bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayyy sinir ediyo beni. Anasindan öğrenms ne gerek var bz gördük mu.bsy bildiği de yok bilmslik yapiyo kucuk besiklerden alınır diyo:)bebek yatakta korkar ms bzm ortamizda kokumuzu alarak güvenle uyucakms:)uyduruyo bsyler ordan burdan duydukları. Yeni dogmus bebeği ortamizda yatrcak.tamam arada yatar da her zamn olmaz ki yani

ayy bizi

Ayy bizimkide diyormudur acaba eşime bana hiç bişey demiyor gerçi neye desin zaten borcumuz var :))
derse alır benden cevabını biz çalışıyoruz kazanıyoruz ona ne

Ohh iyi olms senin aldigin:)bursada fakültede dogurcam bn cnm annem gelir ankaradan.ksmet bakalım burda mi dogururum tayin çıkar da gider miyiz hc bsy belli degil

o da fazlaymis canim rahatsiz olmakda haklisin ama konusmani oneririm yoksa surekli sinir olursun. benim esimide biraksan heryere annesigil kardesigil biz hep beraber gidicez de ben surekli frenliyorum basbasa gidelim beni sevmiyomusun surekli yanimiza adam cagiriyosun ben basabasa piknige gitmek istiyoum diye diye cok sukur bi yere giderken ilk aklina topluca gitmek gelmiyor artik

Benim esimde bu ara cok tuhaf napiyosun diye telefon ettim bi suru bagirdi ne var diye isinin yogunlugunu benden cikariyo cok kirildim bida aramam o ararsada acmiycam

Gecen gun havuza gidelim dedim abimleride cagiralim dedi vazgectim

Ayy canım olurmu öyle şey siznle yatması allah korusun bi sıkıntı olur sizle tehlikeli hemde kendi yatağını bilecek bir çocuk ben hata yatağını kendi odasına kuracam orda bir süre ben kalacam sonra ben kendi odama geçecem

ayy bizi

Ayy bizimkide diyormudur acaba eşime bana hiç bişey demiyor gerçi neye desin zaten borcumuz var :))
derse alır benden cevabını biz çalışıyoruz kazanıyoruz ona ne
Ev oduyosaniz demiyo dur cnm.bzm sadece araba vardı o da gtti ameliyt tüp bebek derken.o yüzden bukadar baski yapiyolar

Benim esimde bu ara cok tuhaf napiyosun diye telefon ettim bi suru bagirdi ne var diye isinin yogunlugunu benden cikariyo cok kirildim bida aramam o ararsada acmiycam

Ayy canım kıyamam o an ters bişey olmuştur belki sana patlamıştır sıkma canını alır akşam gönlünü tatlım

konustum canim, sen yanlis anliyorsun diyor cok sIkILIyorum artik bu durumdan.
nedir bu erkeklerin su ailelerinden bir türlü kopamamalari

Evet aynen öyle diyor zaten..yardımcı çağırmıyorum kendim normalde siliyordum da hamile kalınca hiç silemedim..aman işler beklesin ne yapalım yani beneklerimiz sağlıkla doğsunlarda gerisi boş

Yatak icin yanlari korumali prtbebe tarzi seyler var tam ismini hatirlamiyorum suan. Valla esinin dedigi dedikse eger Onlardan alin bari uyurken donup ustune filan cikmayin bebegin aman Allah korusun en cok korktugum sey zaten park yatak alsaniz da yaninizda olacak sanki baska odada duracak o yatak

Bnmki de çok ilgisz hamile kaldigimdan beri kardes gibi olduk korkudan bsy yapamadık araya azcık soğukluk grdi sanki.işte de stresli hep bn onla ilgileniyorum bi kere hasta olunca ilgilendi üstume düştü o kadr

Ev oduyosaniz demiyo dur cnm.bzm sadece araba vardı o da gtti ameliyt tüp bebek derken.o yüzden bukadar baski yapiyolar

bizimde araba borcu cnm biz daha yeni evli sayılırız ilerleyen yıllarda bakalım neler olacak daha 10 aylık evliyiz. benim gezmeme laf söylerse kendine baksın o ben bu sene tatil yapmadım o yaptı :))

Evet cnm aynen bnce de yatağında yatmali bzmkinin odası yok smdilik park yatak la bzm odada yatar biraz büyüyünce zaten geçmesi lazm odasina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…