bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Seninki masraf yapmista gözünde büyütmüş bizim ki daha bebek için 100 lira harcamadi ama adam trilyonlar döktü sanki Valla adamdan soğudum alip başımı gidesim var

Aynen canım Zaten geriliyorum oyle bir durumda ... Ama yapabilen yapıyor valla cok da mutlular hallerinden Ben gamsız olsam sinirleri bozmasam, üzerinde durmayıp he deyip geçmeyi bi de kv. mi de geçiştirebilmeyi öğrenebilsem yetecek sanırım çok şey istedim sanırım

Canım bana 28. Hafta test yaptı doktor negatif çıktı kanama riskin yok çok şükür doğumdan sonra yapıcam dedi.

Seninki masraf yapmista gözünde büyütmüş bizim ki daha bebek için 100 lira harcamadi ama adam trilyonlar döktü sanki Valla adamdan soğudum alip başımı gidesim var
Gerçi senin haftan da ilerlemiş artık alman lazım cnm evet bir liste yap eline tutuştur deki 30. haftamdayım 3 haftaya bu listedeki alısverısı yaptık yaptık yapamadık bu listeyi alıp sen tek yapmak zorunda kalacaksın Biraz telaşlansın hep yumurta kapıda yaparız ya ıslerı o psikolojiye sokmuş olursun

ahahahah. bana da kadın doğum doktoru gibi geldi :) ben de dün arabada acaba nasıl doğuma gideceğim, çok canım yanacak mı falan dedim. bana bence sen çok ağlayacaksın dedi, bende tabi adile naşit gibi göbek atmamı beklemiyorsun herhalde dedim. Allahım bir imkan olsa valla ona doğurtacağım ama bu çok zor

Canım bana 28. Hafta test yaptı doktor negatif çıktı kanama riskin yok çok şükür doğumdan sonra yapıcam dedi.

benım kontrolüm 1 eylülde o zamn ben bu hafta bir arayıp sorsam mı doktoruma acaba

yapıcaksa da geçmiş olmasın.

birde bişi merak ediyorum ben dış gebelik geçirdim. gecen ekim ayında. o zamn dış bana 7 haftada uyusmazlık iğnesi yapmışlardı. test sonucu negatif çıkmasına rağmen. ertesi gün bebeğimi almışlardı.

yani daha önce bir kez yapıldı bana. simdiki bebegimde varsa sayet uyusmazlık o iğnenin faydası olur mu acaba

(bu arada iğne çok fena bişi kalçadan yapıyorlar resmen yayıldıgını hissediyorsun ve hangi tarafına yaptıysa hissetmiyorsun orayı baya zor bir iğne)

Benimkine listeyi versem çoğunun üstünü çizer gereksiz diye. Adam kendi çocukluğunda kalmış her şeye ne gerek var diyor. Çocuğu kundak yapıp eski naylonlarla bezleyeceğiz bu gidişle.

Kaynanam Geçen prima mirimaya gerek yok bimin bezini alın ablan çocuğa (gorumcem)hep ondan alıyor diyor. O şimdi benimkinin kafasına yerleşmiştir gözü başka bez görmez. Anasının yaptığı etkinin 4te birini ben yapabilsem yeterdi valla bana

Ben benimkinden daha hijyenik oldugum ıcın karısamıyor bana Bitek camla halı silmem onda da kayınpeder arar sızın camda etiket kalmıs dıye onu nasıl goruyor kendi camından aklım ermiş değil hala maailecek cok tuhaf ilişkiler

benimkinin görüntüsü 19aylık zaten canım benden önce doğurur kesin

ahh yine bir kv sorunsalı ne cok biliyorlar yaa sonrada eşlerin arasına giriyorlar böyle.. orda aslında kibar kibar sizden sonra cok zaman değişti bu cocuk kış bebegi olacak donar bir altla hastaneye siz goturursunuz hastalnırsa siz bakarsınız demek lazım

Canım düşük kürtaj ve doğumdan sonra o iğne mutlaka vuruluyor evet acılı bi iğne. Sadece hamilelikte test yaparak vuruyorlar sen yinede doktoruna bi sor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…