bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

İğne çeşitleri oluyormuş öyledir belki ama yakmasına yaktı içeriye ilacı verdikçe sanki matkapla deliyor gibiydi
Nst iyi çıktı. Geçen enfeksiyon da tetikledi büyük ihtimal. Doktor 30. Haftadan sonra nst dedi de ben istedim

arkadaslar cumartesi günü eminönüne gitmiştim

ekteki bebek anahtarlıktan aldım baby shower da gelenlere hediye olarak dağıtmak için nasıl sizce :)

netten 2 tl yazıyor tanesine ama ben 1 tl den aldım.

Eklentiler

• bebek_pembe_anahtarlik_bebek_sekeri-333x465.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 50
Kendi kadin dogum doktorumda 10 mm cikti.bi sorun cikacagini sanmam psikolojini bozma dedi.perinatologa yonlendirmisti o da takip verdi iste iki haftada bir.insallah daha fazla buyumez. Gerci 15 17 mm cikip saglikli bebis olan coook var.yine de icimiz rahat etmiyor tabi

Ben diyette yaptim evde aclik 163 cikti gecen gun tokluklar 190 cikiyordu canim.amin canim.
ben ilk gebeliğimde kahvaltıdan sonraki ilk saatimde sorun yaşıyordum bitek o yüksek çıkıyordu onu da kahvaltıdan 1 dilim ekmek kesmekle hallettim canım sanırım bundada başlıycam diyete salmıştım kendimi hemen çıktı şeker bide kansızlık var bende çok düşmüş kan değerlerim o yüzden bugün doktora gidicem kontrol için bakalım ne dicek 100lük yükleme yaptırmak istemiyorum dayanamıyorum onda elim ayağım boşalıyor

Senin diýetle dusuyorsa dikkat et canim.ben dikkat ettigim halde dusmedi.
Diger 2 gebeligimde de yoktu sekerim yeni cikti.

Canım benim o şişlikler üzü zamandır var yaz bitmedi gitti yaa zormuş anne olmak

Senin diýetle dusuyorsa dikkat et canim.ben dikkat ettigim halde dusmedi.
Diger 2 gebeligimde de yoktu sekerim yeni cikti.
düşüyor canım oğlumda düştü doktor düşmezse insülin dedi ondan korkuma hiç iradeli olmadığım kadar oldum diyetimi yaptım ve düşürdüm hamileliğimi de 7 kiloyla tamamladım bundada çok fazla kilo almadım inşallah diyetle düzenlerim şekerin erken doğum riskide var oğlum 8 aylık doğdu bundan olduğunu düşünüyoruz

Eee daha ne olsun maşallahın var

arkadaslar cumartesi günü eminönüne gitmiştim

ekteki bebek anahtarlıktan aldım baby shower da gelenlere hediye olarak dağıtmak için nasıl sizce :)

netten 2 tl yazıyor tanesine ama ben 1 tl den aldım.
Topiğimizde baby shower yapan yok demeyelim Topigimizin gururu

Anahtarlık çok ciciymiş canım.

The_new canım My moonlight cevaplamış bi kalp rahatsızlığından sebep ilaç kullanıyorum aynı ilacı aydede de kullanıyor taşikardi için. Bu sebepten normal doğum riskli oluyormuş. Kızımı normal doğurdum çok şükür bu kadar kötü değildim o zaman ama bu gebelik beni zorluyor biraz. Hayırlısı inşallah

teşekkür ederim canım. evet bende sade olmasından yanayım. aslında oda takımı almayacağımız için bari farkındalık yaratacak bir şey olsun dedim. park yatak ve şifonyer olacak bu sebeple kızım garip kalmasın çok eşya olayını bende duymuştum, oda ne kadar sade olursa o kadar bebek için iyidir diye. kesinlikle az öz olmalı.

Senin ilk normal doğumun varmıydı canım ben bilmiyordum. Kardeşide gelecek şimdi çok iyi olmuş canım. Ben 3. Düşünüyordum ama son zamanlarda vazgeçtik gibi.eşim çok zorlanıyorsun 2 tane yeter sağlığın önemli demeye başladı.

Bak ben bu olayının da tehlikeli olduğunu bilmiyormuşum :) ne safmışım .2.bebbek olsada daha öğrenmek gereken çok şey var anlaşılan ..oğlumda bana hep suyun fazla suyun fazla dediler hiç birşey de yapmadılar bende birşey yapmıyolarya seviniyorudum suyun fazla diye :)) suyum fazla içeride yüzme alanı bol oğlum rahat rahat takılıyordur gibi sevinçlerim vardı :)) bu yüzden hiç doğum pozisyonu almadı her muayenede farklı pozisyondaydı erken filanda doğurmadım gerçi psikolojim artık hamileliği stresini kaldırmadı yok böbrek problemi yok kordon dolandı yok kordon açıldı ,çok iri Bebek diye diye isteyerek sezeryan 39 da sezeryan oldum ..demekki buda önemli konuymuş

Dr dayim bekliyorum hofff stres icindeyimmm

İsin sirri hareker diyorsun bende de o yok bacim su sicaklari bahane ediyorumm eylul gelsinde kendime ceki duzen vercem ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…