bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
hayırlısı tatlım bee
sağlıkla kucagimizda olsunlar da elbet her acı ağrı sizi gececektir

Yapicaktim vazgectim kaynanamlar ufacik bi hediye bile almadan gelir malak gibi yer icer evin icine eder giderler en iyisi bulasmamak
Ay senin msjı okuyunca bir gülme aldı beni sorma karnımda nasıl gaz doluymuş o gülmeyle söylemesi ayıp töbe töbeeeeee...

Bende senn gibi düşünüyorum bu halimle hazırlancam millet karşıma geçip sırıtcak onlar hazırlasın bizi davet etsin birileri bizi düşünsün artık yaaaaa. O arkadaşlarımla kutlarım diyen eş kiminkiydi unuttum ama bi zahmet bi salon tutsun sürpriz hazırlasın eşine baby shower mümkünse Ayyyy şimdi düşündükçe sinirlerim geldi

Eşyalı ev tutacaksanız olabilir aslında canım kiralar uygundur orda ama yine de masraf nerden bakarsan bak Ama seninkiler daha uzun kalmıcakmıydı sende? Iyıce düşünüp tartın bence

Kizlar buarada astronottan falan bahsetmissiniz ben kozmonot almistim e bebek in net sitesinden cok kalin tam kislik karda oturt bana misin demez
Amanın yumuş yumuş duruyor Ayyy ben iyi ki daha kıyafet almadım elbiseleri sevmeye başlıcam yakında Bebiş niyetine Sağlıkla giydirmek nasip olsun canım

ahahaha o da güzelmiş. gerçekten biz hamileler çok ilginçiz. ona böyle küçük mesajlar ver mesela oda anlar yaparsa oda mutlu edebilir. gibi. benim evde otururken canım bir gün cips istedi eşimde elinde telefon bik bik oynuyor. ok giderim hemen markete dedi o zaten kapıcı gibi hazırda bekliyordu o dönem :) neyse hemen gitmedi tabi bende ki o istek gitti yerini çekirdeğe bıraktı eşime dedim vazgeçtim çekirdek al yine ok dedi dedim yok yok dondurma al hala gidicem ok diyor o gidene kadar uykum geldi zaten yatalım dedim :) yani sonra diyor ki karım hiç aş ermiyor sahiden aş ermem pek olmadı ama normal zamanda yemek seçmediğim için her şeyi yer olunca aşerme falan arada kaynıyor sanırsam. birde koca gidene kadar zaten iştah kaçıyor :)

Amanın yumuş yumuş duruyor Ayyy ben iyi ki daha kıyafet almadım elbiseleri sevmeye başlıcam yakında Bebiş niyetine Sağlıkla giydirmek nasip olsun canım
Sagol canimm aynen mali cok guzel valla bunu giydirip kapsonunu kapadigini hayal ediorum ortada sadece surati ehehe yirimm

Eşyalı ev tutacaksanız olabilir aslında canım kiralar uygundur orda ama yine de masraf nerden bakarsan bak Ama seninkiler daha uzun kalmıcakmıydı sende? Iyıce düşünüp tartın bence
evet eşim de öyle diyo.. annemler artık bizimle yaşıcak canım yani hem onlar için hem bizim için çok zor bi süreç başlıyo ama yine de allah razı olsun tüm düzenlerini bozup buraya gelicekler.. mersinde daha fazla kiralık yazlık imkanı var ama yumurtalık o kadar diil sanki.. o yüzden sorayım dedim

Bi ara urashaa nın kocasıda yemek sepetine abone olmuştu oturduğu yerden sipariş veriyordu bazen bende söylicemde yerinden kalkıp giyinip gidecek Arıcak bulacak diye vazgeçiyorum bidahakine fırsatım olsa ona doğurtucam ama onlar bizim kadar sabırlı olamazlar diyip vazgeçiyorum.

canim googledende arastirabilorsin pansiyon daha uygun tabiki aylik ev nasil olur kirasi filan bilemem canim sen bir arastir istersen tatlim
google dan baktım zaten canım.. ordaki ortamı merak ettim nasıl aileyle taatil yapmaya müsait mi falan gibi.. ama güzel görünüyo fotolara göre şirin bi yer gibi

Offf yaaaa zaten bugün hep ağlakım birde bu hikaye tuz biber oldu

Keşke hikayenin başına because of you okuma tehlikeli yazsaydın. Kesin krize girecek korku krizi
kıııııııııızzzzzzzzzz noldu benden habersiz bişey mi dönüyo ben korku filmlerini küçükken yüzümü ellerimle kapatıp parmak aralarından izlemiş insanım hem korkarım hem okurum

Sekerim osurmana sebep oldugum icin cok mutlu oldum sal sal karnin agrimasin balim bemcede ne gerek var bide hic bisey getirmez gudubet kv

ay ben onu mümkün diil yapamam o zaman yalnız duysa benim çakal koca da yapar hatta beni de odaya kapatır kıllı kıllı giyer baby shower kıyafeti bi tane göbeği de müsait her an doğurucak gibi çocuğu okula yazdırana kadarki dönemin tüm ihtiyaçlarını yazar vallahi

Renk yoktu sanirim canim bordo bu kiza da erkege de olur bence fiyatta 60-70 tl arasi biseydi
Ay ben adaya aldim kullanamadim kuzum oylece duruyodu simdi aradim taradim yok kim bilir nereye sokusturdum bide mavi almistim kime peskes cektim aceba neyse olmadi yine minik mont alirim oglusuma

o ben söylemeden anlasın içimdekini isteği hamilelikten önce de vardı bende

Sekerim osurmana sebep oldugum icin cok mutlu oldum sal sal karnin agrimasin balim bemcede ne gerek var bide hic bisey getirmez gudubet kv
Ben söyleyememiştim utandım da.

Evet canım ne getirecekler ki biz okadar yorulcaz hazırlık temizlik geriye ogünün yorgunluğu ve evin kirlendiği kalacak.

Haaa maddi olarak durumu iyi olan varsa bi organizasyon şirketiyle anlaşır bi salonda herşey hazır olur. Hamile hanımda kuaföre gider mis gibi giyinir eğlenir keyfine bakar. Ama evde zor yani

Larus cnmcm bak ne buldum.fisher price n modelleri eve fiyatlri da iyi gibi.Başka sitelrde nasıl bilmiorm.Sadece bu sitede mi böyle bilmiorm.aklında olsun cnmcm oyuncakalisveris .com sitenn adı

Eklentiler

• Screenshot_20160819-173706.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…