bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayne canım benimde bir oğlum olacak inşallah ben böyle olmayacam kızım gibi görcem inş o günleri görürüz
İnşallah canım annem kaynanasından çok fazla çekmiş ama geline en ufak bir laf söylemiyor biz kapalıyız ailece gelinimiz açık ama hiç karışmıyoruz o da iyi sağolsun

Çok haklısın canım senin işin daha zor arada kalmışsın bir süre öyle yap Can'ım kafanı dinle..

Aaaa seninkide cidden ayrı bir cinsmiş bencede sen uzak kal canım biraz eşinde anlamıştır inş hatasını ne demek onun yanında sana kızması
her gittiğimizde onun yanında bana kızıyo o da durumu farkında beni azarlatana kadar uğraşıyo ordan çıkıncada anneme şöyle davran böyle davran nasihat dinliyorum 2 gün önce eve geldiğimizde ufak çaplı bi sinir krizi geçirdim dünde küstüm hiç konuşmadım daha barışmazdım ama doktorun yanından çıkınca konuşmak zorunda kaldım. bide kayınvalidem beni çok seviyomuş kızlar bunu içi aldığı zamanlarda eşimin yanında söyler sarılır bana aşkım kapışmak bi insan bunu ne kadar çok söylerse size karşı okadar art niyetlidir diyo :)

İnşallah canım annem kaynanasından çok fazla çekmiş ama geline en ufak bir laf söylemiyor biz kapalıyız ailece gelinimiz açık ama hiç karışmıyoruz o da iyi sağolsun

Ne güzel bir anneciğin var cnm benim annemde asla karışmaz gelinine benim haddimemi herkes kopcaman insan der herkesin kendi hayatı ama işte herkes böyle olmuyor canım ama artık zoruma giden bişey olursa o an söyleme kararı aldım içimize attıkça hasta olacağız çünkü

ayyy yerim ben o kızı :) bu arada ben kız çocuğu falan bekledim böyle bildiğin şapşik bu ya yirimmmm. benimde bebiş accık büyüsün alıcam bende bir mırmır ^.^

:)) seninki cidden çok fenaymış benimkide bak beni delirtir sonra hiç bişey olmamış gibi güler konuşur sonra suratsız tavır yapan ben olurum :))
aman canım eşine bu konuda asla taviz verme biz o konuda anlaştık her ne olursa olsun başkalarının yanında asla birbirimize laf söylemek yok evde kıyamet kopsa kimse bilmiycek ben yalan yok bazen anneme ablama dert yanarım ama onlar asla onlar belli etmezler eşime

Bende aldim lohusasepeti.com dan pijama takimi aldim pembeli sabahlikli 136 tl ye ama oyle dantelli fln defil daha sporumsu. Bide 59 tl ye ayni siteden kirmizi gecelik aldim. Beden genis olunca her yerden bulamadim Allahtan burdakiler oldu :)
Ben bu hafta lohusa pijamami siparis edicem kizlar 160 lira bitane begendim 100 lira ben vercem 60 lira da esim yardim eder

evet canım öyle olması gerekir zaten banada hep eşim der ne olursa olsun kimseye özelimizi anlatma vs diye ama annesini gördüğü anda başka bi adam oluyo

Aynen içe atmak çok kötü bende hep düşünüyorum teyzemi üzmeden Nasıl cevap veririm de karışma derim.ahirette ilk hesaplaşacak kaynanayla gelin..kimseye kötü birşey demiyorum dedikodu olmasın diye ama burda dedikodunun alasını yaptım

evet canım öyle olması gerekir zaten banada hep eşim der ne olursa olsun kimseye özelimizi anlatma vs diye ama annesini gördüğü anda başka bi adam oluyo

Keşke biraz uzak kalabilseniz yok benimki benim eli damarımı gördü ondan annesinin yanında bana öyle laf söylese kıyamet koparacağımı bilir ki cidden kopar :)

Kraft jenny park yatak canim.suan hala satisi devam ediyormu bilmiyorum.oglum erken dogunca bi bebek magazasindan arastirmadan aldigim yatak.

https://www.google.com.tr/search?q=...KHa4xDPQQ_AUICCgC&dpr=2#imgrc=bMU9YV6O3UrTYM:

ayyy yerim ben o kızı :) bu arada ben kız çocuğu falan bekledim böyle bildiğin şapşik bu ya yirimmmm. benimde bebiş accık büyüsün alıcam bende bir mırmır ^.^

Yok kuzum ya iki ayaklı velet yoktu bizde ilk olacak Ateş bey:) bu bücürüklerden de İki tane var bende :) kesinlikle bebişllerin bunlarla büyümesi taraftarıyım. Hayvan seven insanda sever çünkü..

Ahahaha serseri ya bu da evlat istee ikisi de gule gule giysin canimm

Keşke biraz uzak kalabilseniz yok benimki benim eli damarımı gördü ondan annesinin yanında bana öyle laf söylese kıyamet koparacağımı bilir ki cidden kopar :)
keşke kalabilsek canım ama artık farklı olacak annesinin yanında bana kızarsa ben annesinede onada haddini bildiricem sabrım taştı artık 2 senelik evliyim kaynana yüzünden yaşamadığım şey kalmadı. bide hastanede bizim evde doğumdan sonra kalacaktı kışı bizim evde geçirmeyi düşünüyodu (eşim zaten onunla aynı evde yaşamak istiyo) neyseki her zaman ki gibi kızının işi düştü bizi çoktan unuttu kızının çocuğuna bakacakmış eşim aşırı bozuldu bende kış boyu rahat bi nefes alıcam gibi görünüyo çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…