bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben de 2-3 gündür çıkmıyorum ondan herhalde ya.
Demir ilacı rahatlatıyor.
Kalktığımdan beri patlayacak gibiyim resmen.

Ben aldım canım peluş ayıcık tulumundan :)
Bebemodausa var , babykids_ithal var, usamarkabebe var. Ben babykidsten aldım.
Şimdi de kuzu havlulardan almak istiyorum :)

günaydın. bende de yemek yedikten sonra oluyor iki gram bir şey yedikten sonra oluyorum oburix gibi :) sanırım artık beişlerimiz de büyüdüğü için bize yer kalmadı.
Benim de genelde akşam olurdu da bugün kalktığımdan beri böyle, çok şiş gergin.
WC'ye çıkarsam rahatlarım belki.
Ben çok yiyorum bi de şu aralar.

Kızlar bana Sosyal hizmetlerden msj geldi az önce... Süt kartınızı dağıtım merkezlerimizden alın diye... Süt kartı ne işe yarıyor kızlar

Merak ettimde baktım :) kocaeline özel bir projeymiş :) ne güzel

Kocaeli genelinde hamile annelere, doğumdan önce 3 ay ve doğumdan sonra 3 ay olmak üzere ayda 12 litre sütün dağıtıldığı projede yeni yıl ile farklı bir uygulamaya geçildi. 2012 yılı itibari ile hamile annelere verilecek sütler süt tanımlı 41 kartlar ile sağlanacak. Yeni sistemde süt almak isteyen hamile anneler kendisini takip eden Aile Sağlığı Merkezindeki doktoruna başvurarak sürece dâhil olacak.

Çok sağ ol canım benim. Ben de eşimle görüşeyim de kaydettireyim onu yarına. Ben de bu arada sormam gereken diğer soruları sorarım, odaları gezerim falan filan... Belki karşılaşırız canım :)

Ada nin atesi var kizlar surup verdim dusurmeye calisiyorum baska bi belirti de yok buyuk azilari mi cikiyo yoksa hasta mi anlayamadim

Oyy çok geçmiş olsun kuzucuya canım...

evet hamağın ipi koptu. Yere yakındım bi de ayak tarafından koptu o yüzden bişi olmadı ama tabi korku yetti

Canım çok çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine...

sen hangi ilacı kullanıyorsun? herkes demir ilacı rahatlatıyor diyor prospektusu de kabız yapar dıyor benı de kabız yaptı rahatlayamadım hıc Gynofenol kullanıyorum ben Dr.uma değiştirteyim madem bu kadar rahatlatan ilaç varken benim burda işkence çekmem hoş olmuyor

valla cok ıyıymıs dr.un ozaman canım ben iki ayrı doktora gittim ikisi de yazmamıştı iyodu okadar da belirtmeme rağmen Endokrin doktoruma dediğimde o test yaptı sonuca şaşırıp randevuyuda beklemedne aradı benı hemen 200luk jodide baslıyorsun dedi

Gyno ferro sanol kullanıyorum
Evet aslında normalde kabızlık yapar bende hamilelikte ters etki yaptı :)

o diğer eğitimleri gormedim cnm haftasonu varsa iyi ben etrafta sormustum ozel eğitim veren yerleri 300 400 demişlerdi 90sa iyi aslında 400den sonra :) Tabi içeriği de tam karsılastırmak gerek 32. hafta hangi aya denk geliyor bakmak lazım her ayın son cuması gebe eğitimleri varmış o da ücretliyse eğer beklemeye degmez hafta ıcını Ekim ay sonundaki uyarsa belki beraber gideriz

Gyno ferro sanol kullanıyorum
Evet aslında normalde kabızlık yapar bende hamilelikte ters etki yaptı :)
Benim 3 hafta sonra randevum. Düzene giremezsem eğer ozamana doktoruma diyeyim madem değiştirsin ilacımı şişkinlikten çatlıyormuşum gibi olmaya başladım iyice üzerine bide gaz eklenince ikibuklum geziyorum resmen Kimbilir bebiş ne durumdadır içeride

cnm ben çok doktor değiştirdim. kadın doğumcum vermedi iyodu cnm. Ben dahiliyeye gidiyordum tsh 2-2 buçuk arası olacak hamilelerde demişti önceki kadın doğumcum benim 3,30 çıkınca. işte o zaman gitmiştim dahiliye de her ay çağırıyor sonra benim ts4 düşüktü hep sonra o yüzden endokrine yolladı endokrin de sende guatr yok dedi bebek senden tüketiyor tiroidi o yüzden düzenli kullan ilacını doğumdan sonra bırakırsın dedi. bi de iyot verdi hamilelerin kullanması gerek geç bile kaldın dedi 23. haftadan beri kullanıyorm

evet bende sonradan baktım netten :) sadece bizim kocaelide geçerli bi uygulamaymış :)

oyle bende almak istiyorum aslinda. travel sistem bebek arabalarinin yaninda satiliyo ya tam incelemedim ama onlar araba koltugu seklinde de arabaya monte edilebiliyor mudur

ya cnm nasıl peki bu peluş olanları diyorum aynen kalitesi fln nasıl astronot olarak düzgün tutarmı bebeği sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…