bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
bende kansızlık oldugundan yaz ayında bıle usuyorum Hastanede hep üşüyorum canım dogumda da bir mıktar kan kaybedeceğiz muhtemel ben usurum oyuzden yanımda bır polar sabahlık olmalı Bunalrımsam cıkartabilirim sonucta Bide benim dogum kasım sonuna denk geliyor canım soguk olabilir hava.. Hiç belli olmaz

Kızlar siz iyot hapı kullanıyor musunuz? Bana doktorum jodid diye 50 mg lık iyot hapı verdi yaklaşık 1 buçuk aydır kullanıyorum... Endokrin uzmanı verdi TSH için sürekli gidiyordum..
kullanıyorum canım ben de.. Gebelikte 15 olması isteniyormus iyotun benim 5 çıkmıştı asırı dusuk cıktıgı ıcın 200 mg. iyot alıyorum 2,5 aydır tiroid hastasıyım bi de 75 mg tiroid ilacı kullanıyorum ..

işte cnm kendi ailemde uzakta birde bebeğimiz olunca kimsemiz yok burda onlardan dolayı aslında dönmek istiyorum ama oda çokkk zor malum ben çakılı kadrodayım.
aynen öyle geçen bayram 2 gün kaldım onlarda sonra annemlere geçtik ohh mis gibi kısa ve öz güllük gülüstanlık geçindik darısı bu bayrama inş :)

Kızlar bisey sorucam . Bu dogum fiyatlarında isteğe bagli sezaryen ile zorunlu sezaryen arasında fiyat farkı var. Zorunlu sezaryen daha uygun . Zorunlu sezaryen dedikleri mesela atıyorum normal dogum için gidiyorsun hastaneye açılma falan tam istenilen gibi olmuyo sezaryene alıyorlar hemen bu zorunlu sezaryen olarak mı geçiyor ?

biz bu gazla bugün ya kaynana ya görümce ya elti allah ne verdiyse iyi bi morartırız herhalde

Bana dogumdan sonra ates basiyo.kimi insanda cok usuyor herkes farkli farkli

Ama işte içine de bişiler giycek ya. :/ carters beden tablosu yaz cıkıyo beybi. Ordan bi bak bidaha istersen :) simdi eccik büyükte gelmedi degil bana da aman paçaları kıvırırım en kötü napem:)
hahah benim kadar sorgularsan zaten boyle benim gibi don bile alamazsın bebeğine Aynen bu patikli tulumlardan değil ne de olsa kıvırıp da gıyecegı cınsten hem mart nısan da soguk oluyor ozaman da gıydırılır Bakıyım canım

az kaldı canım bak yarısı bitti yarısı kaldı bu akşam yemek falan da yapma uzat ayaklarını yat yuva yıkan tavsiyeler veriyorum bazen

ahahaha. yok neyse ki evde yemeğim var. gider gitmez yemeği yedikten sonra american horrorumu izleyim horuldamak istiyorum valla yuva yıkmaz bu tavsiyeler yuva kurtarır. kadın mutlu= erkek mutlu sonuç mükemmel evlilik

O zman zorunlu sezeryan oluyor ama fiyat farki olup olmadigini bilmiyorum.
Ilk cocugum zorunlu sezeryan dogum hastanesindr dogum yaptim ama o zmn bile cok az bir miktar odeme yaptik ne odemesiydi bilmiyorum tabi.

evet canım benim arkadaşımın eşi öyle zorunlu sezaryana girdi nerdeyse normal doğum fiyatına oldu

bugün tetonoz asısının 2, dozunu olucam kızlar

bir sorum olacak kan uyusmazlıgı iğnesini benım doktorum kanama olursa yapıcam dedi

eger olmazsa dogum dan sonra bebegin kan grubuna göre yapıcaz dedi

şimdi bu dogru bir yöntem mi acaba emin olamadım.

O zman zorunlu sezeryan oluyor ama fiyat farki olup olmadigini bilmiyorum.
Ilk cocugum zorunlu sezeryan dogum hastanesindr dogum yaptim ama o zmn bile cok az bir miktar odeme yaptik ne odemesiydi bilmiyorum tabi.
Zorunlu olunca fiyat daha dusuk oluyo canim merak ettimde ilk dogum olcagi icin tecrübesizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…