bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ay valla süper olur canım. odalara da bakarız. ben 12:00 de orada olacağım. sen bir konuş bakalım sonra hemen hastane ile görüş yazdır.

Konuştum canım eşimle maalesef biz bu aykine gidemiyoruz Eylül'e kısmet inşallah... Çok hastaymış eşim, akşam kötüydü zaten daha da kötü olmuş. Hasta hasta gidemem diyor

Günaydın hayırlı cumalar kızlar @equita ve @BBegüm den haber var mı? İlk bebişimiz nasıl sağlıklı mı çok merak ettim. @BBegüm nasıl inşallah iyidir.

Bende merak ediyorum. Begümden haber yok ama equita Ada ve deniz le konuşmuş eve çıkmış kendisi bebeğin durumu stabilmiş.

cnm seninkini gördüm zaten tatlı minişte içine girmiş eşime gösterdim resmi güldük hatta ama o tulum astronot olarak kullanılmaz heralde ama normal giyelik alıcam ondan :)

Ben genel olarak alışveriş için söyledim kuzu. Astronotlar sanki hafif ince gibi geldi bana. Alacaktım ince diye bilemedim:) sanki eylülden sonra daha kalın şeyler cıkacak gibi. Onları bekliyorum h&m e falan geliyormuş astronot hem güzel hem uygun oluyormuş.

canim pelus astronot tulumlarina baktimda soyledigin sitekerden sen kac aylik olani alfim malum kis bebekleri olacaklar 6 9 aylik olan anca mi olur kis sonuna kadar

ne varsa endokrincilerde var o vakit Ben de benim endokrin doktorumdan cok memnunum

yavaş ol tatlım canına yazık...
dinlen bugün biras
bende yorulunca hemen belimde sizliyo çok kotu

Kızlar bir de göbek deliği etrafı sizin de koyulasti mi? Dışarıya doğru çıktıkça normal ten rengimden daha koyu görünüyor? Normal mi acaba?
yok bende olmadı. sadece geriliği için daha ufak gibi gorunuyo.. sanırım herkeste dışarıya atılma olmuyo
Ada nin atesi var kizlar surup verdim dusurmeye calisiyorum baska bi belirti de yok buyuk azilari mi cikiyo yoksa hasta mi anlayamadim
Geçmiş olsun tatlim.
şimdi nasıl oldu?

evet hamağın ipi koptu. Yere yakındım bi de ayak tarafından koptu o yüzden bişi olmadı ama tabi korku yetti
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine...
bende 20. haftada merdivende düşmüştüm neticemin üstüne çok korkmustum ama sukür bişey olmadı..

nasıl şişiriyor cnm?? Evet iyot gerekliymiş hamilelerde... Ben hergün içiyorum ama bazen unutuyorum...
Cnm bnm iyot eksikliği fln yok 3.ayda vrdi doktor bana bebeğin beyin gelişimine çok faydası var dedj o zmn dan beri kullanıyorum elim ayağım çok şişiyo başladı bi ara kullanmadım smdi geçen hafta yine kullandm yine sistim.doktor sisirmez dedi arada kullan yine de dedj çok nadir kullanıcm artik.baya kullandm cunku

Bnm kayinvalide de demsti kocaelide onlar.sasrms tm bn de sadece orda var demek ki

Olmadı duphalac filan başlarsın belki canım.
Düzenli alınınca düzene sokuyor.
Erik filan da faydalıymış.
Anlıyorum seni ben de çatlıyorum bazen.
Bebiş iyidir ama hep onların etkileri bunlar zaten :)
Müzmin kabız oldugum ıcın duphalac cok yazdılar canım şekerli tadından tiksinmem dısında bir işe yaramadı bende hiç O da gaz yaptı bıde şimdi kabızlıkla ilgli bölümler açılmaya başlanıyor hastanelrde sırf bu konu ile ilgli işin kotu yanı bagırsak ile ilgili her ilaç bir müddet fayda gosteryor 2. ay bidaha işe yaramamaya başlıyor Bebiş doğsun gidicem o bölümlere kolonoskopiden korkuma gitmiyorum aslında Beslenme hareket ve hergun aynı saat kurallarına uyuyorum .. Stres etkili bende biraz sanırm, tiroid de yapar kabızlık zaten Baksana farklı bir ilaç kullanımı bile bunyede değişikliğe neden oluyor

Cnm bnm hap pembe renk. gyneferon.hc kabiz yapmadı bni aksine daha da iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…