- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #40.281
Anamm aynı bnm koca kndi nası yetiştiyse oğlu da öyle yetssin istiyo ya anasiyla yatms ya koltuklarda yatms yatak bilinci yok adamda:) park yatak da neymiş diyoBenimkine listeyi versem çoğunun üstünü çizer gereksiz diye. Adam kendi çocukluğunda kalmış her şeye ne gerek var diyor. Çocuğu kundak yapıp eski naylonlarla bezleyeceğiz bu gidişle.
Kaynanam Geçen prima mirimaya gerek yok bimin bezini alın ablan çocuğa (gorumcem)hep ondan alıyor diyor. O şimdi benimkinin kafasına yerleşmiştir gözü başka bez görmez. Anasının yaptığı etkinin 4te birini ben yapabilsem yeterdi valla bana
Benimki de bu gune kadar tek bir kez bile aesimi yukseltmisligim yok kendisine itiraz da edemedim hic... anca bozuldugumu belli etmisimdir o da anlamamzliktan geldi hep.. bir tek iste gecen hali fotosu gonderdiginde o arka odaya olmaz mobilyalar gelince de sigmaz dedim.. bebegin odasinin neresi olacagina onlar karar verdigi icin bide genis hali resmi gonderince tepem atti iyice.. onda da ben fikir olsun diye deyip konuyu cevirdi ben de bozuldu deyip tabiki fikir alicaz sizden diye alttan aldim yine yufka yuregim isteİnşallah olur cnm yavaş yavaş.her sene değişip gelisiyorz:) yaşadıkça öğrenilir dur bakalım bn nası yapacam kaynanam sasrcak bsylere susmayinca:)
Anam o bizde de var yaa. Ne gerek var ne gerek var bizim zamanimizda var miydi. En bildigi 2 cumle bu yani. Ya diorum birak bizim zamanlarimizi onlar gecmiste kaldiBenimkine listeyi versem çoğunun üstünü çizer gereksiz diye. Adam kendi çocukluğunda kalmış her şeye ne gerek var diyor. Çocuğu kundak yapıp eski naylonlarla bezleyeceğiz bu gidişle.
Kaynanam Geçen prima mirimaya gerek yok bimin bezini alın ablan çocuğa (gorumcem)hep ondan alıyor diyor. O şimdi benimkinin kafasına yerleşmiştir gözü başka bez görmez. Anasının yaptığı etkinin 4te birini ben yapabilsem yeterdi valla bana
Ahahhaha Allahım yaa bi gün sinirle cami çerçeveyi geçircen kafalarina:) akillari sizin evde.korkarım durbunleri fln da vardır onların ahahahBen benimkinden daha hijyenik oldugum ıcın karısamıyor banaBitek camla halı silmem onda da kayınpeder arar sızın camda etiket kalmıs dıye onu nasıl goruyor kendi camından aklım ermiş değil hala maailecek cok tuhaf ilişkiler
Anamm aynı bnm koca kndi nası yetiştiyse oğlu da öyle yetssin istiyo ya anasiyla yatms ya koltuklarda yatms yatak bilinci yok adamda:) park yatak da neymiş diyo
Ay ben isten eve gelince yemek yapcak halim zor oluo yaa en pratiginden hizli hizli yapiorumSağol canım alcam galiba bu hafta sonu o maviyi. Neyse kızlar ben kaçar. Daha kızı banyo yaptırcam dolmalık Biber doldurup buzluğa atcam içi önceden buzlukta hazır olan karnı yarık yapılcak. 2 saat sonra görüşürük:)))))
Ay evettt aynı ya bizimde maaşların ne kadar olduğunu ne kadarına ne alabileceğimizi ne kadarını köşeye atmamız gerektiğini bilir kv sürekli hesap yapar görümcemleri örnek gösterir bakın iki maaşla iki çocuk yaptılar evlerini aldılar şu kadar birikimleri var 2.evi alacaklar siz ne yapıyorsunuz bu kadar parayı.ayyyy ben diyorumki hamileliğim boyunca yattım çocuk bi doğsun hiç durmıcam hep gezcem diyorum. Bana diyoki benim bildiğim çocuğun mu var 5yasına kadar gezmemek lazım çocuklar hemen hasta oluyor.allahım yaaaa sabır.seviyorum ama çok karışıyor ya gençken yemicem yatırım yapcamda ilerde elime ne geçecek farklı frekanslardayız
Sorma canim ya kartal gozluler ya da durbun var hakikaten merakli komsular gibiAhahhaha Allahım yaa bi gün sinirle cami çerçeveyi geçircen kafalarina:) akillari sizin evde.korkarım durbunleri fln da vardır onların ahahah
Sihirlidegnek nasıl değişti anlamadım ama benim eşimle sorunum yok çok şükür sadece bir süredir arkadaş kalmaya karar verdik
Yok cnm bn ankaraliyim ailem ankarada bnm koca asker.doğuya gtcez işte işler de karıştı tayin isteyin dediler smdi cikmicak seneye dediler.ama seneye kurtuluş yok doğuya gtcez artikAminnnn canım inş
sizde bizim gibi iş dolayısıylamı ankaraya geldiniz ?
