bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Olmadı duphalac filan başlarsın belki canım.
Düzenli alınınca düzene sokuyor.
Erik filan da faydalıymış.
Anlıyorum seni ben de çatlıyorum bazen.
Bebiş iyidir ama hep onların etkileri bunlar zaten :)

bende gyno ferro sonol kullaniyorum normalde kronik kabizimdir hatta hemoroiddr var yine 2 3 gunde cikiyorum tuvalete ama ishalimdi sekilde oldugunda hemoroidim kanamiyo normalde rahat tuvalete cikanda kabizlik kabiz olanda rahatlama yapiyo sanirim ben bi kac gun aksatsam hemen farkediyo dogumdan sonrada kullancaksin diyince doktor sevindim

aynen canım bana uyar tabiki gideriz. hamiş hamiş

ay valla süper olur canım. odalara da bakarız. ben 12:00 de orada olacağım. sen bir konuş bakalım sonra hemen hastane ile görüş yazdır.

Ben nisanliyken bu isi bitirip nisani atacaktim aslinda babama kiyamadim dostundan cok dusmani var diye esim iyi biri ama ailesi katlanilir gibi degil simdi diyorum keske bitirseymis askta bitti sevgi de
benim eşimin aileside öyle canım ben nişanlıykende böylelerdi ama eşimi sevdiğim için vazgeçemedim

ayyy çok geçmiş olsun kıyamam. neyseki popon yere yakınmış :) Allah korumuş.

Hep şikayet ederdim totomdan işe yarayacağı zamanlar varmış aynen canım ya şükür bişey olmadı. Araba da yatarım demiştim eşim beni düşünüp hamak aldı ipi sağlam değildir diye gitti birde kalın ip aldı ama işte olan bu

Ada nin atesi var kizlar surup verdim dusurmeye calisiyorum baska bi belirti de yok buyuk azilari mi cikiyo yoksa hasta mi anlayamadim

geçmiş olsun canım. salgın var bu aralar çocuklarda çok görüyorum bende. geçende ablamın oğlu aynı durumdaydı. bir doktora göstermekte fayda var.

ya cnm nasıl peki bu peluş olanları diyorum aynen kalitesi fln nasıl astronot olarak düzgün tutarmı bebeği sence
Biraz ince gibi fena değil çok da kalitesinden anlamıyorum gerçi.
Ben 6 ay aldım çabuk büyür diye ama büyük de geldi gözüme bilemedim.
Ben birazcık sevimli diye aldım açıkcası :)

malum artık tek kişi değiliz :) ondan tartmamıştır o. büyüdüler artık annesi minnak değiller artık.

bendede yeme ihtiyacı çok arttı ama en çok tatlıda. onun dışında diğer şeyleri normal porsiyonlarda yemeye devame diyorum. tatlıyı az ama sık ister oldum wc ihtiyacından sonra eminim iyi gelecektir. sonra ılık bir duş dinlenme keyif süper olur.

malum artık tek kişi değiliz :) ondan tartmamıştır o. büyüdüler artık annesi minnak değiller artık.

Biz büyüsekte eşimi geçemeyiz ona test ettirmeden biner miyim ki zaten 3-4 saat öyle yattım ben kalkarız az sonra dedik ip koptu ama yine de artık tövbe şükür atlattık bunu da evden çıkmam artık hava almakta neymiş cam varken

Ay kizlar deniz bugun cok asagida hareket ediyo

Canım benim ufaklık da bazen aşağılar da dolanıyor. Şuan yerleri geniş tabii istedikleri gibi takılıyorlar Geçen gün neredeyse tepiği göğsüme atacaktı yaramaz. Bazen de o kadar aşağıya atıyor ki tekmeyi çıkacak sanıyorum valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…