bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benimkide bu tarz. Bence mavili guzel.

Benimkide bu tarz. Bence mavili guzel.
Sağol canım alcam galiba bu hafta sonu o maviyi. Neyse kızlar ben kaçar. Daha kızı banyo yaptırcam dolmalık Biber doldurup buzluğa atcam içi önceden buzlukta hazır olan karnı yarık yapılcak. 2 saat sonra görüşürük:)))))

Bende temizimdir ama çocuk olunca ev işleri aksayabiliyor İnsanlık hali neticede...bizim bütün camlar boydan boya nerdeyse baya büyükler arada bir gelip siliyor bir günde bizim kız hemen batırıyor

Aynen cnm süper. inşallah agzimizin tadı bozulmasın bu şekilde olsun hep inşallah :)

urashaa tam da merak ettiğim soruyu sormuşun biz ozaman bu pedli çamaşırlardaan alalım ne olur ne olmaz belki sezeryan oluruz kan vs geceliğe pijamaya geçmesin rahatmı acaba bunlar ya :/ hiç görmedim :)
Ben aldim dependin 9 lu buyuk boy emici kulot olanindan. Acip baktim rahat yani yumusak oyle rahatsiz etmio denedim. Kullan atmis. Yanlarindan yirtip cikarip atiosun

Kızlar bi gubidik sorun daha var dogumdan üç ay sınra vs hamile kalanları okuyorum. Korunma ne seçeceksiniz dogumdan sonra? Özellikle ikinciye üçüncüye anne olacaklar sorum size? Naptınız hemen hamile kalmamak için?

canim ben perinatologa gidiyorum doktorum docent. ben dun uyusmazlik ignesini oldum. zaten en bastan konusmustuk kanama olursa ve 28. haftada kesin igne olacak aralarda test de yapariz ona gore ilerleriz demisti. dun testte verdim negatif cikti igneyi yapti bu haftada kesin yapilmali dedi zaten 10. haftada kanamam oldugunda da yapilmisti.

İnşallah olur cnm yavaş yavaş.her sene değişip gelisiyorz:) yaşadıkça öğrenilir dur bakalım bn nası yapacam kaynanam sasrcak bsylere susmayinca:)

Bende temizimdir ama çocuk olunca ev işleri aksayabiliyor İnsanlık hali neticede...bizim bütün camlar boydan boya nerdeyse baya büyükler arada bir gelip siliyor bir günde bizim kız hemen batırıyor
Benimde buyuk canim salon komple cam odalar allahtan normal cam ama cam icin yardimci cagiroyorum ayda bir.. valla bebek olunca karismasinlar yaa ozaman kim neye yetisebilmiski? Siz yetisebildiniz mi nasil yetistiniz diye sor canim ? Kesin yetistim der yemesende sor sen heraeferinde

Yoookkk biz çok istikrarlıyız canım lohusalık bbitince Allâh yardımcım olsun
Biz nerdeeeeee
Canim cok guzel ama ince kumasi bacakta ne kadar selulit var belli etcek (tabi bu benim icin gecerli azcik cogaldilar da) kendi guzel ama kumasi once o yuzden ben tercih etmezdim
Senin benim gibi bi sorunun yoksa alabilirsin.

Ay evettt aynı ya bizimde maaşların ne kadar olduğunu ne kadarına ne alabileceğimizi ne kadarını köşeye atmamız gerektiğini bilir kv sürekli hesap yapar görümcemleri örnek gösterir bakın iki maaşla iki çocuk yaptılar evlerini aldılar şu kadar birikimleri var 2.evi alacaklar siz ne yapıyorsunuz bu kadar parayı.ayyyy ben diyorumki hamileliğim boyunca yattım çocuk bi doğsun hiç durmıcam hep gezcem diyorum. Bana diyoki benim bildiğim çocuğun mu var 5yasına kadar gezmemek lazım çocuklar hemen hasta oluyor.allahım yaaaa sabır.seviyorum ama çok karışıyor ya gençken yemicem yatırım yapcamda ilerde elime ne geçecek farklı frekanslardayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…