bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar siz iyot hapı kullanıyor musunuz? Bana doktorum jodid diye 50 mg lık iyot hapı verdi yaklaşık 1 buçuk aydır kullanıyorum... Endokrin uzmanı verdi TSH için sürekli gidiyordum..

Kızlar lohusasepetinden bende aşağıdaki maviyi beğendim sizce nasıl? Dantelli güpürlü falan olmasın dedim. Bir tanede önceden almıştım.pembeli yavru ağzılı takımın yavruağzı olanını almıştım. Birde ben internetten almıyorum Lohusa sepetinde 100 lira olan toptancılarda 70 lira şimdi yine beğendiğimi indirimli alırım diye ümit ediyorum sizce nasıl yani ipekli güpürlü mü yoksa bu beğendiklerim mi kararsız kaldım? Aldığım aşağıdaki alacak üzere olduğum yukardaki mavili

Eklentiler

• IMG_20160818_115836.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20160818_115811.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20160818_120509.webp
    17 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20160818_120526.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 57
Kıyamam ama sana az kaldı doğumdan sonra bol şenlikli kahvaltılar olacak kaynana bir yerde anne bir yerde babalar tv karşısında... Oh şenlik var boşver yalnızlığın tadını çıkar sen yinede
yok yok ben gideyim de kendimi intihar edeyim biri der yaprak dökümü biri der kaynana cümbüş şaka bi yana kuzum bizim eşimin tayfasının pek kalabileceklerini sanmıyorum benim annem babam bizde kalıcaklar çünkü hatta yerleşicekler çocuğa bakmak için.. doğumda bile ilk kalmasınlar bi zahmet dedim eşime sonuçta benim ailemden herkes türkiyenin öbür ucundan gelicek kalmak zorundalar sizinkiler bi kaç gün sonra bi daha gelsinler istedikleri gibi kalsınlar dedim 2 saatlik yolddan geliyolar zaten

Ben 3 6 aldım kuzu ekim ortası sonu gibi dogsa dedim. İlk zaman zati kundak mundak. Ocak subat mart gibi giysin didim
Benim kasim sonu gelecek bebis bir terslik olmazsa.. tioid hastasiyim gerci daha erken gelme riski de var hep ama illa oyle olcak diye de bisey yok ozaman kasim aralik ocak subat 0_3ay subat mart nisa mayis sonu oluyor 3_6ay ama iri gidiyor da bebis bilemedim

Çohh güzeller mavi ye de yavru agzına da bayıldım yane. Nerede bu toptancı

Ama işte içine de bişiler giycek ya. :/ carters beden tablosu yaz cıkıyo beybi. Ordan bi bak bidaha istersen :) simdi eccik büyükte gelmedi degil bana da aman paçaları kıvırırım en kötü napem:)

sen tuvaletteyken filan oraya da bakmıştır merak etme bitanem

Bence uykuya daldı sıpa. Bak bu ninniyi dinletmeye devam et bence, sakinleştiriyor senin balığı. Anne karnında sakinleştiriyorsa doğduğunda da sakinleştirir diye düşünüyorum :)
hmmm doğru aslında kuzum biz şimdi tepinsinler istiyoruz ama doğduklarında uyusunlar diye gözlerinin içine bakıcaz muhtemelen

Kızlar bişi sorcam dünden beri okuyorum. Dogum hikayesi agustos anneleri falan fıstık. Şu su meselesi kafamı kurcalıyo. My moonlight de anlatmıştı . Şimdi su geliyo. Biz bici bici falan yapıp yola cıkıyoruz ya. Bu esnada o su gelmeye devam ediyo. Biz öyle aka aka mı gidiyoruz

Bu sunun geliş boyutu ne allaskına:/ ped falan tutuyo mu yoksa öyle şarıl şarıl mı:/ Kafayı yicem ben nasıl gitcem o halde falan diye dünden beri. Off cahillik :/

Çohh güzeller mavi ye de yavru agzına da bayıldım yane. Nerede bu toptancı
Konyada canım tarif edem mi

Bu ikiside feyza nın ürünü Lohusa sepetinden beğeniyorum toptancılardan alıyorum:))) 20_30 lira farkediyor. Bu sefer emzirme sütyeni korse iç çamaşırı falanda alırım pazarlık yaparım daha iyi olur

Et kuzu et bi mevlana turu yapar etli ekmek yir dönerim 30 lira ucuz alcam diye 300 tl

Kızııığğğmmm sizin konya da toptancınız varsa bizim koccaman eminönümüz var nağğğbeeerr şaka bi yana tabi marka var dimi bende bakayım markalara gidryim eminönü havuzluhanaa o halde

Evet cnm bn de hc kaynana gözüyle bakmak istemiyrdum. derdim hep iyi olmak kırmamak kirilmamak.o bazen bni kırdığıni fark edemiyor çocuk çocuk diyrdu hassas bi konu dedm ay sen kırılıyor msn fln dedj yani dedm kırılıyorum snra pek konuşmadı artık.yani birbirimizi çok kırsak bn onun yüzune bakamam eski samimiyet olmaz o yüzden idare ediyrz işte o kadar rahat bn de olamıyorum her lafı söyle snra yüzüne bak olmuyo oyle

Allah yardimcimiz olsun canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…