bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
o don giyileceeeekkk

Ben adamların yerinde olsam boşarım bizi yeminle hasta donu ne ya zaten bana anne donu al hastanede ve sonra logusayken giyersin dediklerinde ben bi şüphelendiydim de

Yahu kırk gün akıntısı kanaması olan. Bu sıcakta pis pis kokan. Yeşil sıvısı gelen altına kaçırıp anlamayan töbeee filmlerde bu iş hiç böyle değildi ya. Takıyodun tacını giyiyodun geceliğini pür makyaj ohh..

gerçek dünyaya hoşgeldin canısı ben de az önce geldim senden merak etme

Valla kuzu aynen öyle dantel sevmeyen ben bile düşünmeye başladım. Bende sanxım başlayınca sacıma fön cekerim makyaj yaparım hazırlanır giderim diyodum da saçımda fön totomda don altı şişhane üstü öffffff

Su geldimi ped falan kar etmez.havlu kagit doldurmustum o an surekli degistirdim yolda tuvaletlerde.oglumda sanci sonra su geldi.
Kizimda da sancim cogalinca hemen hastaneye gittik henuz suyum falan gelmeden sezeryana alindim.

Ya bide o var duş al sacını kurut daha sonra fön Çek makyaj yap o telaşla Nasıl yaparım tüm bunları bilmiyorum hastaneyede bakımsız gitmek istemem

Çocuğu yine içime geri kaçırasım geldi
Ahaha ben de diyorum millet dogumdan sonra giymis gecelikleri takmis bantlari premses gibi pozlar veriyor oyle tatlis bi olay diodum bu final ama baksana bezli donlar, sondalar ahey ahey buz daginin gorunmeyen kismi ibretss

ben dün akşam bu acı gerçeği çıtlattım eşime dudaklarımı banu alkan gibi titrettim biraz önce altımıza hasta bezi bağlıcaklarmış dedimm anaaa o da nee benim bu kadar ajitasyonuma karşılık adam hulki cevizoğlu tavrı takındı karşımda evet kanamanız falan çok olucak muhtemelen ddedi top sakalını sıvazlayarak kesin dedim bunun benden sakladığı çocuğu falan var benden daha soğukkanlı sanki önceden yaşamış bunları

cok begendim canim cok guzeller
Ben de bu tarz alicam sanirim dantelli filan ben de giymem diye dusunuyorum sabahlik takimli mi alayim polar sabablikmi alayim ustlerine orda kararsizim birtek
Zaten bebek olunca hastane odasıda evde sıcak olacak zaten ben sıcağı hiç sevmem bunalırım daral gelir polar hiç düşünmedim o yüzden canım. Tabi senin durumun nasıl olur bilemicem ama sabahlık daha rahat sanki.

bu da beni iyice intihara sürüklicekkk yaaa aaaaaaaahhhhhh hep bana oluyo hem ben duygusalım diye ifindiyim diye sabah sabah devrelerim yandı kız bak sonu yılmaz morgüle bağladım
Bn smdi izliyom yaprak dökümü aç aç kacmasin:) işin şakası hrks ten uzakta çok mutluyum hrkes yerinde iyi olsun arada görüp tatlı tatli oluyruz iyi oluyor kndi ailemle bile

Ayni seyi yazmisiz

Serviks boyunun 2,5 altında olması sakıncalı biliyorum.seninki normal aslında.sancılarda normal dedi beni dr benek büyüdükçe hissedersin dedi.nasılsın şimdi geçtimi?

Kızlar siz iyot hapı kullanıyor musunuz? Bana doktorum jodid diye 50 mg lık iyot hapı verdi yaklaşık 1 buçuk aydır kullanıyorum... Endokrin uzmanı verdi TSH için sürekli gidiyordum..
Cnm bana da verdi doktorum jodid.bebeğin beyni ixin çok iyi dedi baya kullandm bn ama çok sisiriyo bni.her gün icmiyorm artık. 3 günde bir fln icicem

Ya bide o var duş al sacını kurut daha sonra fön Çek makyaj yap o telaşla Nasıl yaparım tüm bunları bilmiyorum hastaneyede bakımsız gitmek istemem
duş falan tamam da fön çekebilir misinz gerçekten yaaa yapmayın bacılar ben normal zamanda çekmeye üşeniyorum fönü.. o sancıyla falan alttan iski ana boru hattı gibi su akarken mimmmmkin diil

Ay su sanci falan geldiginde dusa girilir makyajda yapilir da saclari ne pook yiyem kendime fon cekmeyi bilmiyorum zaten kendi kendine aldigi sekil ölümcül. Normal dogum deyince sancidan once korktugum seyler arasinda ben bu saci napacammm

Ay gülmekten doğuracaktır yaaaa kendimden tiksindirdin yeminle. İpek gebelikten vazmıgeçsem bu durumda o bile kurtarmaz

duş falan tamam da fön çekebilir misinz gerçekten yaaa yapmayın bacılar ben normal zamanda çekmeye üşeniyorum fönü.. o sancıyla falan alttan iski ana boru hattı gibi su akarken mimmmmkin diil
Ya agustos annelerinde okuyorum hep şey yazmışlar "suyum gelince duş aldım hazırlandım , evi odayi falan topladım " tarzında gayet relax bi şekilde anlatanlar vardı duştan sonra saclarım şekilsiz Duruyo biseyler yapmam lazım mutlaka hastanede fotoğraf falan çekilirim bakımsız bakımsız olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…