- 20 Ocak 2010
- 3.037
- 1.606
- 173
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #40.961
hayırlısı tatlım beebende aynen öle takılmıştım canım aynen devam hep günüm belli olmasın kurbanlık koyun gibi günümü beklemiyim dedim öle de oldu oturduğum yerde suyum bi geldi 1 ay evvelden 3 saat içinde herşey tamamdı bundada öle olsun isterdim ama malesef günüm belli olur bunda kesin
Ay senin msjı okuyunca bir gülme aldı beni sorma karnımda nasıl gaz doluymuş o gülmeyle söylemesi ayıp töbe töbeeeeee...Yapicaktim vazgectim kaynanamlar ufacik bi hediye bile almadan gelir malak gibi yer icer evin icine eder giderler en iyisi bulasmamak
Eşyalı ev tutacaksanız olabilir aslında canım kiralar uygundur orda ama yine de masraf nerden bakarsan bakkızlar ya size bişey danışıcam... şimdi annemler normalde ekim 15 gibi geliceklerdi ama küçük abimin ve eşimin yoğun ısrarları sonucu ve tabii kurbanı da orda keselim madem diyerekten bayramda gelmeye karar verdiler.. şimdiiiii sorum şu eşim diyo ki mersinin ilçelerinde ev tutalım hani kalabalık olucaz ya o yüzden pek otel pansiyon düşünmedik.. işte bi kaç günlük öyle tatil yapalım diyo da bana da tam çocuk öncesi çok masraf olur gibi geliyo bi de mersin bize daha uzak.. yumurtalık aklıma geldi sankiIkra meyra nın kayınvalidesi orda yaşıyodu.. oraları bileniniz var mı orda seçenekler nasıl??
Çok güzelmiş başka rengi varmı fiyat nedirKizlar buarada astronottan falan bahsetmissiniz ben kozmonot almistim e bebek in net sitesinden cok kalin tam kislik karda oturt bana misin demez
Amanın yumuş yumuş duruyorKizlar buarada astronottan falan bahsetmissiniz ben kozmonot almistim e bebek in net sitesinden cok kalin tam kislik karda oturt bana misin demez
Ama bak hergün aynı geçmiyor bugün ağlakım yarın sinirli birgün enerjik bir gün ağrılı sızılı alıngan bir gün hepsi birden birgün çok mutlumesela bazen canım dondurma mı çekiyor eşim ben ona söylemeden anlasın alıp gelsin istiyorm. Telepati yoluyla. bazen normal bazen anormal yani.
Renk yoktu sanirim canim bordo bu kiza da erkege de olur bence fiyatta 60-70 tl arasi biseydiÇok güzelmiş başka rengi varmı fiyat nedir
Sagol canimm aynen mali cok guzel valla bunu giydirip kapsonunu kapadigini hayal ediorum ortada sadece surati ehehe yirimmAmanın yumuş yumuş duruyorAyyy ben iyi ki daha kıyafet almadım elbiseleri sevmeye başlıcam yakında Bebiş niyetine Sağlıkla giydirmek nasip olsun canım
kızlar bu konu konuşuldumu bilmiyorm doğum öncesi baby shower yapcak olan var mı :):)
evet eşim de öyle diyo.. annemler artık bizimle yaşıcak canım yani hem onlar için hem bizim için çok zor bi süreç başlıyo ama yine de allah razı olsun tüm düzenlerini bozup buraya gelicekler.. mersinde daha fazla kiralık yazlık imkanı var ama yumurtalık o kadar diil sanki.. o yüzden sorayım dedimEşyalı ev tutacaksanız olabilir aslında canım kiralar uygundur orda ama yine de masraf nerden bakarsan bakAma seninkiler daha uzun kalmıcakmıydı sende? Iyıce düşünüp tartın bence
