- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #40.101
Bemdeki park yatak 7 yillik.oglum yatti suan kizim yatiyor seneye nasipse yeni aile uyemiz yatacak.benim basima oyle bisey gelmedi hala saglam yeni gibi.200 250 civariydi sanki aldigimizda.Ya park yatagi bi iki arkadasa sordum zamanla yanlardaki cubuklari yatagin dertliginden dolayi yamuluo dediler. Yamulmuo diyenlerde oldu tabi kalitesine gore degisio demek ki. Kalitelilerde 400-500 tl bi de ne biliyim benimde senin gibi bi isinamadim. Bunu gorunce kullanan arkadaslarada hemen sordum onlarda memnunuz deyince aklim buna gitti. Yoksa aklimda buyuyen besik vardi ondada memnun olmayan cok isi vardi. Yarin kontrolum var gitmeden bi civil magazasina ugricam orda da varsa ayni fiyatsa ordan alirim yoksa internet sitesinden alirim
ben emzirme sütyeni takıyorum canım ama ondada dikkat etmek gerekiyo bazen uçları belli oluyoEn guzeli sporcu sudyenleri o acidan esnedikce esniyorlar sıkmıyorlarama ince kumas oldugu icin uclari disari cikarken pedle kapiyorum ben
Keşke anlayışlı olsalar da sussalar ben aklımın bir köşesine yazıyorum ilerde kaynana olursam neler yapıp yapmayacağımıCanım inan bugüne kadar hep sustum ama konu bebeğim olunca sanırsam dayanamam veririm cevap eşimede söyeldim hep sabırlı olamam dedim neyse oda az çok huyumu öğrendi ona göre davranır inş yoksa bu sefer kalaylıycam o olacak :)
Aynen canım sen birşey demedikçe sınirlarını daha da zorluyorlar boyle yavas yavaş daha da daraltıyorlar seni.. Ya ses etmeyip bildiğini okuduğunu göstereceksin ona sıkılacak soylemekten ya da uygun bir dille bir yolunu bulacaksın cok yorucu sanki az yoruluyormuşuz gibi ikinci yük oluyorlar sırtımıza ama işte o noktada sinirleri aldırmak gerekiyorEvet cnm senin işin ekstra zor yakın olunca güzel bi şekilde konsmk lazm mecburen.uzak olunca 2 gün gorcem deyip bsy çıkmasın deyip susuyodum ama bn de güzel bi şekilde kızmadan derdimi anlatıcam bundan snra.bsy demedikce konsmaya yüz buluyolar
O da olur aynı kumaş ve materyalden yapılıyorlarben emzirme sütyeni takıyorum canım ama ondada dikkat etmek gerekiyo bazen uçları belli oluyo
Hiç unutamıyorum canım..Ben lohusayken annem geldi 10 gün kaldı ben yatıyordum o gidince alt katta olmasına rağmen bir gün yemek göndermedi ne yapıyorsun iyi misin demedi annem yanındayken 10 günde evden hiç çıkmadı..yüzüne karşıda söyledim sen düşünemedin diye bana dedi yengenin gelini kaynanasıyla alışveriş yapıyorlar istiyorsan seninle geleyim yok dedim zaten ben çoğu şeyi internetten alıyorumCnm yakın olunca içine atınca da unutulmuyo o yüzden konuş bnce darildigin seyi.bzm uzak ya bi şeye gıcık olsam da eve gelirm 2 ay snra gdyrz format atms gibi bsy olmams gibi oluyo araya zaman girince.ama hamilelikte öyle olamadim ilk defa uzun süre kaldm eşim de yoktu eve geldiğim halde atlatamadm.nyse atlaticam oğlum daha onemli.lafları da soylucem telefnda kardeşim onu alcak babam bunu alcak komşum çok hevsli hepsini dicem
Aynen cnm insalla sağlıkla gelir bebişlerimiz tamam takmicm
Markası ne cnm seninkinin? Yani mothercarede ben gecen bir müşteri şikayeti dinlemiştim çökme olmuş diye tabi nasıl kullandı naaptı hiçbilmiyorum mothercarede kalitesiz urun getirmez diye dusunuyorum ama markadan markaya değişiyor herhalde fiyattan ziyade..Bemdeki park yatak 7 yillik.oglum yatti suan kizim yatiyor seneye nasipse yeni aile uyemiz yatacak.benim basima oyle bisey gelmedi hala saglam yeni gibi.200 250 civariydi sanki aldigimizda.
