- 24 Şubat 2013
- 6.865
- 9.902
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #40.721
Ben de 2-3 gündür çıkmıyorum ondan herhalde ya.Gunaydın :) Buara hepimizde var hava değişimi çarptı herhalde bizi boyle ben de anlamadımGerçi benim yeni başladığım demirle alakalı gibi ama 3gündür de kabızım inşallah 1 haftayı bulmaz yine bakalım
Ben aldım canım peluş ayıcık tulumundan :)kızlar günaydın bir şey sorcam size instagramdan alışveriş yapan varmı hiç aranızda çok güzel astronotlar var carters marka 75 lira peluş içi dışı polar bi emin olupta karar veremedik belki aranızda alış veriş yapan vardır
Benim de genelde akşam olurdu da bugün kalktığımdan beri böyle, çok şiş gergin.günaydın. bende de yemek yedikten sonra oluyoriki gram bir şey yedikten sonra oluyorum oburix gibi :) sanırım artık beişlerimiz de büyüdüğü için bize yer kalmadı.
Ohhh iyi bari dussunde.38 canim suan biraz dustu
Kızlar bana Sosyal hizmetlerden msj geldi az önce... Süt kartınızı dağıtım merkezlerimizden alın diye... Süt kartı ne işe yarıyor kızlar
Gecmis olsun canim adaya hamileyken yilbasi gunu dusmustum evde bisey olmadi tabiki ama dikkatli ol
günaydın tatlı anne. bende çok severim bugünü malum aynı kaderi paylaşıyoruz :) hafta sonu gelsin artıkta dinlenelim artık. bu arada yarın centralda babalık eğitimi var. 12-15:00 arası eşimi oraya bırakıp bizde annemle odalarda ne süsler yapabiliriz ona bakacağız. sormamı istediğin bir şey varsa sorabilirim gitmişken.
Ada nin atesi var kizlarsurup verdim dusurmeye calisiyorum baska bi belirti de yok buyuk azilari mi cikiyo yoksa hasta mi anlayamadim
evet hamağın ipi koptu. Yere yakındım bi de ayak tarafından koptu o yüzden bişi olmadı ama tabi korku yetti
Geçmiş olsun canım aman aa dikkat etmek lazım binme bidaha hamağaevet hamağın ipi koptu. Yere yakındım bi de ayak tarafından koptu o yüzden bişi olmadı ama tabi korku yetti
Ayy o kadar deneyimsizim ki bebek bakmındaAda nin atesi var kizlarsurup verdim dusurmeye calisiyorum baska bi belirti de yok buyuk azilari mi cikiyo yoksa hasta mi anlayamadim
sen hangi ilacı kullanıyorsun? herkes demir ilacı rahatlatıyor diyor prospektusu de kabız yapar dıyor benı de kabız yaptı rahatlayamadım hıcBen de 2-3 gündür çıkmıyorum ondan herhalde ya.
Demir ilacı rahatlatıyor.
Kalktığımdan beri patlayacak gibiyim resmen.
Ben aldım canım peluş ayıcık tulumundan :)
Bebemodausa var , babykids_ithal var, usamarkabebe var. Ben babykidsten aldım.
Şimdi de kuzu havlulardan almak istiyorum :)
Benim de genelde akşam olurdu da bugün kalktığımdan beri böyle, çok şiş gergin.
WC'ye çıkarsam rahatlarım belki.
Ben çok yiyorum bi de şu aralar.
