bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim ben randevuyu alıp sezeryana gidiyorum doğumdan sonra sonda ve ameliyat elbisesini çıkarır pijamamı giyer kendime çeki düzen veririm. Tesettürlüyüm.Eve gelincede fönümü çeker makyajımı yapar dantelli geceliğimi giyerim

Ahaha ben de diyorum millet dogumdan sonra giymis gecelikleri takmis bantlari premses gibi pozlar veriyor oyle tatlis bi olay diodum bu final ama baksana bezli donlar, sondalar ahey ahey buz daginin gorunmeyen kismi ibretss
arkadaş şu sondayı takmasalar da ben direk o dona yapsam bari olmuyo mu hiç diilse bu olsun beee sonda nedir altımda

duş falan tamam da fön çekebilir misinz gerçekten yaaa yapmayın bacılar ben normal zamanda çekmeye üşeniyorum fönü.. o sancıyla falan alttan iski ana boru hattı gibi su akarken mimmmmkin diil

Bu saaatten sonra çekmem o don yıktı beni bıyık bile bırakabilirim yani

Senin adam acı gerçeği önceden araştırıp öğrenmiş maruz talihine alıştırmış kendini zannımca

Günü saati belli diyosun ohh. İki saat önceden cıkar eşini cek bi kuaföre :) deki az bekle geliyorum bizde burda anam anam oy gece üç mü sabah 5 mi artık Allah ne verdiyse..

Ay su sanci falan geldiginde dusa girilir makyajda yapilir da saclari ne pook yiyem kendime fon cekmeyi bilmiyorum zaten kendi kendine aldigi sekil ölümcül. Normal dogum deyince sancidan once korktugum seyler arasinda ben bu saci napacammm
niye bebişim saçın gayet güzel duruyodu fotoda bende de düz kafa sendromu var içim rahat etmiyo illa hacimli olucek o tepe!! deeeeee işte vericekler hacmi benim bi tarafıma ben kesin köyün delisi gibi çıkıcam doğum fotolarında senin anan deliydi yavrum diycekler oğluşuma

arkadaş şu sondayı takmasalar da ben direk o dona yapsam bari olmuyo mu hiç diilse bu olsun beee sonda nedir altımda

Hayır herşeyi geç oğluşlarda bizi ilk o halde görecek. İlk izlenim önemliysi çocuklar dogar dogmaz aglıyo ya, beni geri gönderin die ağlıyor olabilir.

Kız sondadan bsy anlamiyosun yaa 2 kere takıldı bana.hele bebek varken smdi onu mu takcaz kafaya valla bak bi sıkıntısı yok
ayyyyyy bak gene geldi aklıma bi önümüze o sonda zımbırtısı var bi de ben sancı çekerken arkama o sokucakları şeyi sokucak olan zavallıyı düşünüyorum şimdiden valllllaaahi o sinirle o bana soktuğunu ona sokarım

Haklısın işte bizde de tam tersi oluyor Nasıl olsa annemler yanımda diye kalın diyemiyorum eşimin tarafı yerleşip kalıyor eve istemiyorum ama bu sefer tavrımı koyacam biraz toparlanayım öyle gelsinler zaten ameliyat oluyoruz hiç düşündükleri yok yok şu nerde yok bu akşama ne yapalım banane benim derdim sizin ne yiyeceğiniz mi düşünün yapın sanki dolaplar kilitli bul nerdeyse peşlerinde ben dönüyorum

benim ablamın kayınvalidesi de zaten kendine hayrı olmayan bi kadıncağız :)) neyse 2 kere akşama yemek yiycek misiniz diye sormuş sonra başlamış ne çorbası yapıyım en son mercimekte karar kılmışlar :)) bu seferde nasıl pişiriyosun ona göre yapıyım demiş!! en son ablacım kendi kalkıp yapmış yemeğini :))

ayy aman Allah korusun canım bütün bir kış beraber kabus gibi. hem eşinde niye aynı evde yaşamak istiyorki hayret yani ev üstüne ev mi olurmuş.
ohh i yaparsın bencede ezdirme kendini canım sen sustukça bunlar tepene çıkacak belli ki bende karar aldım artık susmayacam verecem cevaplarını herkes yerini bilecek hayat benim hayatım yeni felsefem bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…