Bağlantıyı koparmamak lazım Can'ım ne yaparsalar yapsınlar akrabalık ilişkisi çok önemli dinimizde..samimi olmasakta selamı kesmemek lazımyine mi kayınvalide konusu var ne istiyolar bizden bilmiyorum bende dargınım yine en iyisi hiç görüşmemek keşke yakamızı bıraksalar
Keşke anlayışlı olsalar da sussalar ben aklımın bir köşesine yazıyorum ilerde kaynana olursam neler yapıp yapmayacağımı
Selam kızlar napıyosunuz.
Kv dertleriyle yangın yerine çevirmişsiniz.
Oğluşkoma aldığım tulum geldi sabah:) kızım hemen daldı içine bende cektim fermuarı bastım deklansörekıskancak mı bu nedir :/
benimki kesin gelir anneme de siz zahmet etmeyin yorucu oluyordur size gelip gitmek ben karsı bınadayım zaten der kovalar annemiHiç unutamıyorum canım..Ben lohusayken annem geldi 10 gün kaldı ben yatıyordum o gidince alt katta olmasına rağmen bir gün yemek göndermedi ne yapıyorsun iyi misin demedi annem yanındayken 10 günde evden hiç çıkmadı..yüzüne karşıda söyledim sen düşünemedin diye bana dedi yengenin gelini kaynanasıyla alışveriş yapıyorlar istiyorsan seninle geleyim yok dedim zaten ben çoğu şeyi internetten alıyorum
cartres mı o ona benzer bişeyler gormustum ben de alıcam o tulumlardan bir taneSelam kızlar napıyosunuz.
Kv dertleriyle yangın yerine çevirmişsiniz.
Oğluşkoma aldığım tulum geldi sabah:) kızım hemen daldı içine bende cektim fermuarı bastım deklansörekıskancak mı bu nedir :/
benimki kesin gelir anneme de siz zahmet etmeyin yorucu oluyordur size gelip gitmek ben karsı bınadayım zaten der kovalar annemiArtık orada ben kimseyi istemiyorum diyip kovalarmıyım acaba herkesi Çıldırma anı
cartres mı o ona benzer bişeyler gormustum ben de alıcam o tulumlardan bir tane
kastettiğim bağlantıyı koparmak değil canım benim kayınvalidem her gün görüşmeye çalışıyor aynı mahallede birbirimizin evinde filan kalıyoruz ama aynı zamanda her dediğime surat asıyo hangi yemekten ne kadar yiyeceğime bile kendisi karar vermek istiyo o surat asınca eşim onun yanında bana kızıyo ve kendiside gülüyo bu yüzden eşimle de yeni barıştım hatasını anladı gibi bakalım bi süre kayınvalideme gitmeyi düşünmüyorum arasada açmam bi insanın üstüne bu kadar gelinmez çünkü..iyi niyet sabır bu kadar sömürülmemeliBağlantıyı koparmamak lazım Can'ım ne yaparsalar yapsınlar akrabalık ilişkisi çok önemli dinimizde..samimi olmasakta selamı kesmemek lazım
hahahahaa benimkinin öyle bi şansı yok çünkü benimkiler en az onunkiler kadar varayrıca çok da güzeller yaşına göre :/ lanet olsun dostum sabah sabah canım sıkıldı :/
Bence uykuya daldı sıpa. Bak bu ninniyi dinletmeye devam et bence, sakinleştiriyor senin balığı. Anne karnında sakinleştiriyorsa doğduğunda da sakinleştirir diye düşünüyorum :)
kastettiğim bağlantıyı koparmak değil canım benim kayınvalidem her gün görüşmeye çalışıyor aynı mahallede birbirimizin evinde filan kalıyoruz ama aynı zamanda her dediğime surat asıyo hangi yemekten ne kadar yiyeceğime bile kendisi karar vermek istiyo o surat asınca eşim onun yanında bana kızıyo ve kendiside gülüyo bu yüzden eşimle de yeni barıştım hatasını anladı gibi bakalım bi süre kayınvalideme gitmeyi düşünmüyorum arasada açmam bi insanın üstüne bu kadar gelinmez çünkü..iyi niyet sabır bu kadar sömürülmemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?