bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Demir ilaçları kabız yapar zaten canım benımde 24u doldurmamı bekledi oyuzden ama kandegerlerim cok dusuk anemi başladı oyuzden mecbur kullanmak zorundayım

bilmemek mutluluktur diosun canısı ozaman :)
ben böyle kerkenez gibi devam ozaman
artık kismetimize nasıl olursa :)

Hımmm bi sorunun yoksa çalışma ortamın yorucu değilse çalış bence bebişle daha çok vakit geçirirsin izni aktarıp

ben ücretsiz izin alıp 9 aya tamamlamayı düşünüyorum aslında. o sebeple nasıl olsa vaktim olacak diye düşündüğüm için biraz da bebek gelmeden dinlenmek istediğimden bu planlar. sorun şimdilik yok çok şükür, sadece ben yoruluyorum stres vs klasik hamile yorgunlukları işte.

insanın huyları gerçekten değişiyor. bir kere şizofrene bağlıyorsun, her şeye alınıyorsun. anneanneme döndüm iyice. ona alın buna küs
Ama bak hergün aynı geçmiyor bugün ağlakım yarın sinirli birgün enerjik bir gün ağrılı sızılı alıngan bir gün hepsi birden birgün çok mutlu mesela bazen canım dondurma mı çekiyor eşim ben ona söylemeden anlasın alıp gelsin istiyorm. Telepati yoluyla. bazen normal bazen anormal yani.

Ahaha senin hormonlar comolokko olmus canimcimm neyseki gecici sure es dost idare edebilir

hemde ne comolokko. ablam bile benden mıymıntı, kızın başta kanaması oldu, şişti de şişti, doğuma 2 hafta kala gebelik zeh başladı erken sezeryana alındı yeminlen benim kadar söylenmedi. benim çektiğim tek şey 4 ay kusmak oldu. beni gören ablam ulan ben bu kadar söylenmedim diyor. adım zeynep değil nazlı olmalıymış :)

bilmemek mutluluktur diosun canısı ozaman :)
ben böyle kerkenez gibi devam ozaman
artık kismetimize nasıl olursa :)
bende aynen öle takılmıştım canım aynen devam hep günüm belli olmasın kurbanlık koyun gibi günümü beklemiyim dedim öle de oldu oturduğum yerde suyum bi geldi 1 ay evvelden 3 saat içinde herşey tamamdı bundada öle olsun isterdim ama malesef günüm belli olur bunda kesin

canim googledende arastirabilorsin pansiyon daha uygun tabiki aylik ev nasil olur kirasi filan bilemem canim sen bir arastir istersen tatlim

O da neymiş öyle daha doğuma hazırlanamadık birde onu çıkarma gözünü seveyim. Çevremdekiler hazırlasın partiyi beni davet etsin mümkünse

ya aslında yapanlar için karlı oluyor ama :) bebeğin eksiği ne varsa gelecek kişilere o eksik listesini veriyormuşsun onlar aralarında paylaşıp alıyorlarmış eşim de buyüzden yap yap diyo zaten çakal kocam :) ama diyorum o ne öylee insanlara emri vaki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…