valla cok ıyıymıs dr.un ozaman canım ben iki ayrı doktora gittim ikisi de yazmamıştı iyodu okadar da belirtmeme rağmenBana iyot testi yaptırmadan verdi hamilelerin alması gerekir bütün hamilelerin dedi. Tiroid hastası değilim ama hamilelikte bebek bizden kullanıyor tüketiyor diye tiroid hapı da kullanıyorum 37 mg ( 50 liğin 3/4 ünü )
Gyno ferro sanol kullanıyorumsen hangi ilacı kullanıyorsun? herkes demir ilacı rahatlatıyor diyor prospektusu de kabız yapar dıyor benı de kabız yaptı rahatlayamadım hıcGynofenol kullanıyorum ben Dr.uma değiştirteyim madem bu kadar rahatlatan ilaç varken benim burda işkence çekmem hoş olmuyor
o diğer eğitimleri gormedim cnm haftasonu varsa iyi ben etrafta sormustum ozel eğitim veren yerleri 300 400 demişlerdi 90sa iyi aslında 400den sonra :) Tabi içeriği de tam karsılastırmak gerekşöyle ki ben geçenlerde bayağı mailleştim hastane ile. annelik eğitimi var bir de doğuma hazırlık ve nefes teknikleri bu ikiside ücretli ve hafta sonu. nefes eğitimi ve doğum olan bu ay sonu netleşecek tekrar görüşelim dediler. diğeri ise 90TL gibi bir şey söylediler. hafta içi olanlar ücretlimi ücretsizmi onu hiç bilmiyorum. eğer ücretsiz ise doğum iznine ekim başı çıkıcam bende seve seve giderim ^.^
Benim 3 hafta sonra randevum. Düzene giremezsem eğer ozamana doktoruma diyeyim madem değiştirsin ilacımı şişkinlikten çatlıyormuşum gibi olmaya başladım iyice üzerine bide gaz eklenince ikibuklum geziyorum resmenGyno ferro sanol kullanıyorum
Evet aslında normalde kabızlık yapar bende hamilelikte ters etki yaptı :)
cnm ben çok doktor değiştirdim. kadın doğumcum vermedi iyodu cnm. Ben dahiliyeye gidiyordum tsh 2-2 buçuk arası olacak hamilelerde demişti önceki kadın doğumcum benim 3,30 çıkınca. işte o zaman gitmiştim dahiliye de her ay çağırıyor sonra benim ts4 düşüktü hep sonra o yüzden endokrine yolladı endokrin de sende guatr yok dedi bebek senden tüketiyor tiroidi o yüzden düzenli kullan ilacını doğumdan sonra bırakırsın dedi. bi de iyot verdi hamilelerin kullanması gerek geç bile kaldın dedi 23. haftadan beri kullanıyormvalla cok ıyıymıs dr.un ozaman canım ben iki ayrı doktora gittim ikisi de yazmamıştı iyodu okadar da belirtmeme rağmenEndokrin doktoruma dediğimde o test yaptı sonuca şaşırıp randevuyuda beklemedne aradı benı hemen 200luk jodide baslıyorsun dedi
evet bende sonradan baktım netten :) sadece bizim kocaelide geçerli bi uygulamaymış :)Merak ettimde baktım :) kocaeline özel bir projeymiş :) ne güzel
Kocaeli genelinde hamile annelere, doğumdan önce 3 ay ve doğumdan sonra 3 ay olmak üzere ayda 12 litre sütün dağıtıldığı projede yeni yıl ile farklı bir uygulamaya geçildi. 2012 yılı itibari ile hamile annelere verilecek sütler süt tanımlı 41 kartlar ile sağlanacak. Yeni sistemde süt almak isteyen hamile anneler kendisini takip eden Aile Sağlığı Merkezindeki doktoruna başvurarak sürece dâhil olacak.
Ogrenirsin hayatim sende zamanla tecrube kazanicanAyy o kadar deneyimsizim ki bebek bakmındaGeçmiş olsun cnm ama 1-2 yası cıvarıysa diş çıkarıyor olabilir
Ahaha bunu gordumm enerjiye bak biz popomuzu kaldiramioz
Ben de kullandim ana kucagi ama iyi ki de para vermemisim.oğlum 4. Ayda tek tarafli dönmeye baslayinca anakucagi yalan oldu.kemerini bagliyodum.bu sefer de donemiyorum diye agliyordu.bu sefer oto koltuk +puset tarzi aldim.oturma yeri gayet geniş.hem arabada hem evde kullanirim.dönmeye baslayinca da sadece oto koltuğu olarak devam ederim
hahahaa aynen benim doğumda böyle olduğumu hayal edebilen var mı??Ahaha bunu gordumm enerjiye bak biz popomuzu kaldiramioz
ya cnm nasıl peki bu peluş olanları diyorum aynen kalitesi fln nasıl astronot olarak düzgün tutarmı bebeği senceBen de 2-3 gündür çıkmıyorum ondan herhalde ya.
Demir ilacı rahatlatıyor.
Kalktığımdan beri patlayacak gibiyim resmen.
Ben aldım canım peluş ayıcık tulumundan :)
Bebemodausa var , babykids_ithal var, usamarkabebe var. Ben babykidsten aldım.
Şimdi de kuzu havlulardan almak istiyorum :)
Benim de genelde akşam olurdu da bugün kalktığımdan beri böyle, çok şiş gergin.
WC'ye çıkarsam rahatlarım belki.
Ben çok yiyorum bi de şu aralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?