bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yok canım töbe dedim.
Aman canım korkutma bizi sonra Gerçi kesen bebeği iyi koruyor darbelere karsı anca ciddi düşmelerde endişe gerektirir ama olsun Allah korusun Bak ben sakarımdır bıraz diye hamile kaldıgımı ogrendıgım anda azcık topuklu ayakkabı bile giymez oldum yürürken yere bakarak yürür oldum resmen şimdi ilerleyen donemlerde son 2 ay dengeler daha da bozulacak çok dikkat etmek lazım

Daha iyi canim

Şükür canım kazasız belasız sağlıkla hayırlısıyla atlatalım şu günleri

Cnm bnm hap pembe renk. gyneferon.hc kabiz yapmadı bni aksine daha da iyi geldi
aynen bonibon gibi şeker pembesi rengi şeklide bonibona benziyor ben de onu kullanıyorum ama senin ozaman barsaklar duzenli çalışıyordu hep yan etkiler arasında kabzılık yazıyor ishal yok mesela bana yan etkilerinde ishal de yapacak bir demir ilacı lazım sanırım ki normal çalışsın

ben de ne bulsam yiyorum abarttım artık :)
hamilelik bitene kadar duba gibi olmasam bari.
akşama kadar yatma şansım da yok maalesef işte olduğum için

canim pelus astronot tulumlarina baktimda soyledigin sitekerden sen kac aylik olani alfim malum kis bebekleri olacaklar 6 9 aylik olan anca mi olur kis sonuna kadar
ben 6 aylık aldım ama büyük gibi geldi bana, annem de büyük dedi.
benim aldığım bunlardan

Evet ya bu haftalardan sonra denge olayı da var. Dikkat etmek lazım ben tek sakarlığım sürekli yemek yerken üzerime dökmem ben doktorumu dinleyip evde istirahate devam edeyim dün yetti bana eşime bi de dedim ki bunu eve kuralım çok güzel diye ama şimdi töbe diyorum

senin durum da benim gibi cnm bikez ameliyat oldum hemoroidlerden üniye giderken 10-11 sene once Beter bişey bide sınav zamanlarıma denk gelip beni mahvediyordu hep Gyno ferro sanol isteyeyeim ben de doktorumdan Madem.. şuana kadar aranızdan 3 kişi kabızlık sorunu yasamamıs bu ilacı kullanan bide durumlar da benzer .. Sağol canım

Cnm önceden ferro sanol veriyolardi o hem kabız hem de iştahım qciyodu.ilk defa hamilelikte bunu vrdi doktor evet bonibon gibi.hatta bn içmeyi unutunca kabız oluyrm o kadr iyi geliyo bana

Bende demiş miydim bana da bu ilaç iyi geldi diye

Ay kizlar deniz bugun cok asagida hareket ediyo
canım benimki de bazen resmen dik bi şekilde aşağıya vuruyo resmen mesanemle tek kale maç yapıyo velet içerde ama sonra göbek deliğimin üstüne de tekmeler geliyo.. o yüzden hiç garipsemiyorum ben bu durumu.. hatta dr a sormuştum son randevuda yeri aşağıda mı diye bebek rahmin üst kısmına yerleşmiş olarak çıktı düşün..

aynen cnm banada ince geldiği için sordum bu aldığın tulumun içi tüylümü korurmu bebişleri benim kız ama bu modeli beğendim bi tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…