Bi araahahahao da güzelmiş. gerçekten biz hamileler çok ilginçiz. ona böyle küçük mesajlar ver mesela oda anlar yaparsa oda mutlu edebilir. gibi. benim evde otururken canım bir gün cips istedi eşimde elinde telefon bik bik oynuyor. ok giderim hemen markete dedi o zaten kapıcı gibi hazırda bekliyordu o dönem :) neyse hemen gitmedi tabi bende ki o istek gitti yerini çekirdeğe bıraktı eşime dedim vazgeçtim çekirdek al yine ok dedi dedim yok yok dondurma al hala gidicem ok diyor o gidene kadar uykum geldi zaten yatalım dedim :) yani sonra diyor ki karım hiç aş ermiyor sahiden aş ermem pek olmadı ama normal zamanda yemek seçmediğim için her şeyi yer olunca aşerme falan arada kaynıyor sanırsam. birde koca gidene kadar zaten iştah kaçıyor :)
google dan baktım zaten canım.. ordaki ortamı merak ettim nasıl aileyle taatil yapmaya müsait mi falan gibi.. ama güzel görünüyo fotolara göre şirin bi yer gibicanim googledende arastirabilorsin pansiyon daha uygun tabiki aylik ev nasil olur kirasi filan bilemem canim sen bir arastir istersen tatlim
kıııııııııızzzzzzzzzz noldu benden habersiz bişey mi dönüyoOfff yaaaa zaten bugün hep ağlakım birde bu hikaye tuz biber oldu
Keşke hikayenin başınabecause of you okuma tehlikeli yazsaydın. Kesin krize girecek korku krizi
eneeeeemmm ne tatlıymış bu kuzum ay bunu içine koyucan ağzına vuraaaaa vuraaa sevicen yaKizlar buarada astronottan falan bahsetmissiniz ben kozmonot almistim e bebek in net sitesinden cok kalin tam kislik karda oturt bana misin demez
Sekerim osurmana sebep oldugum icin cok mutlu oldum sal sal karnin agrimasin balim bemcede ne gerek var bide hic bisey getirmez gudubet kvAy senin msjı okuyunca bir gülme aldı beni sorma karnımda nasıl gaz doluymuş o gülmeyle söylemesi ayıp töbe töbeeeeee...
Bende senn gibi düşünüyorum bu halimle hazırlancam millet karşıma geçip sırıtcak onlar hazırlasın bizi davet etsin birileri bizi düşünsün artık yaaaaa. O arkadaşlarımla kutlarım diyen eş kiminkiydi unuttum ama bi zahmet bi salon tutsun sürpriz hazırlasın eşine baby shower mümkünse Ayyyy şimdi düşündükçe sinirlerim geldi
ay ben onu mümkün diil yapamam o zamanya aslında yapanlar için karlı oluyor ama :) bebeğin eksiği ne varsa gelecek kişilere o eksik listesini veriyormuşsun onlar aralarında paylaşıp alıyorlarmışeşim de buyüzden yap yap diyo zaten çakal kocam :) ama diyorum o ne öylee insanlara emri vaki gibi
Ay ben adaya aldim kullanamadim kuzum oylece duruyodu simdi aradim taradim yok kim bilir nereye sokusturdum bide mavi almistim kime peskes cektim aceba neyse olmadi yine minik mont alirim oglusumaRenk yoktu sanirim canim bordo bu kiza da erkege de olur bence fiyatta 60-70 tl arasi biseydi
o ben söylemeden anlasın içimdekini isteği hamilelikten önce de vardı bendeAma bak hergün aynı geçmiyor bugün ağlakım yarın sinirli birgün enerjik bir gün ağrılı sızılı alıngan bir gün hepsi birden birgün çok mutlumesela bazen canım dondurma mı çekiyor eşim ben ona söylemeden anlasın alıp gelsin istiyorm. Telepati yoluyla. bazen normal bazen anormal yani.
Ben söyleyememiştimSekerim osurmana sebep oldugum icin cok mutlu oldum sal sal karnin agrimasin balim bemcede ne gerek var bide hic bisey getirmez gudubet kv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?