Kız alinmiyosun dimi böyle deyince valla hem kızıyorum onlara ama öyle bi anlatıyosun ki gulesim de geliyo:)Sorma canim ya kartal gozluler ya da durbun var hakikaten merakli komsular gibianca evde kendi kendime geciriyorum o camlari cerceveleri cok kiymetli ogluslari o altindan ben bakirdan tel
esim neredeyse benden cok istedi bebegimizin olmasini. Ama hamile kaldiktan sonra sanki istemiyormus gibi davranmaya basladi, veya ben öyle hissediyorum. Cocuga karsi bir ilgi alaka yok fazla..daha henüz bebegimiz icin bir tulum almis degiliz, tüm hevesimi kirdilar annesi ile beraberesim böyle degildi cok degisti...
Esim yegenlerine cok düskün, olsun olmasin demiyorum ama sanki onlar bizim cocuklarimizmis gibi davraniyor. Bu öncedende vardi ama dahada arttiMisal cok hevesli bir sekilde bebek kiyafeti gösteriyorum esime, aaa bu su su yegenime nekadar güzel olur demi diyo ve ozaman tüm hevesim kaciyor
Kaynanam ve esim sayesinde hiiiiic bir hevesim kalmadi
Biz nerdeeeeee
Canim cok guzel ama ince kumasi bacakta ne kadar selulit var belli etcek (tabi bu benim icin gecerli azcik cogaldilar da) kendi guzel ama kumasi once o yuzden ben tercih etmezdim
Senin benim gibi bi sorunun yoksa alabilirsin.
Yok cnm bn ankaraliyim ailem ankarada bnm koca asker.doğuya gtcez işte işler de karıştı tayin isteyin dediler smdi cikmicak seneye dediler.ama seneye kurtuluş yok doğuya gtcez artik
Benimkine listeyi versem çoğunun üstünü çizer gereksiz diye. Adam kendi çocukluğunda kalmış her şeye ne gerek var diyor. Çocuğu kundak yapıp eski naylonlarla bezleyeceğiz bu gidişle.
Aynen işte Frekanslar çok farklı. O yemeyin içmeyin ev araba Alin derdinde.bz de eşimle tam tersi yiyelim içelim gezelim:)o yüzden çok sinir oluyo bize.yapcak bsy yoj ekmegimizi o vermiyo konstuguyla kalıyor bz yine bildgmizi yapiyruz uzağım ya sadece ordayken diyo.ama yakın olsak eminim başımizin etini yer.evet bu son gttigmde milleti örnek vermeler de bslamsti.hep aynı model bunlar ya 65 model mi.senin de:):)Ay evettt aynı ya bizimde maaşların ne kadar olduğunu ne kadarına ne alabileceğimizi ne kadarını köşeye atmamız gerektiğini bilir kv sürekli hesap yapar görümcemleri örnek gösterir bakın iki maaşla iki çocuk yaptılar evlerini aldılar şu kadar birikimleri var 2.evi alacaklar siz ne yapıyorsunuz bu kadar parayı.ayyyy ben diyorumki hamileliğim boyunca yattım çocuk bi doğsun hiç durmıcam hep gezcem diyorum. Bana diyoki benim bildiğim çocuğun mu var 5yasına kadar gezmemek lazım çocuklar hemen hasta oluyor.allahım yaaaa sabır.seviyorum ama çok karışıyor ya gençken yemicem yatırım yapcamda ilerde elime ne geçecek farklı frekanslardayız
Yok canim olayin icinde yasamasam bir komedi filmi ya da dizisi cikabilir zaten durum musait yaniKız alinmiyosun dimi böyle deyince valla hem kızıyorum onlara ama öyle bi anlatıyosun ki gulesim de geliyo:)
Oyy Kıyamam azcık sertlessin yufka yüreğin yaaaa.az bsy yani kaynanaya sadece:)bugün baya kulakları çınladi kadinlarin:)Benimki de bu gune kadar tek bir kez bile aesimi yukseltmisligim yok kendisine itiraz da edemedim hic... anca bozuldugumu belli etmisimdir o da anlamamzliktan geldi hep.. bir tek iste gecen hali fotosu gonderdiginde o arka odaya olmaz mobilyalar gelince de sigmaz dedim.. bebegin odasinin neresi olacagina onlar karar verdigi icin bide genis hali resmi gonderince tepem atti iyice.. onda da ben fikir olsun diye deyip konuyu cevirdi ben de bozuldu deyip tabiki fikir alicaz sizden diye alttan aldim yine yufka yuregim isteayyy devam edelim bebisler dogdugunda da konusmaya cok acayip beyin firtinalari donecek burda birbirimizden ornekler aliriz :)
bence kafana hic takma cunku erkeklerde babalik duygusu kucaklarina alinca oluyomus. yegenlerini gozu goruyo ya onlara dusunuyodur yoksa kendi bebegi dogsun gozu kimseyi gormez emin ol sadece bizim gibi onlar hemen icgudesel hissedemiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?