bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hic yaaa aglamayin valla sallayin gitsin zamani gelince doguracaz iste Allah sihhat versin

benim şirkette özlük işinden aldığım bilgiye göre 32 . hafta doldurulduğunda izine ayrılma hakkına sahip oluyorsun. bende 32+0 zannediyordum ama 1 haftanın dolması gerekiyormuş :/
Oo benim için süper oldu böyle olması.bayramda izin alamazdım zaten tatil kötü olurdu benim için

Slm kızlar Nasılsıniz bayadir girmiyorum nasıl bebisler ya bende kontorole gittim dediki rahim incelmis erken doğum riski var mümkün olduğunca dinlen dedi rahim incelmesi olanvarmi aranizda
rahim incelmesine progestan igne yada hapini veriyor doktor yada purlaton igne yani kisacasi rahmi kalinlastiran igneler vermesi lazim cnm gecmis olsun

Hic yaaa aglamayin valla sallayin gitsin zamani gelince doguracaz iste Allah sihhat versin
yani kızlar akışına bırakın. su akar yolunu bulur demişler belki bizimki daha iyi olacak belki zor yaşamadan neden şartlanalım. günü gelince olur her şey Allahın izni ile.

insanın huyları gerçekten değişiyor. bir kere şizofrene bağlıyorsun, her şeye alınıyorsun. anneanneme döndüm iyice. ona alın buna küs
Enteresandir ben hic degismedim hatta esim de surekli der hamilelik seni hic degistirmedi diye. Duygu durumum hep stabil hormonlar bana dokanmadi demekki

Hikaye çok güzeldi ben ağlamadım çünkü bende ilk doğumumda benzer şeyler yaşadım çok şükür Paşa'lar gibi bir oğlum var unutuluyor herşey şimdi o Paşa'ya kardeş vermek tek telaşımız... Hiç korkmayın inşaallah Rabbim kolaylığını verecektir.. Evlat sevgisi herşeyi unutturuyor

Oo benim için süper oldu böyle olması.bayramda izin alamazdım zaten tatil kötü olurdu benim için

süper o zaman. açıkçası bende bir türlü karar veremiyorum ne zaman çıkacağımı 32. hafta bayramdan sonra 1 hafta çalışıyorum 3 gün sonra çıkıyorum. ya da diyorum acaba 32.de iyi olursam çalışabilir rap alıp 34. tamamlayıp mı çıksam çok kararsız kaldım. 2 hafta var arada. tek getirisi 2 haftalık maaş yani eylül maaşını tam almak. bilemedim

hahahahahah
bildiğin kahkaha savurdum...
tam bir umarsizlik örneği olmusuz desene..
Hayır yani anlamıyorum bendeki bu rahatlik neden???
hadi sen tecrübelisin.. bana noluyo acaba
tecrübeli olmak daha fena ne yaşayacağını biliyorsun hiçbişey bilmeden etmeden olaya dahil olmak daha iyi bence bende düşünmemeye çalışıyorum ama sezeryan anı aklıma geldikçe yusuff yusuf diye çekiyorum içimden

Enteresandir ben hic degismedim hatta esim de surekli der hamilelik seni hic degistirmedi diye. Duygu durumum hep stabil hormonlar bana dokanmadi demekki
hormonlar seni teğet geçmiş tatlım eşin bu duruma eminim çok sevinmiştir. ben her şeyden şüphe eder oldum. kocam hariç. aksine ona nedense güvenim dahada arttı hamilelikte, kendimden başka bir şeyi gözüm görmüyor belkide ondandır :) hoş adam işten eve evden işe gider iş dışı hep benle. işte durumum buradan bile belli oluyor

Kızlar ya ben aptal gibi oldum eylülü bekliyordum alışveriş için ama şimdi sanki bir boşlukta gibiyim ne alcam nerden alcam bilemiyorum bir an önce herşey hazır olsun istiyorum ama çok hantal ve tembelim koca göbeğimle hiçbirşeye gücüm yetmiyor sanki... Dün bir arkadaşla konuştuk kendisi benden iki yaş büyük ve iki ay önce doğurdu daha bana tabi belli bi yaştan sonra hamilelik zor oluyor dedi sinir oldum çok da moralsizim

Hımmm bi sorunun yoksa çalışma ortamın yorucu değilse çalış bence bebişle daha çok vakit geçirirsin izni aktarıp

Haha deli mi ne hamileliğin kolay olduğu yaşmı varmış

Ahaha senin hormonlar comolokko olmus canimcimm neyseki gecici sure es dost idare edebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…