bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben okudum bi kac yerde bazen şoor diye yardir yar geliyormus ne pedde ne bisi bazen de azar azar geliyormus canim ikisinde de depend in hasta bezi gibi donlu ped bi nevi onu giyip gidiyorlarmis en rahat o diyorlardi.

Canim urun sıfır mı geliyo ? Ben pek güvenemiyorum kuması kalitesi Nasıl diye

Beyb sıfır geliyo. Usa dan bunlara kargolanıyo onlar sana gönderiyo. Carters magazaları malum orda cok ucuz ama burda ateş pahası. Bi cıtcıtlı body 100 tl burda :) usa da 10 tl 20 tl peeh:) etiketi üzerinde geldi valla :)

Benmde okuduğum kadarıyla baya Şakır şakır geliyormuş su . Bacaklardan asagi baya bi boşaliyomus Benmde düşündüğüm şey o su yerlere gelcek kim temizlicek Ben doguma giderken

Ben okudum bi kac yerde bazen şoor diye yardir yar geliyormus ne pedde ne bisi bazen de azar azar geliyormus canim ikisinde de depend in hasta bezi gibi donlu ped bi nevi onu giyip gidiyorlarmis en rahat o diyorlardi.

Yaaaaaaa ben o donu giymem diye cok tepindim evde :d giycem yani paşa paşa öyle mi

Canım benim kanama olmuştu suyum gelmedi. Banyo yaptım gittim. Genelde kızda kanama ve sancı önce olurmuş erkekde su önce gelirmiş. Yaşayana sormak lazım. Birde benim 6. Ay biraz suyum gitti hastanede yattım 2 gün önceki hamişlikte. Ama evde yatağa geçmişti yolda ped koydum tutmuştu. Doğum zamanı nasıl olur bilemiyorum foş diye mi gider azar azar mı

Ooo çok kötü olms o da Allahim yaa insan uğramaz mi hiç. Olsun cnm söylemişsin icindekini.yine öyle olursa yine söyle içine atma
Allahım yaa neyi kıskandı kim bilir olsun cnm söylemişsin içinde kalmams.yine o tarz şeyler olursa söyle içine atma

cok begendim canim cok guzeller
Ben de bu tarz alicam sanirim dantelli filan ben de giymem diye dusunuyorum sabahlik takimli mi alayim polar sabablikmi alayim ustlerine orda kararsizim birtek

urashaa tam da merak ettiğim soruyu sormuşun biz ozaman bu pedli çamaşırlardaan alalım ne olur ne olmaz belki sezeryan oluruz kan vs geceliğe pijamaya geçmesin rahatmı acaba bunlar ya :/ hiç görmedim :)

İlk defa bukadar uzun kalinca huylarini gördüm daha fazla.oyüzden busefer çok sinir oldm ama bundan snra 3 günü gecrmicem o zamn bi sknti olmuyor mis gibi geliyorsun evine.uzak olmak ne kadar iyiyms bi kere daha anlams oldm bn de.aynen cnm hc üzülme çıkmasın tayinin oraya:)

Gelmişken beni görürsün fena mı olur
Git canım eminönü havuzluhan gez. Görerek kumaşa bakarak almak en iyisi belkim birde ipekli güpürlü gecelik sabahlar alırım fenamı olur. Eve gelince giyerim. zaten hamilelikte nerdeyse kanki olduk kocişle lohusalık ta bari şekil düzgün olsun dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…