzüne karşıda söyledim sen düşünemedin diye bana dedi yengenin gelini kaynanasıyla alışveriş yapıyorlar istiyorsan seninle geleyim yok dedim zaten ben çoğu şeyi internetten alıyorum

Aynen cnm insalla sağlıkla gelir bebişlerimiz tamam takmicm

Ben şunu anladım biz taktıkça kendimize yapıyoruz evlendiğmiz zamanlarda bende çok taktım herşeyi eşimle ilk günlerimiz zehir oldu olan yine bize oldu nerdeyse ayrılığa kadar geliyorduk onun için hiç yıpratamam kendimi artık onlar için bişey olursa tepkimi veririm

En büyük avantajımız uzakta olmamız arada bir görüyorum ben allahtan her işte var bi hayır tayinim çıkmayınca çok üzülmüştüm :) ilerde yine memlekete dönmeyi düşünüyorum ama o zamana kadar belli bir ayarı veririm :)

Bemdeki park yatak 7 yillik.oglum yatti suan kizim yatiyor seneye nasipse yeni aile uyemiz yatacak.benim basima oyle bisey gelmedi hala saglam yeni gibi.200 250 civariydi sanki aldigimizda.
Markası ne cnm seninkinin? Yani mothercarede ben gecen bir müşteri şikayeti dinlemiştim çökme olmuş diye tabi nasıl kullandı naaptı hiçbilmiyorum mothercarede kalitesiz urun getirmez diye dusunuyorum ama markadan markaya değişiyor herhalde fiyattan ziyade..

yine mi kayınvalide konusu var ne istiyolar bizden bilmiyorum bende dargınım yine en iyisi hiç görüşmemek keşke yakamızı bıraksalar
Bağlantıyı koparmamak lazım Can'ım ne yaparsalar yapsınlar akrabalık ilişkisi çok önemli dinimizde..samimi olmasakta selamı kesmemek lazım

:)) hiç sorma canım dertleştik
çok şirinmiş tulum inş üstünde görmeyi allah nasip etsin

benimki kesin gelir anneme de siz zahmet etmeyin yorucu oluyordur size gelip gitmek ben karsı bınadayım zaten der kovalar annemi Artık orada ben kimseyi istemiyorum diyip kovalarmıyım acaba herkesi Çıldırma anı
cartres mı o ona benzer bişeyler gormustum ben de alıcam o tulumlardan bir tane

Arkadaşlar anlaşılan kayınvalide konusu hepimizde az yada çok var.Ben hiç takmamaya çalışıyorum.Ama avantajım uzak olmamız.Herhangi bir can sıkıntısı olduğunda eşime anlatıyorum ve diyorum ki benimle kavgaya hiç girişme.Herkes kapısını kapadı evinde, bir şeyden haberi yok biz kaldık başbaşa.Başkaları için beni kırma.Öyle diyince susuyor

Hıhım carters instagramda birinden aldım gayet şık güzel 1 haftada geliyo Fiyatlarıda uyun

Bağlantıyı koparmamak lazım Can'ım ne yaparsalar yapsınlar akrabalık ilişkisi çok önemli dinimizde..samimi olmasakta selamı kesmemek lazım
kastettiğim bağlantıyı koparmak değil canım benim kayınvalidem her gün görüşmeye çalışıyor aynı mahallede birbirimizin evinde filan kalıyoruz ama aynı zamanda her dediğime surat asıyo hangi yemekten ne kadar yiyeceğime bile kendisi karar vermek istiyo o surat asınca eşim onun yanında bana kızıyo ve kendiside gülüyo bu yüzden eşimle de yeni barıştım hatasını anladı gibi bakalım bi süre kayınvalideme gitmeyi düşünmüyorum arasada açmam bi insanın üstüne bu kadar gelinmez çünkü..iyi niyet sabır bu kadar sömürülmemeli

hahahahaa benimkinin öyle bi şansı yok çünkü benimkiler en az onunkiler kadar var ayrıca çok da güzeller yaşına göre :/ lanet olsun dostum sabah sabah canım sıkıldı :/
Bence uykuya daldı sıpa. Bak bu ninniyi dinletmeye devam et bence, sakinleştiriyor senin balığı. Anne karnında sakinleştiriyorsa doğduğunda da sakinleştirir diye düşünüyorum :)

valla bu ninnide ben bile uyurum. uykuya şuanda o kadar hasretim ki . ^.^

Aaaa seninkide cidden ayrı bir cinsmiş bencede sen uzak kal canım biraz eşinde anlamıştır inş hatasını ne demek onun yanında sana kızması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…